Club chic (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

rose, tot timpul sunt pe ebay, trebuie sa urmaresti. eu mi-am luat unul de la Karen Millen, negru.

Dana, arata-ni-l si noua...plizzzzzzz........
Cum recunosc ce spui tu cu bumbacul ??? Cum adica dantela de bumbac sau catifea de bumbac ???
Recunosc ca nu am absolut nimic in garderoba din materialele astea desi imi plac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

am vrut sa vi-l arat, dar la toate cumparaturile de pe ebay, dupa 3 luni le dispare poza, desi eu am totul salvat, poze nu mai sunt...

uite, aceasta e catifea din bumbac spre deosebire de acesta care luceste putin si e un amestec.

nici aceasta nu este 100%bumbac pentru ca specifica "velvet feel with stretch", dar si cele care au pana la 80%bumbac arata bine...

am avut exact asa o rochie de la Laura Ashley , am dat-o pt ca nu imi place modelul, dar materialul arata bine, aici menzioneaza 73% bumbac.

cauta pe ebay "vintage velvet dress" si "vintace lace dress", la modelul care iti place daca nu specifica, "cotton velvet" sau "cotton lace" ii intrebi pe vanzatori, unele rochii au eticheta, unele nu, unii specifica compozitia materialului.

dantela de bumbac are o tinuta f.frumoasa, nu se compara cu cea din lenjeria de corp, sper ca ma intelege ce zic...

uite cam asa e dantela din bumbac.

aceasta nu e din bumbac.

partea de sus de la aceasta rochie cred ca e din bumbac, de la acest vanzator mi-am luat o rochie exact in aceasta nuanta, piersica, e superba...

as mai cauta, dar trebuie sa ma ocup de pui ca e langa bine gura casca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

wow....multumesc frumos ca m-ai luminat si pe mine...
La catifea nu cred ca m-as descurca, dar la dantela cred ca stiu cum sta treaba. Cea din bumbac are si un pret pe masura, insa imi place teribil. Tin minte ca pe la mama sau bunica am vazut asa ceva...

Foate frumoasa culoarea aceea, piersica. Si mie imi place.

Mergi la inceput

stai linistita ca rochia aia e acolo de f.mult timp, eu cel mai mult am dat in jur de 80 de dolari pe o rochie din dantela navy, e din anii 40 si e intr-o stare impecabila. acum depinde si de cata lume liciteaza, prea putine sunt puse la "buy now".

f. scumpe sunt cele din anii 30, mie nu imi place materialul, in general sunt din silk velvet sau asa ceva, dar am inteles ca sunt cumparate de muzee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Merci Dana pt lamuriri, nici eu nu stiam cum e cu catifeaua. Iar dantela din bumbac chiar e cu mult mai frumoasa decat cea sintetica care luceste (si care face poc-poc cand o imbraci).

Mai ramane matasea, e foarte scumpa cea naturala (la bluze ma refer, eventaul rochii vaporoase de vara), in schimb e o invazie de polyester urat prin magazine.

Asa ca prefer putin dar bun. Ma uit intai la etichete, e lege.

Mergi la inceput

aici specifica "cotton velvet".

si aici specifica cotton velvet.

imi plac si cele din brocard, dar nu am...

si eu merg pe principiul putin si bun...

Mergi la inceput

gasiti aici "brocade items", sper ca nu vreti chiar aceasta

Mergi la inceput

poate alegeti acesta , nu prea imi place ca luceste materialul acesta, tot catifea si dantela sunt pe primul loc, dar nu pot sa spun ca mi-ar displacea sa am ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

DANA, imi explici si mie, cand ai timp si eventual pe PM, cum se face pe eBay? Ce se intampla daca licitezi?

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

aici specifica "cotton velvet".

si aici specifica cotton velvet.

imi plac si cele din brocard, dar nu am...

si eu merg pe principiul putin si bun...

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

desigur manumanu, doar sa ma intrebi ce anume vrei sa stii. daca licitezi si castigi licitatia trebuie sa cumperi produsul respectiv.

din experienta mea, cumparatorii experimentati introduc suma in ultimele secunde, asa am invatat si eu sa fac, pt ca daca tot licitezi nu faci altceva decat sa tot ridici pretul. eu cand sunt hotarata sa iau ceva asa fac.

si e bine sa ai 2 calculatoare unul langa altul, la unul vad timpul ramas si la celalt pun suma, asa am castigat mereu, in ultimele secunde "am suflat produsul". e mai rau cu produsele din SUA, sa ma vedeti ca imi puneam ceasul sa ma trezeasca pe la 3, 4 dimineata, dar nu e obligatoriu, poti sa introduci suma si mai repede...

scrie-mi linistita, daca nu stiu eu il intreb pe sot, el m-a invatat, desi acum cred ca regreta

Mergi la inceput