Club chic (39)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

merci Sali . Asta cred ca-i place si lui Little Ariel, nu? Cel putin coada de sirena cu sclipici sigur ar inspira-o. Mi-o si imaginez pe fetita ta folosind din fardurile tale Mac pt a-si colora asa o coada stralucitoare.

Teo, mama a ajuns in Romania si azi ti-a trimis din Timisoara pachetul cu priory, deci va ajunge f curand la tine. Inca oftez dupa Raffinee, nu mi-ai spus ce firma e, nu scrie pe sticla...si Ysatis, nu mai zic ce eforturi depun sa ma abtin sa-l iau acum. Multe multumiri inca odata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

astazi am nimerit si eu intr-o parfumerie...de fapt in doua...de fapt in trei, daca ma gandesc mai bine, doar ca a treia era si magazin de cizme, ca eu asta cautam.

in limita pielii disponibile si a faptului ca eram data cu kenzo amour LE PARFUM, un parfum destul de tare ca sa-mi mai pot permite cine stie ce jonglerii olfactive, am incercat :
PURE POISON de la Dior - mi-a placut mult, mai mult ca ELIXIR-ul.
INSOLENCE de la Guerlain , edt si edp...mi se pusese pata pe el in weekend, mi-am amintit ca am avut o hartie impregnata cu edp care si-a pastrat mirosul secole...dar mi se pare totusi ucigator de dulce si imi aminteste de o lotiune de plaja!
PLAY de la Givenchy, cel roz...nu am apucat sa vad care-i treaba cu el, ca in imediata lui apropiere a venit valul de Insolance edp...si play-ul nu a mai avut nici o sansa.

am vrut sa incerc HYPNOTIC POISON ELIXIR, aveau parfumul dar nu aveau tester.

gabika 22, incearca acest PLAY de la Givenchy( azi am incercat varianta roz dar exista si varianta mov, INTENSE )....eu cred ca s-ar putea sa fie cam ce cauti tu. vreau neaparat sa-i acord atentie altadata cand mai ajung, chiar mi-e dor de un parfum givenchy.

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Cum ti-e dor de un parfum Givenchy? Nu de mult ti-ai luat unul. Bag...Va....Ex-tra-va-ga-nce, sau cum . Stii ca mereu zic altceva in loc de numele lui, asta ramane intre noi, dar public mi-ar placea sa vad cum il descrii ca pare foarte misto si destul de greu accesibil. Daca nu-l luai tu nici nu stiam de altfel ca exista.

Insolence nu-mi place, o zic franc si cinstit. Miroase a propolis si violete.

Play in ambele variante, roz si mov e un must try, evident. Pentru aerul sexy si pt ca e Givenchy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:

dana, am vazut azi in parfumerie O d'Azur Lancome....il stiti , tu si/sau mama ta ?
arata OAU ! http://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/O-d-Azur-8859.html

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." -
R.Kipling

draga mea sa stii ca am testat in toamna ceva nou de la Lancome, ceva O de...., dar nu mai retin sticla, parca totusi nu arata asa bine, dar imi place mai mult cel vechi, clasicul O de Lancome.

abia astept sa-mi scrii impresia ta despre Hypnotic Poison, sper sa-l primesti maine

gabi, bine ai venit in club chic, in privinta parfumului nu te pot ajta, mie imi plac florile in ...vaza sau pe camp si nu in parfumuri, bine acum nu as refuza un parfum cu un puternic miros de lacramioare.

geniest, exact asa arata haina mea de catifea , as fi preferat sa fie simpla, fara broderia aia in fata, asa puteam sa port o brosa , pe guler, dar asta e....arata mult mai bine in realitate, gulerul are asa o tinuta...tare, sta cum il asezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabika27 spune:

Bine v-am gasit! Si bine ca m-ai primit!In privinta parfumurilor....vreau sa incerc si altceva...nu doar flori..m-am sucit, m-am invartit si mi-am comandat un oriental-floraldar nu refuz nimic de la testat...sunt fan!! Pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabika27

Sali mersi mult de raspuns! Cu singuranta nu o sa-l scap de la mirosit cand ajung in parfumerie( sper ca maine. am vazut ca ai scris ca erai data cu kenzo amour....offf....cat mi-l doresc...sunt nebuna dupa el(am o maneca de la haina pe care de vreo 4 zile o tot miros) numai k nu am gasit varianta portocalie ci numai cea alba si mie mi s-a parut ca orange mirose mai bine..si asa mi-am luat ange ou demon(sper sa nu fi gresit). Oricum am citit toate capitolele cu lolitele si vreau sa spun ca m-ai convins urmatorul o sa fie o lolita. Pup si seara frumoasa fetelor!

gabika, ia o floare pt entuziasm !

nu mai cauta varianta portocalie a lui kenzo amour( edp) ca nu difera cu nimic la miros fata de cea alba sau de cea fuchsia. mirosul e acelasi , kenzo a dat culori diferite pt cantitati: alb la 30 ml, fuchsia la 50 ml si portocaliu la 100 ml.
am mai vorbit de asta in alt capitol, poate nu ai ajuns tu cu "studiul" pana acolo.

eu azi am fost data cu kenzo amour LE PARFUM, e alt parfum, ma rog, un flanker al lui amour clasic, adica o varianta mai dulce, mai vanilata, mai condimentata , mai orientala , mai rara , semanand totusi cu parfumul de baza, adica cu cel care iti place tie atat.
acesta este parfumul meu:
http://www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Kenzo-Amour-Le-Parfum-4696.html

dar am si varianta clasica, in culoare fuchsia....si imi place enorm, mai mult poate decat bomba asta condimentata si vanilata care este kenzo amour LE PARFUM ! imagineaza-ti cum este asta si cat tine daca la cel clasic mirosi de vreo 4 zile si tot nu l-ai terminat !

