Nov-dec 2010- Bravo, Sunset! Hai, Hera!(159)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Felicitari Celesta! Sa fiti amandoua sanatoase!

Hai Sunset! Hai Hera!

35+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Eu ma bag in pat pentru un pui de somn ! Mi se inchid ochii! De ceva zile tot mi se face somn in miezul zilei

Va vizitez mai tarziu

35+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hai, Sunset!

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Of, draga de Miruna... Sper sa se faca bine rpd.
Beatrice, asteptam vesti de la tine. Esti o mama minunata!

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Fetelor, ma scuzati ca dau buzna. Sunt o mamica de nov-dec 2009, iar Sunset este prietena mea buna.
Am intrat sa-i fac o mica galerie si sa scot niste agitate la un joc de glezne. Asa ca

HAI SUNSET!! SA AI NASTERE USOARA SI RAPIDA!!!

Doar ce am vorbit la telefon(juma' de ora). Este ok dar are contractii din ce in ce mai dureroase. Nu va spun ce auzeam pe fundal...

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Multumesc foarte mult! Daca te mai prind inainte sa nasti, ca pe urma o sa fii si tu cu treburi non stop :) Daca primesti cartile cerute si le poti trimite pe e-mail, trimite-mi-le si mie, te rog!

Pupici si astept vesti de la tine, cand va sosi momentul!

Elfica ai albumul ursuletei pe picasa. E o scumpa. Cand mai ai poze ti le pot posta.

39+
AMR 7 zile sau cat o vrea bebe si DD

[/quote]

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Miruna, of, sa treaca repede. Imi pare rau ca au aparut probleme si pe final de sarcina si acum.:((

Sunset, nastere usoara!!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Ce ti-a facut medicul, ca inteleg ca si tu ai avut ceva probleme cu angajarea lui bebe? Poate ne trimiti povestea nasterii, ne-am bucura sa vedem cum a abordat medicul problema! Bine ca ai schimbat medicul, ca nu cred ca rezultatul ar fi fost acelasi daca il pastrai pe celalalt...

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Felicitari sunset!!

celesta felicitari pentru nastere si refacere rapida + mult laptic iti doresc! ce-o fi cu bebeii astia de nu vor deloc sa se angajeze? nici al elficai, nici al meu nu a vrut/putut. daca nu as fi avut un medic asa hotarat sa ma ajute sa nasc natural si ajutor de la Dumnezeu ajungeam 100% la cezariana. asteptam pozici cand o sa fiti bine instalati acasa. F. frumos numele!

Imi pare rau sa aud de mastita mirunei. Azi implinim si noi o saptamana de la nastere si par sa fie ok sanii. Sper sa ramana asa. Bine eu am si avantajul "pompa de muls bb1" care ma ajuta fericit daca simt ca se intareste vreun san. Lapticul vine cam mult si ne inecam din cand in cand. Papam cam la 2 ore ceea ce e rezonabil. Cum zicea si Olgutzica, ma simt minunat mamica a doua oara. Total relaxata si doar bucurandu-ma de fiecare aspect. Se pare totusi ca sunt obosita si am ignorat oboseala de bucuria de a fi intreaga si la forta maxima dupa nastere.

Mami de (28.10.2008) si de (13.11.2010)

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Buna fetele! Eu acum am terminatcu mancarea si curatenia prin casa! Sunt rupta!

Ma pun la nani putin!

Hai Sunset!!!! Nastere usoara
Miruna sa ajute DUmnezeu sa te faci bine!!!

si eu vreau carti!!!! Despre ce carti vorbiti?

Kitty

37+
echografic 38 sapt

Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!

AMR 2 sau 3 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Joann-cu cerceii am pus la amandoo. Le-a intepat asa repede nici nu au simtit. La maternitate in ultima zi. Si ale mele in scoici stau si urla. Doar cand merge masina se linistesc. Sunt mici si daia cred.

Fetele m-au supt azi de au ruupt! Cre ca au puseu de crestere..La 14 eram rupta si am zis lu Pufi sa ma lase sa dorm orce ar fi ca eu mor. Acu m-am sculat; le dadea cu seringa. Era dispe saracu, i-au mancat si urechili.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput