Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (164)
Raspunsuri - Pagina 19
myky791 spune:
buna seara!
nu voiam sa las ziua sa treaca fara sa te urez
LA MULTI ANI MIREMIA! SA FII SANATOASA, IUBITA SI SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN IN VIATA!.
la multi ani sot de ayanna. simply cred ca asa este si eu imi aduc ceva ceva aminte.... ne lamureste ayanna cand va intra pe net.
noi pe baricade.... multumim de urarile de bine.
xela ai drepatate trece, dar greu e sufletul de mama incercat cand puiul e bolnav.
piciul e un pic de tot mai bn, ii pun sare pe piept, a inceput sa o cunoasac pe asiistenta care vien sa ii faca injectie si cand o vede deja incepe sa planga. am facut 4 mai avem 8. nasol. e scnacit vrea mnumai la mn in brate, aseara lam pazit sa vad daca respira ok... sper sa fie spre bn.
lillo multi sa iesi din butoi mami. mai voiam sa et intreb de unde iei detergent organic? e special pt a steriliza biberoanele? chiar nu ma pricep
toamaca felicitari pt noua camera a lui tudorel buturel chiar pune poze sa o evdem si noi cum a zis si elefantica.
elefantica bn ai revenit
simply felcicitari pt cele 1000 d mesaje. multumim ca esti alaturi de noi
lorex multa sanataate bobitzei cu bubite
lml pufilor de azi ca chiar nu mai stiu care sunt, sunt cam nauca de cap azi si obo si stresata....
ruxita felicitari ptr amr. iai facut party elei d eziua ei?
nikole mam intersat de aparat dee aeroli dar mai intai sa vb cu dct sa vad ce imi recomanda. am vazut unele cu nebulizator ce ala?
va las ca vrea numai la mn piciul meu.
am editat ca sa mai corectez din gerseli dar nu ma laas piciul
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
ioana_fota spune:
LML Miremia noastra draga sanatate multa si numai bine!!!
LML Pufuletilor nostri dragi!!!
LML sot de Ayanna!!!
Tomaca felicitari pt camera lui Buturelde intrebare Ucuta e bine aseara am tras o fuga si pana la urgente ca sa stau linistita cu ochisorul si e totul bine.
Simplicity felicitari pe cele 1000 mesaje mi-ai luat-o inainte .
Lorex sanatate multa Bobitzei.
Cuscra imi pare rau ca ginerica e bolnaviorde la Ucuta pt el.
Sanatate multa si lui JIJI.
Lillo asa cum au zis fetele sigileaza bine butoiul si arunca-l.
Ieri am scris un mesaj si am facut boacane pe acolo harnicut asa ca va anunt si azi ca ne-a dat dintisoru nr.3 ieri si tati a cumpart mare cadou la fata aveti poza in albumu nostru.
Evyme pt micutu Sebi.
Si eu am mari probleme cu tinutu minte mereu it ce vroiam sa fac daca gaseste cineva vreun remediu sa anunte si pe aici.
Mie mi-a venit cm imediat cred ca de aceea a si renuntat Alexandra asa rpd la laptic,si acum in zilele cu cm si o iau in barte ma respinge,plange ceva nu-i place sigur.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
Ruxita spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Nik0le
Eu nu. Am doar kilograme in plus. Mai multe ca tine... Si cred ca si ceva Alzheimer... de Isabela si Irina (februarie 2010) |
haha, uite o replica care ar putea face cariera pe aici - "cred ca am si ceva Alzheimer"
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
Si eu sunt cam in aceeasi situatie cu kg...dar astept cu nesimtire sa plece singure, fara sa ma mobilizez sa fac ceva in sensul asta pana acum s-au dus, incet, incet, parca zaresc putin din silueta de dinainte de sarcina mami de fetita finuta |
nu prea cred ca se pot duce singure! exceptand cazurile de boala... mie mi se intampla sa ma blochez la o liniuta a cantarului si sa nu vrea deloc sa coboare si asa timp de mai multe luni, si musai tre sa fac ceva ca sa inclin balanta... o vreme m-am plictisit de 66 de kg, apoi am tinut un pic de Monti si s-a dus la 64... apoi gimnastica serioasa timp de o luna si s-a dus spre 62... acum nu am chiar 60, e intre, dar ma cramponez de acest 60, poate-poate scade sub! Cand ti-e bine acul cantarului o ia doar in sus, altfel tre sa muncesti nitel, de la sine nu se prea intampla minuni, cel putin nu in cazul meu.
