Club chic (39)
Raspunsuri - Pagina 16
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rose_selavie Ceva mi se pare irezistibil in el, niste note floral-gurmande, ceva ce-ti lasa gura apa, gen bubble-gum, Huba-Buba si multe petale uscate de trandafir. mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
balonka, tipi-tip...
sali spune:
citat din mesajul lui Carmena Sali daca vrei poza cu mine, iti trimit, ca de pus de-o intalneala la o cafea am ramas la stadiu de proiect, desi tu mai bati Bucurestiu-ul... |
mi-a crescut brusc interesul pt tine( mamaaaa, cum suna asta ) de cand ai pomenit de combinatiile alea de kaki cu mov!
nu am mai ajuns la bucuresti de prin vara, cred...dar daca vin gashca e mare...
asta vara a fost 1 an de cand ar fi trebuit sa mananc inghetata cu teo in bucuresti....
la fel, se face aproape 1 an de cand ar fi trebuit sa ajung la berna ...gasise rose si biletul de avion.....si tot nu am ajuns.
sali spune:
citat din mesajul lui Carmena [.Despre Jasmin Noir, daca esti cuminte, poate vine Mosu' |
orice ar insemna asta, suna periculos de bine!
rose_selavie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
la fel, se face aproape 1 an de cand ar fi trebuit sa ajung la berna ...gasise rose si biletul de avion.....si tot nu am ajuns. "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Lasa ca ne vedem la vara in vacanta la St Tropez. Sa le zicem la fete de fantasma aia cu jandarmii?
mihaeladm spune:
Hahaha! Vreau si eu la St Tropez!
http://www.onemagazine.ro/concursuri/concurs-7715881-castiga-un-parfum-dolcegabbana
Victoria_mami spune:
MIHAELADM, am un mesaj ptr. tine, uite iti dau copy/paste de la "Caut o prietena":
BID
Trimis la: - 18/05/2010 : 13:46:11
--------------------------------------------------------------------------------
Citat:
citat din mesajul lui mihaeladm
O caut pe Irina Barcaru. A fost eleva la scoala Generala nr 10 din Braila pana in clasa a 6-a cand a plecat in Grecia.Este nascuta in 1979 sau 1980 si am fost cu ea in clasa.
Multumesc!
Mihaela
TOTALMENTE INTAMPLATOR TE-AM GASIT EU DUPA 4 ANI DE ZILE DE LA MESAJUL TAU.AM INCERCAT SA-TI TRIMIT PM DAR NU ACCEPTI SI NU STIU ALTA METODA SA CONTACTEZ CU TINE.
IRINA
V-ati gasit???
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Carmena spune:
Rose ti-am scris pe mess, cand ai timp, poate imi raspunzi.
Ehehe, daca vine vorba de intalniri cu Teo, eu zic sa ne pisicim pe langa ea poate aduce ea tortul de inghetata...ne descurcam noi. Eu fac si o cafea, asa ca sunt mare cafengioaica
Si ca sa iti starnesc interesul Sali, si mai mult pentru mine, doar doar o sa vrei sa ne vedem (mie imi sta mintea si la tortul lui Teo) iti spun doar ca am parul deschis si ochii undeva intre verde si caprui - si ca sa detaliez combinatia care te atrage imi fac conturul la ochi cu creion kaki, dupa care adaug 2-3 nuante de mov-lila pe pleoapa - movul cica scoate in evidenta verdele ochiului sau invers, creion mov si pleoapa in marouri si kaki-uri. E combinatia care imi place cel mai mult, incearc-o sa vezi, ca stiu ca esti blonda
Despre mos fii-miu cel mare i-a facut scrisoare si a pus-o la geam la sufragerie cica " poate trece mosul sa o ia)", asa ca cine stie?!
Pupici.
sali spune:
ce faci , rose? cum e 1 dec. acolo? de ce nu scrii nimic?
au pus romanii gratarul cu mici in fata la primarie in berna si nu mai gasiti drumul spre casa de atata fum?
mihaeladm spune:
citat din mesajul lui Desiree2002 MIHAELADM, am un mesaj ptr. tine, uite iti dau copy/paste de la "Caut o prietena": BID Trimis la: - 18/05/2010 : 13:46:11 -------------------------------------------------------------------------------- Citat: citat din mesajul lui mihaeladm O caut pe Irina Barcaru. A fost eleva la scoala Generala nr 10 din Braila pana in clasa a 6-a cand a plecat in Grecia.Este nascuta in 1979 sau 1980 si am fost cu ea in clasa. Multumesc! TOTALMENTE INTAMPLATOR TE-AM GASIT EU DUPA 4 ANI DE ZILE DE LA MESAJUL TAU.AM INCERCAT SA-TI TRIMIT PM DAR NU ACCEPTI SI NU STIU ALTA METODA SA CONTACTEZ CU TINE. IRINA V-ati gasit??? _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
Multumesc mult de tot!
Acum vad pentru prima oara!
Dar nu merge linkul de la tine..., gata am gasit. Multumesc mult!