Nov-dec 2010- Bravo, Sunset! Hai, Hera!(159)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

FELICITARI NOILOR MAMICI SI BUN VENIT URSULETILOR!!!!

Miruna imi pare rau ptr ce ti si intampla dar o sa fie bine ai sa vezi

Beatrice merci mult de raspuns. acum mi-am trimis barbatul sa-mi ia.

noi suntem tare cuminte si dulce...a fost pediatrul ieri pe aici si a spus ca este un pic deshidratat ca ar trebui sa suga mai mult. prima data sa ii dau san cam 20min si apoi bibe tot cu lapte de san cel putin 30 ml. problema este ca nu am sa ma mulg ptr fiecare masa 30 ml . ii dau cam la 2 mese bibe si cand ma mulg nu iese mai mult de 20 ml, cel mult 30.....ce sa ma fac???? chiar nu vreau sa-i dau lapte praf. voi cat laptic scoateti cand va mulgeti???

fetelor toata lumea ma cearta ca-l puup pe bebe dar nu ma pot abtine....si noaptea in somn il pup

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Jeny, cand ai nascut? Cum o cheama pe printesa? Da-mi toate datele sa te trec in listoaka

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Lore, cand mai ai vreme, da-mi si dimensiunile gagicilor .

Alina, pai daca le ai, da-mi-le cumva, aici sau pe PM si incerc sa ma ocup si eu.

Kitty, eu nu sterg pe nimeni din listuta cu DPN decat daca anunta ca a nascut Poate nu au timp acum sa anunte acum asta, de ce sa le stergem? Apar ele la un moment dat

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia
da, am uitat.. 2200 g si 2700 g

Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Felicitari Kamik! Bun venit ursulet Theodor-Matei!

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h
fetele care alapteaza ajutati-ma va rog... voi luati ceva medicamente ptr stimularea lactatiei???

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Sashenka,eu am baut ceai pt stimularea lactatiei de la HIPP, acum beau de la Fares. Am si GALACTOGIL cumparat de ai mei inca de cand am nascut (m-a pus o asistenta sa cumpar, sa iau de atunci), dar inca nu l-am inceput. Cred ca de astazi incep si cu Galactogil, ca vad ca suge Patrick la greu. Medicamente nu iau si nici nu o sa iau, mai ales ca ceaiurile contin chimen si anason si sunt bune si impotriva colicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

sashenka, tre sa apelezi si la lapte praf, pt ca eu m-am incapatanat sa-i dau cat mai mult lapte de la mine si mi-a scazut bebe foarte mult in greutate. Mi-a zis ca daca mai continui asa, ajunge sa-l bage pe perfuzie. Pana ti se declanseaza laptele ca lumea, da-i si LP!Mi-a zis sa-i dau 20 min la san si apoi in completare 70-80ml LP. IAr trei mese pe zi, in cazul ns ca a slabit, sa fie de 100ml.

Mami de printisor

Mergi la inceput

Felicitari,kamik!!!!
Felicitari,sunset!!!
Nu am apucat sa citesc tot, vroiam sa va spun, daca nu ati aflat inca, Alexia-bb de sunset a avut la nastere 3150g. Am primit si eu sms aseara de la sunset, dar am vz ca anuntase deja prietena ei si nu am mai scris, imi era un somn...
Revin dupa ce termin de citit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Jany

Buna fetelor,am nascut o fetita de 2900 si 48 cm,scor apgar 9,cezariana.
38+

Felicitari,Jany!!! Wow, cate nasteri!!! Se vede ca suntem la mijlocul odiseei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novdec2010 spune:

Gata si Sunset in listuta. Lore, mai ai de dat cm fetelor . Jany, te astept cu toate datele, nume, data nasterii, stii tu

Sashenka, de ce te mulgi? De ce nu il tii doar la san? Ca el sigur trage mai mult decat poate scoate pompa.

Olga, careia ii e lene sa se logheze la loc cu userul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jany

Buna fetelor,am nascut o fetita de 2900 si 48 cm,scor apgar 9,cezariana.

38+

Felicitari Jany! Bun venit ursuletei!

36+

Mergi la inceput