lolita stii cum este? sau te-am/te-ai convins doar citind?
vineri mi-am dat cu el si am fost ametita ...iar in alta zi la tribunal un avocat care a stat langa mine si langa care mi-am tot falfait parul , la un moment dat m-a intrebat frontal: cu ce te-ai dat , ca mirosi f misto !

alta faza, tot de la tribunal: acum vreo luna cred, ma dadusem cu alien si o avocata tanara tanara m-a intrebat : cu ce v-ati dat? cu alien? ( mama, cum m-am simtit ca -mi vorbea cu dumneavoastra, m-a aruncat brusc vreo 1o ani in urma, cand eram si eu o tanara speranta ....) . azi m-am intalnit cu aceeasi tanara avocata , ne uitam pe liste si imediat am recunoscut pe ea mirosul de alien .
asa ca , geniest, e deja super uzitat, contagios de-a binelea chiar, oricat am spera noi ca nu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

m-ati terminat cu Alienul asta, cu toate nuantele lui! cu ani in urma, 3-4, nu mai retin, cand mi-am cumparat Angelul, am vrut sa-mi iau si Alienul, dar am renuntat, cred ca nu am simtit vanilie in el

sali, trebuie sa-ti iei ceva parfumuri nemaiauzite/vazute, sa nu se mai dea cineva la tribunal cu el! Un Tom Ford iti lipseste tie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Citat:

astazi am nimerit si eu intr-o parfumerie...de fapt in doua...de fapt in trei, daca ma gandesc mai bine, doar ca a treia era si magazin de cizme, ca eu asta cautam.

in limita pielii disponibile si a faptului ca eram data cu kenzo amour LE PARFUM, un parfum destul de tare ca sa-mi mai pot permite cine stie ce jonglerii olfactive, am incercat :
PURE POISON de la Dior - mi-a placut mult, mai mult ca ELIXIR-ul.
INSOLENCE de la Guerlain , edt si edp...mi se pusese pata pe el in weekend, mi-am amintit ca am avut o hartie impregnata cu edp care si-a pastrat mirosul secole...dar mi se pare totusi ucigator de dulce si imi aminteste de o lotiune de plaja!
PLAY de la Givenchy, cel roz...nu am apucat sa vad care-i treaba cu el, ca in imediata lui apropiere a venit valul de Insolance edp...si play-ul nu a mai avut nici o sansa.

am vrut sa incerc HYPNOTIC POISON ELIXIR, aveau parfumul dar nu aveau tester.

gabika 22, incearca acest PLAY de la Givenchy( azi am incercat varianta roz dar exista si varianta mov, INTENSE )....eu cred ca s-ar putea sa fie cam ce cauti tu. vreau neaparat sa-i acord atentie altadata cand mai ajung, chiar mi-e dor de un parfum givenchy.

Cum ti-e dor de un parfum Givenchy? Nu de mult ti-ai luat unul. Bag...Va....Ex-tra-va-ga-nce, sau cum . Stii ca mereu zic altceva in loc de numele lui, asta ramane intre noi, dar public mi-ar placea sa vad cum il descrii ca pare foarte misto si destul de greu accesibil. Daca nu-l luai tu nici nu stiam de altfel ca exista.

Play in ambele variante, roz si mov e un must try, evident. Pentru aerul sexy si pt ca e Givenchy.

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

hei...hush hush , baby !

rose se refera la EXTRAVAGANCE d'AMARIGE , pe care mi l-am luat eu in plezneala, asa, de pe ebay ...si caruia noi doua, in privat, ii zicem Vagabondance !
are vreo 25 de ml, daca-i place cuiva, e liber de sarcini ! e un parfum green, putin intepat, placut, elegant ! ce sa fac eu cu el?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha
sali, trebuie sa-ti iei ceva parfumuri nemaiauzite/vazute, sa nu se mai dea cineva la tribunal cu el! Un Tom Ford iti lipseste tie

tu vrei sa se aleaga praful de baroul dambovita?
hai sa facem o simulare !
ce zici, pierde rose pariul ? chiar daca zicea de micaleff...da' pot sa jur ca nici la tom ford nu crede ca ai putea renunta vreodata!

la tom ford TV imi place sticla de mor, pana una alta !

Mergi la inceput

Citat:

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

merci! cu asa comparatii, imi piere tot cheful ! ceea ce ma bucura mult! am mare nevoie de descurajari ! rose, te dovedesti o prietena adevarata!

din aceeasi gama farmaceutico-medicamentoasa, maine sper sa -mi ajunga HYPNOTIC POISON...am zis odata de el ca are iz de medicament, ca l-am trecut la coada listei , etc si acum mi l-am luat!
cine sa ma mai inteleaga?
ce caut eu in viata mea?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

merci! cu asa comparatii, imi piere tot cheful ! ceea ce ma bucura mult! am mare nevoie de descurajari ! rose, te dovedesti o prietena adevarata!

din aceeasi gama farmaceutico-medicamentoasa, maine sper sa -mi ajunga HYPNOTIC POISON...am zis odata de el ca are iz de medicament, ca l-am trecut la coada listei , etc si acum mi l-am luat!
cine sa ma mai inteleaga?
ce caut eu in viata mea?

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Imi pare rau, cu Hypnotic Poison n-am cum sa te ajut.....imi place si mie enorm

Mergi la inceput