Club chic (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

O Dana cat de frumoase sunt cele din brocard! Foarte feminine, atemporale, unice, in ziua de azi prea putin purtat din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Ati schimbat subiectul ati intrat pe teritorii vizibil extinse...

Foarte frumoase modelele postate, unele chiar de vis, dar asa greuu de purtat in zilele noastre... Catifeaua e cea mai accesibila ca si mod de purtare, chiar am vazut in magazine ca este "in trend", dar brocartul eu zic ca e asa, putin "expirat" pentru timpurile actuale...De dantela, si mie imi place oarecum cea de bumbac desi, vrei nu vrei, iti place nu iti place, iti adauga macar 3-4 kg decat cele avute deja, prin textura materialului...

Rose si eu visez la matase naturala, aveam mama niste bluze si parca si rochite de cand era fata, si evident ca nu le-a pastrat...am acum doar niste esarfe..

Dana
Sa intreb de Sali disparuta si ea de ceva vreme...

Sa va intreb ce parfum purtati la catifea si dantela?! Cred ca trebuie unul asa luxos..

tuturor parfumatelor.

Mergi la inceput

Carmena, bineinteles ca luxoase, la asa materiale. Nu stiu exact pe ce principii ma bazez, dar eu zic ca la dantela merg parfumuri florale, iar la catifea cele orientale, gurmande. Pentru matase cred ca floral-fructate, avand in vedere ca e material subtire, de vara, poate ceva si cu note de santal, vetiver...
Mi-am gasit paltonul de vis, din pacate nu am carte de credit sa-l cumpar de pe net, n-am dat inca de un vanzator care accepta si transfer bancar , toti vor Visa, Mastercard etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

roseeeeee, pune te rog link cu paltonul de vis sau ti-e frica ca-l "suflam" noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Rose, da-ne si noua modelul sa te ajutam la oftat si sa ne inspiram si noi. Am observat ca tie iti plac hainele foarte romantice si delicate, jur ca aduci asa de bine cu un personaj dintr-un film care mi-a placut atat de mult, si nu reusesc sa-mi amintesc acum...de, varsta dar imi amintesc eu.
nu fii suparata, sigur nu este acesta cel care e pus pentru tine daca nu poti sa il cumperi, si va aparea si cel care este al tau, sunt sigura de asta...

Eu port rochite de matase scurte si medii cu ciorapi mati si cizmeNude matase naturala, e drept, dar daca ar fi captusita, mama ce mi-ar placea o rochita de matase naturala cu cizme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Eu la o rochie de catifea cum sunt unele de la Laura Ashley, as purta de exemplu Samsara (il si port de altfel la catifea, am deja cateva piese), sau as recomanda si Opium de la YSL (pentru cine il suporta)..

CARMENA, ca bine zici, si mie Rose imi aminteste de personajul jucat de actrita franceza Julie Delpy din fimul acela cu Ethan Hawke, Before Sunset parca....

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Na, acesta e , puteti rade, e ca de tzarina, asa brodat cu multe pietre, cel maro deschis :

http://oddmolly.com/collections/fall10?num=355

si cu aceste manusi (pe negru):

http://oddmolly.com/collections/fall10?num=485

Da, asa este, in general imi place imbracamintea cu un usor aer romantic, nostalgic, imi plac detaliile, sa vad ca pe haina aia s-a lucrat atent...numai blonda ca Julie Delpy nu sunt, in rest....

Mergi la inceput

Na, acesta e , puteti rade, e ca de tzarina, asa brodat cu multe pietre, cel maro deschis :

http://oddmolly.com/collections/fall10?num=355

si cu aceste manusi (pe negru):

http://oddmolly.com/collections/fall10?num=485

Da, asa este, in general imi place imbracamintea cu un usor aer romantic, nostalgic, imi plac detaliile, sa vad ca pe haina aia s-a lucrat atent...numai blonda ca Julie Delpy nu sunt, in rest....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

no rose, daca tot ai scris de doua ori rad pe infundate, ti se potriveste, e stilul tau, iar tu esti o frumoasa, asa ca poti purta orice!

si eu care credeam ca ai ales ceva de la Boden

eu ador (dar deja stiti) stilul Jacqueline Kennedy, sunt multe lucruri pe ebay stilul ei, rochite, taioare, paltoane si exact asa sunt descrise.

manumanu, ai asociat f.bine catifeaua cu parfumurile

Mergi la inceput

acum am vazut si eu ca am scris de 2 ori!

In momentul asta fac pauza de la : ...maine ajung musafirii ca duminica e botezul...am nevoie de o zana buna sa ma ajute!

Mergi la inceput