Fluturasi de martie-aprilie 2011 (74)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

neatza fetelor!

eu azi sunt complet intoarsa pe dos...aseara nu am putut sa adorm pana pe la 4 dimineata, m am tot foit in pat aiurea...cand am adormit am inceput sa am cosmaruri si am visat numai tampenii legate de bebe ca m am trezit plangand. am reusit sa adorm la loc si m a trezit sotul sforaind...sunt zombie, lesinata de somn, am de facut curat in toata casa si mai sunt si teribil de prostdispusa dupa cosmarul ala am ajuns sa ma gandesc ca ceva e in neregula cu bebe

s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

feli, exact la fel ca tine gandeam si eu la prima sarcina!! (in legatura cu mancatul, kg , etc )
aaa si ba da , se poate si balerina si graviida

dorinuta iti trimit Pm imediat.

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Felicitas esti sigura ca nupoti sa rezolvi cu luna aia lipsa? Te-ai interesat? Eu stiam ca merge sa-ti platesti retroactiv. Intereseaza-te ca e pacat sa pierzi pentru o luna... Eu am inteles ca atunci cand faci dosarul ii intereseaza cotizatia la pensie si pe asta poti sa o platesti. Sigur sigur iti zic.

------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cris, linistestete ...lasa tot si punete o ora in pat, poate adormi daca nu te odihnesti putin si apoi incepi cu alte ganduri treaba.

feli, ai o luna intreaga lipsa??? ca se accepta si fractiuni de luna , o singura data.

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Neata fetele

Laley legat de indemnizatie am vazut si eu aseara la stiri, spuneau ceva de genul ca cei de la FMI le-ar fi cerut sa reduca (ceea ce nu cred). Nici mie nu-mi convine iti dai seama chestia ca toata lumea sa aiba 600RON ca si eu le dau o gramada de bani...Sa speram ca macar un an dupa ce nasc nu se razgandesc.

Mada, Mikyam auzit si eu multe cazuri cu baietii care nu le-au cobort din burtica testicolele si de bebe care a facut lichid si l-a operat. Of imi vine sa plang de mititei, nu e asa usor sa ai baiat, clar. Legat de tipul de 30 de ani de care zicea Cami si eu ma intreb adica el nu a facut cu nimeni nimic..dar nici singur, ca am auzit ca toti baietii la adolescenta se 'descopera' sa zic asa

Yasmy eu cand am aflat ca sunt gravida eram sigura ca e fata. Si la 12 saptamani cand am fost in concediu stateam cu sotul si vorbeam de nume. Pentru fata era Carina Ioana si pentru baiat ma intreaba el? Zic : Eduard Gabriel sau Robert Gabriel. Da Eduard i-a placut , si chiar in momentul acela a trecut o masina pe care scria Edy..ne-am amuzat copios de coincidenta.
Acum am fost la niste prieteni si au un baiat in clasa 1 care mi-a zis ca are 3 Eduarzi in clasa si m-a pus pe ganduri. Desi fiecare om isi poarte numele in felul lui parca n-as vrea sa fie 100 de Edi in clasa, paranoia de mama. Am tot citit eu pe net si mi-a placut Darian Gabriel dar nu-i place lui mister. Lista mea e asta:
Eduard
Robert
Leonard
Razvan
Rares
Denis
Stefan
Flavius
Darius
Darian
Andi
Marc
Matias

Dya,Stefana felicitari pentru surubele .

------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

da, dorinut, cam asa e..toti baietii se descopera..de fapt inca din copilarie ei devin constienti de partea sexuala, au anumite simturi care se dezvolta..eu nu sunt in domeniu, daca am avea printre noi un psiholog ceva ced ca ne-ar lamuri..cumnata mea lucreaza cu copii si imi povestea..se pare ca inca de pe la 3-4-5 anisori, dar nu e o regula- poate fi mult mai tarziu, se pot decalota singurei prin masturbare..scuze dar e ceva normal..si prin aceste etape trec toti, si fetitele si baieteii, trebuie gestionate cu grija din cate am inteles..mai multe nu stiu, cand o sa am timp sau o sa simt ca a venit momentul ma apuc sa ma documentez..

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

si v-am lasat ca trage vlad de mine..iar la pranz plec la eco sa-mi vad buburuza

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Miki bafta la eco.
Asteptam vesti cand te intorci...

Pupici!

18+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Miki succes te asteptam cu vesti bune de la eco

Azi am schimbat si eu saptamana

25 cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Dorinut@ nu mi-am facut si pentru dibet, nici acum si nici la Cristi. Asta nu se face si el in fuctie de niste criterii? sau pe baza altor analize care nu au iesit cum tb?

yasmi, da azi leneveala si un somn bun la parnz, ca m-am trezit devreme si deja mi-e somn

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Dorinut@ nu mi-am facut si pentru dibet, nici acum si nici la Cristi. Asta nu se face si el in fuctie de niste criterii? sau pe baza altor analize care nu au iesit cum tb?

yasmi, da azi leneveala si un somn bun la parnz, ca m-am trezit devreme si deja mi-e somn

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Nu, mie mi-a zis ca in saptamana 24-26 sa facem o serie de anlize printre care si asta. Eu sper sa-mi iasa bine..Cred ca depinde de medic..

25 cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput