Club chic (39)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabika27 spune:

Sali mersi mult de floricica si mersi mult ca m-ati primit in grupul vostru!
Am fost atat de zapacita cand am testat Kenzo amour incat mi-a ramas in minte ca pe cel portocaliu il ador...si atat...nu am mai mers sa miros si celelalte variante(din pacate). M-ai facut tare curioasa cu Le Parfum, am citit despre el din linkul tau si ce sa-ti spun...m-am reindragostit!!! mi-l doresc enorm si probabil va fi pe prima comanda pentru mine si sufletul meu. Cu cititul sunt la cap 31, nu am facut nimic ieri decat sa va citesc. De lolite m-am indragostit din descrierile tale senzationale si mai stiu ca am mirosit 2 si din ce imi mai amintesc cea mov inchis mi-a placut..din cate am vazut Lolita clasica. Hai ca iar v-am zapacit!(sunt vorbareata, stiu) Pup toate fetele si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Wow...dar v-ati dezlantuit, fetelor....Sali pana gasesti raspuns la intrebare eu zic sa faci o extravaganta si sa incerci un Tom Ford.
Sau un Frederic Malle Hm, ce zici ???

Apropo de "toate fetele miros a Alien"....pai de ce crezi ca ma preocupa in ultima vreme, Mirroir-urile ?????

Dana foarte frumos paltonasul. Sa-l porti sanatoasa. Si broderia e de bun gust.

Nici mie nu-mi place deloc Insolance-ul, insa My Insolance e altceva....si tine de ma plictisesc...

Gabika, bine-ai intrat in Club !!!! Nu va fi usor, crede-ma....

O zi buna de tot sa aveti !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Gabika in caz ca nu te plictisesti de lecturat club chic :), iti mai recomand si :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=112686

it was the begining of a beautiful friendship....

Mergi la inceput