Imi puteti recomanda un medic dentist foarte bun in zona OBOR-IANCULUI- MOSILOR? Ma intereseaza sa poarte masca in timpul consultatiei si sa fie o curatenie desavarsita in cabinet, sa merg cu increderea ca tot instrumentarul este sterilizat in conditii optime si nu ma trezesc ulterior cu vreo hepatita, etc....
Am eu unul la care merg, o doctorita, e super buna si are cabinetul exact pe Mosilor vizavi de Pizza Hut. Prietena mea e asistenta acolo si am toata increderea pt stiu ca-i tipicara si putin paranoica ref la tot ceea ce tine de sterilizat, igiena, etc. Daca vrei iti dau numarul pe PM si mergi la o vizita
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
Madau te rog trimite-mi informatiile pe PM ( eventual poate au si un site sa vad preturile).
multumesc
si eu merg la un dr extraordinar...prieten cu un prieten foarte bun, acum merge toata familia: sot, cumnata, socru si soacra-mea ...toti sunt super incantati...este lanaga piata obor pe strada Fainari
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Buna
Stiu ca scriu la un an distanta, dar m-ar interesa si pe mine numele aceste doctorite cu cabinet langa Pizza Hut Mosilor.
Multumesc