Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (164)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Dupa cum se poate observa din semnatura de mai jos am schimbat AMR-ul! Cea mai nashpeta era burta, dar din cate imi amintesc si inainte de sarcina aveam nitzica burtica, in sensul ca nu era plat perfect. Acum s-a mai supt cat de cat, dar pana nu demult puteai zice ca sunt insarcinata in 3-4 luni... Am ajuns la 60 de kg si aspir la 56! Nu s-a intamplat nimic deosebit, am mancat doar vegetarian vreo 5 zile

Apropo stiu o reteta de slabit la care eu personal nu m-as incumeta, dar as putea sa o aplic macar in parte:

3 zile lactate degresate cu o felie de paine prajita;
2 zile orez cu legume;
1 zi carne peste, pui sau curcan la gratar cu legume;

Evident multe ceaiuri sau apa plata. Garantat slabesti 3 kg.

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Si eu sunt cam in aceeasi situatie cu kg...dar astept cu nesimtire sa plece singure, fara sa ma mobilizez sa fac ceva in sensul asta pana acum s-au dus, incet, incet, parca zaresc putin din silueta de dinainte de sarcina

mami de fetita finuta

Hai, hai, nu te ascunde dupa deget, ce sa mai dai jos, vrei sa ajungi scheletica??? S-o vedeti ce gazela e si tot se plange!

Na ca te-am parat!

PS: Buna seara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Mai bine mai tarziu decat deloc:

LA MULTI ANI MIREMIA! SPER CA AI AVUT O ZI MINUNATA ALATURI PERSOANELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

si eu si eu..pe ultima suta de metri...

LMA Miremia multa sanatate si fericire alaturi de Mara si tati de Mara
Foarte bine arata tortul alb

Multa sanatate tuturor pufilor bolnaviori

31.12.2009 Roxi de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

hop si eu! buna seara

La muuulti ani sanatosi si fericiti, Miremia!

hm...vorbiti de kilograme.....dureros....am constatat ca m-am ingrasat cred ca vreo 3 (!!!!!).......simteam eu blugii mai pe mine, dar n-as fi crezut...bine, la ce regim alimentar haotic am avut in ultimu timp.....asa ca o sa aplic ce i-am recomendat si lui nikole, fara paine, fara dulciuri, fara sucuri dulci! am zis!

azi am luat copilului premergator si ghetute. e foarte incantat de toate, si noi pe langa el! asa poate si el sa se miste de colo colo, cum isi tot doreste, fara riscul de a se rani. doar ca acum ajunge la boxe, boxe suspendate pe un picior de metal care stau pur si simplu, nu-s prinse in vreun fel.....tre sa vad ce fac....

eu nici nu vreau sa ma gandesc ca din ianuarie nu as mai primi indemnizatie. 600 de lei, dar conteaza enorm! of......

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Fac capitol nou

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Frumusetea intelectuala nu inseamna a stii multe,ci inseamna a sti ceea ce trebuie;frumusetea sentimentala nu sta in violenta pasiunilor,ci in naturaletea lor."

Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Myky, Ioana, MP, Ratusca, Roxy, Ana

Alexutza, MP pls nu dati tarcoale la butoi. Suna urat tare asta cu indemnizatia si durata CIC dar poate nu o fi dracu chiar atta de negru. Sa speram ca sunt doar zvonuri si nu le vor pune in practica.

MP mie una mi-ai lipsit tare mult. Speram ca te relaxezi pe undeva nu ca faci cunostinta cu butoiul. sa vina vremuri mai bune.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput