Fluturasi de martie-aprilie 2011 (74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo, nu mai regreta atat ca nu ai de ce!! ai nevoie si de paine/zi. ma indoiesc ca vei papa seara paine, nu?? atunci e ideal dimi. si eu mananc acum cu paine si gata apoi.

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

Burtici multumesc pentru raspunsul promt!

Saptamina viitoare am programata deja morfologia trim II, si dupa calculele de azi mi se parea ca merg prea devreme... si era cit pe ce sa amin cu o saptamina... Dar sper sa fie ok asa, ... Ultima data dr a spus ca ne vedem dupa 6 aptamini... si eu aveam impresia ca trec de 22...dar sunt fara 2 zile. Asta e, am lasat asa sa pici.

simonacip daca ai poftit asta este, important este sa nu-ti para rau. Ma bucur ca nu renunti de tot. Legat de bunici, mamici, matusi de tot spun sa punem mina sa mincam.... vb si ele din "amintiri" ...ideea este sa zicem ca ele si sa facem ca noi

Astazi am fost la dr de familie si mi-a spus asa...
-am 126 de zile total concediu
-obligatoriu dupa nastere 42 zile
-84 zile pot sa le iau inainte (sau deloc...pot merge la munca pina nasc ) Fireste ca as vrea sa stau si eu acasa.
Deci, ..daca imi iau 84 de zile inainte, ..ma avantajeaza? ma refer la banutii de dupa? Va intreb?

lalely si dyadyazuza felicitari pentru baieti!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 20+

da, daca iti iei maximul de zile de prenatal te avantajeaza, cum spuneam mai devreme, venitul in prenatal e mai mare si lunile alea intra in calculul indemnizatiei de cic

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

BB_yasmi..cu greutatea ma mentin sau fluctuez cu +- cateva sute de grame de la zi la zi...Daca azi imi arata in plus cateva sute ,maine sigur le am in minus.

Asa ca deocamdata suntem ok...daca ma mai mentin asa macar o saptamana poate intru si eu in grafic...

18+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

bravo lalely!!! dar vezi sa papi ce e esential.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

fetelor care veti avea baietei
aveti grija ca chestia asta cu coboratul intr-adevar nu e de gluma
caci am o colega la cealalta odisee
care a facut deja 2 interventii chirurgicale
cu anestezie totala
pana in 2 ani la baiat
asa ca mare atentie

si mai am un caz
de baiat adult
care nu avea puta decalotata de mic
si a ajuns la interventie chirurgicala la 30 de ani

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 19+

eu pe asta cu adultul n-o inteleg..pai pana la 30 de ani Dl nu facuse si el nimic ?

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
am fost dimineata la eco, fiindca mi s-a parut pe pantyliner ca am avut zilele trecute niste picaturi mai bej-maronii spre finalul zilei.
Bebele e super OK, are 350 grame, e cu cateva zile avansat fata de varsta lui, se misca tare activ.
Problemuta e placenta: e inserata pe tot peretele posterior al uterului (foarte frumos pana aici), dar ajunge jos pana langa col, si are niste mici zone mai hipoecogene, structura inca neformata, chiar langa col. Se cheama deci placenta jos inserata. Altfel, colul e lung (4 cm) si inchis. Mi-a facut si transvaginal ca sa fie totul clar. Mi-a zis ca in cele mai multe cazuri urca de acum incolo, dar oricum am un mare morcov. Voi lua Utrogestan 200 mg/zi. Mi-a zis sa fac efort cat mai putin. Eu oricum nu faceam niciun efort, dar merg la spital (adica la munca) unde stau cate 8 ore mai mult in picioare, sau pe scaun. Nu stiu ce sa fac, ma tot gandesc la concediu (n-am avut nicio zi pana acum, in s20). Oricum imi voi lua de pe 20 decembrie peste sarbatori de odihna, dar ma gandesc daca sa nu-l prelungesc apoi...
A mai avut cineva acest diagnostic?

Va pup pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 19+ cu un dragalas

Mergi la inceput

pisucmic felicitari pt bebe grasunel!!!
colul e super ok 4 cm...de placenta....eu stiu ca urca dupa 20 de saptamani. si eu am avut-o jos la morfo de 20 sapt ( tot ca si tine la nr de sapt) si acum la eco de 26 era unde trebuie. si nu am facut nimic special.

Mergi la inceput

heeiiii gata micul dejun????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Neata fetele

Laley legat de indemnizatie am vazut si eu aseara la stiri, spuneau ceva de genul ca cei de la FMI le-ar fi cerut sa reduca (ceea ce nu cred). Nici mie nu-mi convine iti dai seama chestia ca toata lumea sa aiba 600RON ca si eu le dau o gramada de bani...Sa speram ca macar un an dupa ce nasc nu se razgandesc.

Mada, Mikyam auzit si eu multe cazuri cu baietii care nu le-au cobort din burtica testicolele si de bebe care a facut lichid si l-a operat. Of imi vine sa plang de mititei, nu e asa usor sa ai baiat, clar. Legat de tipul de 30 de ani de care zicea Cami si eu ma intreb adica el nu a facut cu nimeni nimic..dar nici singur, ca am auzit ca toti baietii la adolescenta se 'descopera' sa zic asa

Yasmy eu cand am aflat ca sunt gravida eram sigura ca e fata. Si la 12 saptamani cand am fost in concediu stateam cu sotul si vorbeam de nume. Pentru fata era Carina Ioana si pentru baiat ma intreaba el? Zic : Eduard Gabriel sau Robert Gabriel. Da Eduard i-a placut , si chiar in momentul acela a trecut o masina pe care scria Edy..ne-am amuzat copios de coincidenta.
Acum am fost la niste prieteni si au un baiat in clasa 1 care mi-a zis ca are 3 Eduarzi in clasa si m-a pus pe ganduri. Desi fiecare om isi poarte numele in felul lui parca n-as vrea sa fie 100 de Edi in clasa, paranoia de mama. Am tot citit eu pe net si mi-a placut Darian Gabriel dar nu-i place lui mister. Lista mea e asta:
Eduard
Robert
Leonard
Razvan
Rares
Denis
Stefan
Flavius
Darius
Darian
Andi
Marc
Matias

Dya,Stefana felicitari pentru surubele .

------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am pus poza cu burtica de 23s pe picasa

azi sunt pe fundul butoiului,nici chef sa citesc cap nu am

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 22+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput