Fluturasi de martie-aprilie 2011 (74)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Pisuc eu zic sa-ti iei concediu medical ca statul in picioare nu face bine. Eu stateam pe scaun la birou si tot nu era bine, aveam niste dureri de spate mama mama si era aglomeratia care ma dispera, m-a lovit o agitata in metrou si atunci am jurat sa-mi iau concediu medical. Eu de la 1 noiembrie sunt in concediu medical, iar de pe 15 dec imi bag prenatal (imi las exact 42 de zile dupa nastere).
Tu oricum fiind in spital cunosti lumea si poti sa iti iei mai usor, iti face o internare si poti sa-ti iei pana la o luna. Acum cel mai important pentru tine e bebe. Nu te gandi la cariera , eu inainte sa raman insarcainata mi-a zis sefu ca ma avanseaza ca imi mareste salariu ca trebuie sa merg la o gramada de cursuri si a ve nit bebele si normal ca s-a sistat totul. Dar nu-mi pare rau deloc, sunt pe care sa realizez cea mai mai realizarea a vietii mele

------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

dorinuta deci tot eduard e si la voi in cap de lista??? noi, desi eram siguri si nu aveam de gand sa ii punem alt nume, am inceput si ne-am facut si noi o lista cu combinatii de nume care se potrivesc. acum o sa vedem.....da, de Darian ii spuneam si eu la tati dar nu e prea incantat...a spus cum il strigam prescurtat???

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Mergi la inceput

anaxena....ce am discutat noi???? hmmmm vrei bataita???!!! hai scoate capul afara din butoi ca esti o mamica frumoasa, slabuta si nu te-a facut pe tine 1 kg in plus, nu????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Pisuc, felicitari pt eco. Am mai auzit de placenta jos inserata...dar eu nu am avut, nu stiu ce sa-ti spun

Simona, mami de baieti David, Matei si 24+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

dorinuta deci tot eduard e si la voi in cap de lista??? noi, desi eram siguri si nu aveam de gand sa ii punem alt nume, am inceput si ne-am facut si noi o lista cu combinatii de nume care se potrivesc. acum o sa vedem.....da, de Darian ii spuneam si eu la tati dar nu e prea incantat...a spus cum il strigam prescurtat???

Daa asta e o problema ca eu ma gandesc cum il alint si la Darian i-as spune Darinutu , la Robert Robbie, La Eduard evident Edi, Edutu..toata familia mea vrea si soacra'mea il alinta deja Edi mic..numai eu nu's decisa...

------------------------------------------------------------------------------------------

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

simonacip

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

dorinuta, ce tare, la darian nu ii gaseam nici un alint decat dari (dar parca e de fete ) ....oricum Eduard parca e cel mai frumos.... aaaa si in loc de robert eu prefer Robin...

Mergi la inceput

djlaura01 mie imi place mai mult ca parul mai lung te face asa cumintica, dulce. Cu parul scurt pari mai obraznica, femme fatale

anaxenaeu nu cred ca de la kg esti suparata ca uite ai 23s si au o burtica finuta si mica, n-ai solduri n-ai nimic, deci refuz sa cred ca de la kg.

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Care burtoi Anaxena, ai burta micutza pt sapt in care esti!Chiar e micutza!

Simona, mami de baieti David, Matei si 24+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

cand intrati fetele care modficati la listuta, sa nu uitam ca trebuie trecut si la dya un carucior albastru

Mergi la inceput