Ruxita spune:
vreau sa ma plang (sau sa ma laud?) - nu-mi mai recunosc copilul! e asa de protestac de la o vreme... pana acum unde il puneam acolo statea, acum protesteaza la cea mai mica nemultumire... cu 3 zile il puteam lua de la fire linistita, acum tipa-urla, se catara pe diverse pe premergator, carut, mobilier... clar ii plac catararile, un motiv de a fi cu ochii pe el in plus si are activitati intense (!) non -stop... faza - taica-su ii inchide laptopul ca s-a prins cum e cu scrollul si click dreapta si schimba setarile la ferestre, cu 3 zile in urma ar fi acceptat situatia ca i s-a inchis laptopul in nas, acum isi da seama ca am facut-o cu intentie si protesteaza! vehement... azi mi-a facut capul mare-mare... daca pana acum a fost cumintenia intruchipata acum a inceput faza plangacioasa... stie sa dea obiectele cerute, dar nu stie inca sa aleaga din sa zicem 3 obiecte unul anume pe care i-l ceri. Si are si tentative de a se tine in picioare fara sprijin... a fost ca un salt brusc, cumva peste noapte. Imi place cum se da jos de pe canapea - stie ca tre sa se intoarca cu fundul si sa-si drumul incet cu un picior apoi cu altul...
lorex spune:
miky, sanatate piciului, cemi-e mila de el ca tre safaca injectii...ma rog satreaca repede si sa fie cu folos
LMA sot simpatic de ayanna
pup jijelu sa treaca usor peste scosul mucilor..
bobitza face urat la sters nasul si la scos mucii dar in ultimul timp am tot nsistat sa ii explic ca uite, nu se intampla nimic rau..i-am vb frumos, i-am dat sa pipaie i-am dat tubul ala de la batista bebelushului in mana si apoi, cu el functionand i-am dat pe manutza, pe burtica, maimutzarindu-ma ca sa-l priveasca ca pe un joculet. cu sterimar ma faceam ca ma dau si eu in nas si faceam "ups" si ea zambea timid, cand ii sterg nasul o sterg f usor si finut si-i spun ca mama sterge incet, nu se intampla nimic,...din astea, si acum plange mai putin si nu se mai sperie asa tare.
lorex spune:
a, si am uitat sa spun, a iesit si dintisorul de alaturi!
saracutza, o durere in plus...
alexutzzza spune:
Offf nu am scris de o saptamana , adica nu am scris activ asa...nici nu stiu ce sa mai scriu...butoi...ma intristeaza faza cu indemnizatia , nu stiu ce sa fac...sunt luate bilete de avion ptr de la Craciun pana dupa ziua lui Yannis ca vrem sa ii facem ziua in Grecia ca acolo avem mai multi prieteni cu copii multi sa facem party de bebe. dar daca nu mai iau nici un ban in anul 2 eu teoretic ar trebui sa fiu in tzara la interviuri ptr un job ptr ca firma la care lucram a dat faliment...dar unde ma duc eu la interviuri de Craciun si Revelion...si cum le numar nu-mi iese bine, sper numai sa nu se intample nimic...si totusi de unde as putea sa aflu ceva sigur? nu as vrea sa anulez biletele de avion ptr o "s-ar putea sa...."
Apoi ...multi pufi bolnavi imi pare asa rau sa aud...
MULTA SANATATE tuturor pufuletilor!!!!
decenuela de ce batista bb? are muci multi si greu de scos? daca da, cumpara aspirator nazal pe baterii de la farmacie, am auzit ca e la fel de eficient, stiu de la mamici care au folosit ambele. Daca nu are muci persistenti, multi etc si faci treaba asta doar preventic pompitza aia mica de nas de bb e suficienta si pui ser fiziologic sau spray cu apa de mare si curetzi cu aia. Cat despre "cum " sa faci iti arat in parc ca mi-a aratat si mie o prietena cum sa imi tin copilul la manevre din astea
tomaca sa stapaniti sanaosi mobila! suna f frumos descrierea!
evyme nici eu nu ma stresez cu invelitul lui Yannis, deocamdata e suficient de cald in casa, ok, eu ma invelesc cu o pilota subtirica dar daca el nu sta invelit...nu-i place asta e...daca o sa fie chiar firg frig poata cumpar sac de dormit desi nu as vrea sa il imobilizez in ala...l-as culca cu ceva mai gros, o vestutza eventual...
de Yannis
mamidepuiuti spune:
seara buna,dar sunt in zona crepusculara(sa nu zic butoi)eu cand o sa aflu unde voi sta anul viitor?fimiu face 1 an in 5 ian...
nu ma simt in stare sa scriu mai nimic,dar nu puteam sa nu scriu azi
mirela sa fii fericita alaturi de familia ta iubita!
pufilor ce s-au aniversat zilele astea
sot de ayanna
ela de ruxita
imi pare tare rau de pufii bolnaviori;bine ca bobitza are "numai" roseola;multa sanatate lui catalin,lui jiji,lui C,sanatate lui nikole(nikolei)si tuturor celor bolnavi
felicitari lui buturel pt ridicat,pt camera noua
ar mai fi ele multe,dar...nu-i cine acum
lorex,sper sa ajunga,nu stiu cat face pe drum
va pup pe toate,o seara frumoasa
mami de Alex si Radu
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 piciul e un pic de tot mai bn, ii pun sare pe piept, a inceput sa o cunoasac pe asiistenta care vien sa ii faca injectie si cand o vede deja incepe sa planga. am facut 4 mai avem 8. nasol. e scnacit vrea mnumai la mn in brate, aseara lam pazit sa vad daca respira ok... sper sa fie spre bn. Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Off...mititelul ...muuuulta sanatate!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.