Nov-dec 2010- Bravo, Sunset! Hai, Hera!(159)
Raspunsuri - Pagina 4
danaint spune:
Hello!
Intru pe fuga, inainte sa scot bebe la aer.
Beatrice, e cumva in varsta pediatrul tau? Ca mie mi se par pareri cam...invechite Uite, noi care suntem mici, ne-a zis clar, sa stam in casa pana la 2 saptamani jumatate pentru ca suntem mici. Altfel ne lasa sa iesim de la o saptamana. Dar oricum, am iesit la 2 saptamani si jumatate, nu la o luna
Claudia, cu declaratul lui bebe, si noua ne da pe 5 decembrie certificatul (tot s1). Ne-a dat CNP-ul doar, pe care l-am dat doctoritei de familie. Altceva nu am putut face cu el...
danaint spune:
Sugubina, felicitari pt dezumflare!! Mie inca nu imi intra verigheta, si nici inelul de logodna. Ma uit cu o ciuda la ele Si din pantofi, daca am "recucerit" vreo 3-4 perechi. Nu stiu de ce sunt inca umflata... Imi tot rasuna in capusor vocea Evei, sa ma duc la doctor. Mananc de 3 saptamani si ceva fara sare TOTAL (cu exceptia cinei aniversare de 10 ani, da cata sare sa fi fost intr-un fel de mancare??)
sashenka_h spune:
claudia sincer nu stiu in ce consta actul doveditor ptr ca nu l-am vazut.....sotul s-a ocupat
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
sashenka_h spune:
Bravo Dimitra!!!
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misticgirl I-a dat sotului un bon micut pe care e trecut CNP-ul copilului si parca data la care sa mearga dupa certificat. Despre asta vorbeai,sashenka? Claudia, mami de Patrick (30.10.10) si Nicholas (25.11.04) |
la fel si la mine, da, dureaza mult in sect 1.
Mami de printisor
anymona spune:
citat din mesajul lui misticgirl Felicitari,Dimitra!!! Sa-ti traiasca grasunelul, sa fie sanatos! Refacere rapida si mult laptic, Dimitra!!! Intrebare pentru mamicile care alapteaza: va este foame des? simtiti nevoia sa mancati ceva dupa alaptat sau cam o data la 3 ore? Eu zici ca sunt gravida iar de cateva zile. Simt nevoia sa rontai, sa ciugulesc ceva foarte des, adica ori dupa alaptat ori la intervale de 2,5-3,5 ore (parca sunt bebelus ). Si nu mai stiu ce sa mananc, astfel incat sa nu-i provoc colici lui Patrick si sa reusesc sa sabesc si eu (mai am 9 kg de dat jos ). Am dat jos doar vreo 700 g de cand am venit acasa, ceea ce mi se pare f putin. Nu vreau nici sa ma abtin sau sa ma apuc de diete, nu cred ca ar fi ok pt laptic. Voi ce ziceti? Astept pareri,sfaturi, idei de meniuri Claudia, mami de Patrick (30.10.10) si Nicholas (25.11.04) |
Claudia, eu eu eu....sunt in aceeasi situatie. mananc muuuult mai mult decat in sarcina. si m-am si ingrasat. asa am patit si la Clara. am luat proportii in perioada de alaptare mai ceva ca in sarcina.
acum, pana la 7 luni cand am nascut, luasem 4 kg in sarcina. odata cu bb, lichidul si placenta am scapat de toate. m-am intors din spital exact cum eram inainte de sarcina. doar un pic de burtica.
ei bine, la 4 sapt dupa nastere am deja 2 kg mai mult decat aveam cand am iesit din spital
si cand aud fetele pe care alaptatul le ajuta sa slabeasca...ufff...vreau si eu!!!
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui danaint Hello! Intru pe fuga, inainte sa scot bebe la aer. Beatrice, e cumva in varsta pediatrul tau? Ca mie mi se par pareri cam...invechite Uite, noi care suntem mici, ne-a zis clar, sa stam in casa pana la 2 saptamani jumatate pentru ca suntem mici. Altfel ne lasa sa iesim de la o saptamana. Dar oricum, am iesit la 2 saptamani si jumatate, nu la o luna Claudia, cu declaratul lui bebe, si noua ne da pe 5 decembrie certificatul (tot s1). Ne-a dat CNP-ul doar, pe care l-am dat doctoritei de familie. Altceva nu am putut face cu el... Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
Da, este.
Felicitari Dimitra!
Mami de printisor
anymona spune:
citat din mesajul lui misticgirl Aaaa...mi-am amintit. Vroiam sa va intreb daca si la voi dureaza asa mult pana va da certificatul de nastere al lui bebe. Sotul l-a declarat pe Patrick pe 1 nov si ne dau certificatul de nastere pe 3 dec . Si fara certificat nu putem depune actele pt alocatie si pt indemnizatie, nu? Eu mai am concediu post-natal pana pe la mijlocul lui februarie, apoi intru in crestere copil. Cand oare trebuie depuse actele pt concediu? ufff, am uitat cum am facut la nasterea lui Nico, nu mai stiu nici cand am depus actele pt alocatie...memorie pierduta.o declar nula! Claudia, mami de Patrick (30.10.10) si Nicholas (25.11.04) |
si la noi la fel..ca doar am nascut la acelasi spital . l-a declarat pe 22/10 si ne-a chemat dupa certificat pe 25/11. asa e la sect 1. in alte sect il primesti pe loc. si, la fel ca voi, am uitat cum am facut la Clara. cand am depus actele, unde etc...nu mai stiu nimic...sunt in ceata rau de tot. dar l-am insarcinat pe sot sa se intereseze si sa se ocupe de tot din pct asta de ved....si rpd.
io am facut ce era mai greu (am purtat copilu', l-am nascut etc),asa ca treaba cu actele e a lui toata
anymona spune:
Beatrice, parca tu ai comandat pe amazon.co.uk, nu? in cat timp ti-a venit comanda? si cat te-a costat transportul?
Hera25 spune:
Fetele sa-mi tineti si mie pumnii caci maine e marea intalnire cu bebele meu.
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 39+