Nov-dec 2010- Bravo, Sunset! Hai, Hera!(159)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Felicitari, Sunset si Kamik!!! Bun venit, ursuleti dragi!

Kamik, sunteti pe listuta!

Am mai facut putin curat pe acolo, dar lipsesc mamici din lista , Ioanast, de exemplu...Va rog sa verificati listuta si sa dati strigare daca e ceva in neregula cu datele voastre acolo, sa remediem !

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Sunset, Kamik, felicitari! Sa va traiasca puii!

Miruna, m-am ingrozit cand am citit ce e limfangita si mai ales la ce se poate ajunge. Cat dureaza tratamentul? Te imbratisez si sper sa treaca mai repede zilele astea.

Olguta, am eu lista fetelor care au mai nascut, am tot salvat-o cum aparea cate un post, dar trebuie sa ajung sa fac adaugarile si am avut niste zile f pline.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jany spune:

Buna fetelor,am nascut o fetita de 2900 si 48 cm,scor apgar 9,cezariana.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

olguzika, la mine ar fi de modificat... am nascut pe 6.11, dr radulescu botica, clinica medlife, 34 sapt, apgar 9
multumesc

Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

FELICITARI KAMIK, SUNSET, SA VA TRAIASCA URSULETII, SA CREASCA MARI SI SANATOSI

Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Eu zic sa se stearga din lista si fetele carora le- a trecut DPN-ul!

Kitty

37+
echografic 38 sapt

Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!

AMR 2 sau 3 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Felicitari JANY, KAMIK, SUNSET, sa va traiasca bebelusii, sa veniti repede acasa sanatosi.

Miruna, ma ingrozesc sper sa scapi repede. Imi pare rau. Multa sanatate draga mea.

Beatrice, cu decalotarea nu stiu sa te sfatuiesc.In aerosoli sa te increzi pt ca dau rezultate rapide. Fa asa cum te-au invatat si totul o sa fie minunat, insa nu repeta faza cu barbarismul singura. Pentru scoaterea mucozitatilor foloseste batista bebelusului dar aia conectata la aspirator, o sa vezi o mare diferenta. Si foloseste-o mai des. Serul in nas il pui cand bebe este asezat pe o parte si mai sus cu caputul, aspiral inainte de aerosoli pt a putea intra mai bine acel abur cu medicamentele prescrise. Apoi aspira si dupa aerosoli pt ca acel abur inmoaie f bine mucozitatile. Sper sa reusesti

Syl, mami de Ati si acum 35+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Eva, burtica mea e ca a ta, doar ca eu am mai pus putin pe fund, pulpe. Da ma fac eu floricica pe urma.

Eu ma simt mai bine dupa experienta mea cu vezica. Huh, am scapat de usturimi, mai sangerez ffff putin dar nu ma mai doare.

Imi doresc un monitor video si ma intreb daca gasesc la Baby expo saptamana viitoare unul bun si la pret sau sa incerc sa comand de pe amazon. Voi ati luat? Si ce anume ati luat? Cu link daca se poate pls.

Syl, mami de Ati si acum 35+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Lore, cand mai ai vreme, da-mi si dimensiunile gagicilor .

Alina, pai daca le ai, da-mi-le cumva, aici sau pe PM si incerc sa ma ocup si eu.

Kitty, eu nu sterg pe nimeni din listuta cu DPN decat daca anunta ca a nascut Poate nu au timp acum sa anunte acum asta, de ce sa le stergem? Apar ele la un moment dat

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Buna dimineata!

Imi cer scuze ca dau buzna la voi. Sunt o mamica de iulie-august 2010 si ofer spre vanzare un kit Braun Set Anestezie Epidurala si Peridurala impreuna cu doua doze de anestezic, pret 150 lei.

Setul l-am achizitionat din farmacia Helpnet in august inainte sa nasc dar am ajuns la cezariana asa ca nu l-am mai putut folosi. Pretul de achizitie a fost de 260 lei, am si bon si tot.

Daca vreuna dintre voi e interesata ma puteti contacta la: odyscloset@yahoo.com sau imi puteti trimite un mesaj aici pe forum.

Va pup si nastere usoara tuturor

Mergi la inceput