Nov-dec 2010- Bravo, Sunset! Hai, Hera!(159)
Raspunsuri - Pagina 3
sugubina spune:
crisuletzul am pus cercei la fetite. Sunt special si f micuti astia de bebe, am gasit in Obor la bijuuri frumoase..Am luat niste tortite asa, cerculete de aur cu doar o mica pietricica alba gen diamant. Sunt foarte simpli asa. vezi poate se vad in pozele din semnatura cred.
Asistenta sefa ni-i i-a pus in ultima zi la spital foarte profesionist asa.
Asa de mult m-am desumflat incat imi incape iarasi verigheta pe degeeet! sunt asa incantata!
ramonik1986 cu inclinatu saltelei-asa ne-a zis sa facem pediatra, ca in caz de regurgitare nu pateste nimic adica sa se inece.
Cu culcatu doar pe cate-o parte. Pana la 3luni a zis ca nu e ok pe burta.
Hera25 cu mancatu inainte de ceza - mi-a zis sa mananc ceva usor seara si apoi dupa ora 2 sa nici nu mai beau nimica.
FELICITARI DIMITRA! Bine ai venit pe lume bebe Ilias!
misticgirl io simt nevoia sa beau apa multa si sa dorm. Cu mancarea asa si asa..Daca e bine dc nu bag ce e.
Cu declaratu- la noi a fost la sect 5, i-a dat lu Pufi certificatele in aceiasi zi. Orcum nu puteam sa le scoatem din spital fara ele..
Merg la patucin putin ca Puficele dorm si ele si sa profitez si eu..
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
ana_o spune:
Felicitari, Dimitra! Bun venit, ursulet!
Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!
misticgirl spune:
sugubina, si eu simt nevoia sa beau multa apa, dar asta e normal. Beau apa si in timp ce alaptez, beau intr-una. Dar cu mancatul nu stiu cat de OK este
Mda, in sectorul 1 dureaza o luna sa-ti dea certificatul de nastere. Si fara el nu poti face nimic. De exemplu, vreau sa depun cererea pt un salariu mediu pe unitate, la cre trebuie sa atasez copie dupa certificat!!! Si ce nevoie as fi avuit de banii aceia
Fetelor, doarme Patrick de aproape 3 ore si eu il astept sa-l scot afara. Cand se va trezi, va urla de foame si il voi schimba in urlete...urasc aceste momente! Si afara ies dupa ora 14, deci nu cred ca stau mai mult de o ora azi, dar e suficient. Intentionam sa ies pe la 12 si ceva, dar daca bb face nani...stau si ma uit pe geam la lumea care se plimba cu carucioarele
ana_o spune:
Hera, de la 4 dupa amiaza eu nu am mai mancat nimic, iar de noaptea de la 00, nici apa.
Claudia, noi am facut cerificatul a doua zi... am mers la Primaria Timisoara si l-am obtinut in aceeasi zi. Oricum, fara certificat noi nu ne puteam externa. Nu stiu de ce e altfel in Bucuresti.
Beatrice, scapi de una, dai de alta... Si puiul meu are mucisori, dar nu ni s-a intamplat nimic de genul, pana acum. Subscriu la ce-au zis fetele, ar trebui schimbat pediatrul, prima data ti-a recomandat zeama de orez, iar acum ceai de menta... Inadmisibil. Foarte bine ca mergi la MedLife.
As mai vrea sa scriu, dar nu mai am timp. Va pup pe toate, fara exceptiune!
Bebelu, multumim pentru capitol!
Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!
sashenka_h spune:
Claudia si eu as manca incontinuu .
Cat despre certificat tot cam atat dureza si la mine.....mi-l da pe 17 decembrie dar parca stiu ca iti da o dovada constatatoare care tine loc de certificat. eu ala il duc la servici ptr ajutorul de nastere.
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura_dimitris Buna. vesti de la Dimitra: Bebe Ilias a venit pe lume prin cezariana ieri la orele 11,00. este sanatos, frumos ( stiti voi chestia cu cioara si puiul ei ) si a avut greutatea de 3.400 gr. mamica se resimte dupa operatie, are dureri maricele dar spera sa-si revina repede sa poata avea grija de micut! nasteri usoare si bebei sanatosi tuturor!!!! Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni 2010 |
Felicitari Dimitra! Bine ai venit pe lume bebe Ilias!
35+
misticgirl spune:
I-a dat sotului un bon micut pe care e trecut CNP-ul copilului si parca data la care sa mearga dupa certificat. Despre asta vorbeai,sashenka?
Hera25 spune:
Sugubina, Ana_o merci mult pt raspunsuri.
sashenka_h ti-am trimis PM.
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 39+
amelia_ilie spune:
Sugubina, bravo pentru desumflare ! Eu de prin luna 7 mi-am dat jos verigheta si ma uit cu mare drag la ea cum sta frumos langa celelalte bijuuri (desi am inele largi, ca eu am degetele subtiri nu ma mai tenteaza sa le pun. Noroc ca cerceii se deschid greu, ca probabil si pe astia i-as fi lasat.
Cu reducerea perioadei astia isi bat joc de noi la greu! Adica ori te intorci la serviciu, ori ramai fara bani. Nu conteaza ca in fiecare luna cotizezi ca idioata la asigurari si sanatate, ca te priveste! Crese nu exista, poate doar sa ai bona in care ai incredere. Pe mine nu au cum sa ma ajute nici bunicii, tata nu si-a crescut nici copiii lui, a fost mai mult pe santier decat acasa, iar socrii - vor avea nepoata de la cumnata mea. Deci ajutor din parti!!! Si cum mama ma-sii sa nu-i urasti? Eu le urez sa fie ei in locul nostru. Adica cu indemnizatia redusa, fara ajutor si dupa 1 an sa se intoarca la serviciu!!!
35+
crisuletzul spune:
Fetele eu o duc tot in stare de voma!
Acum m-am imbracat frumos si i-am zis la Marius sa ma scoata in parc la plimbare!
Suguubina am sa incerc si eu la obor! Multumesc!
Va pup!
Kitty
37+
echografic 38 sapt
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!
AMR 2 sau 3 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....