Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***277***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Cu intarziere spun si eu :
La Multi Ani draga mea prietena Lucia!!!!! TE PUUUUUP !!!!

Avem poze mai noi la semnatura

Noapte buna tuturor!!!!!

Votati, va rog ,www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Multumesc Simi! Pup fete frumoase pe care le-am votat

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Vroiam sa-i urez multi ani LUCIA si sa-i dau macar virtual un mare buchet de ! Sa il ai pe Victor aproape cat mai repede! Cred ca asta e una dintre dorintele din top 5

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ce faci Gigelico ?? cum te-ai petrecut ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Va pup pe toate, dragele mele! Sper sa imi fac curaj si sa intru sa va povestesc ce am mai facut...

Sunt trista ca l-am lasat iar pe Victor la Focsani...dar Doamne, cum l-am gasit vineri...sunt fascinata! Am un baietel minunat

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

`neata si o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Buna dimineata! Cam greu va reveniti dupa un we petrecarat.

Gige, LA MULTI ANI si din partea noastra

Am admirat poze cu Alexandra si Gulia. Sunt superbi. Iar p#259;rintii...isi sorb din priviri odraslele. MINUNAT!

Cu Rares am trecut la faza de cantat-recitat...concluzia...am cam inceput sa ragusesc de cand recit. Poezia e inventata de mine sambata cand facea baie rares si suna cam asa...Ploaia, ploaia, pic, pic, pic, Ne aduce un pitic. Ploaia, ploaia, poc, poc, poc, Ne aduce mult noroc. In fine, nu are nici un sens dar m-am folosit de cuvinte pe care Rare le foloseste. Si a iesit ceva de genul Poaia,poaia ...pauza mare caci se uita cu interes la gura mea...piti piti. Cel mai tare e reactia lui l acuvantul "noroc" caci el asociaza cu gestul facut cand te intalnesti cu cineva si a iesit ceva de genul...Eu spuneam Ne aduce mult noroc si el: mama, mana ....adica sa dam mana. Pana la urma ne-am inteles. Asta a fost doar o data apoi sa plictisit de monetul artistic si ieri nu l-a mai impresionat recitalul meu.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

RAMONA, incearc-o si pe-asta:

Linie, linie, punct si punct,
Linie, linie, si-un rotund,
Linie, linie, si-un balon,
Asta-i chipul unui om!

Io stiam: [...] si-o burtik/Asta-i mutra lui Ionica.

noi desenam pe tablita magnetica dar sf il stim altfel asta-i chipul lui Petrica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Fetelor, ce dati la copii pt rosu in gat ? Am studiat aseara gatul Arianei si era cam rosu, iar la dr de familie nu as merge doar pt rosu in gat ca sigur ne da iar antibiotice

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

poti incerca albastru de metil
cartofi rasi dati cu putin otet/spirt pusi pe un prosop/batista si o legi la gat
miere cu suc lamaie, jumate jumate cantitatile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Daca tot suntem la capitolul copii si boli vin si eu una. Dupa repetatele raceli, bronsite ce a mai avut Rares, a ramas cu nasul in gat si cand si cand mai tusesti deoarece are mucozitati in gat. Nu are nici un alt simptom. Raceala a trecut de mult. Nu stiu ce sa fie si pot face. Ba mai mult, are tendinta de a respira pe gura uneori cand doarme, sau daca respira pe nas pare ca sforaie asa scoate un sunet ciudat...fapt ca mai are ceva mucozitati vascoase pe acolo. Nu stiu cum sa intervin.
Sa ii dau ceva de imunizare? E un moment bun? Stiu ca povestea Ayla de ceva bun de la Plantetrakt. Ayla daca esti online poate ma ajuti despre cum ai hotarat (sau cine te-a indrumat) sa ii dai Formula Magica.
Of, asa ma enerveaza mucii astia...cand ti-e lumea mai draga mai vine un muc, doi...

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput