Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *274*
Raspunsuri - Pagina 2
gattasalvaje spune:
...sa va zicsi ceva despre noi...
Din pacate si Sara ingroasa randurile clopoteilor bolnavi...de ce ne-a fost frica n-am scapat si beneficiem din plin de "binefacerile" gradinitei ...o viroza respiratorie urata cu secretii garla , gat rosu , nas congestionat , tuse sparta si febra. De la inceputul saptamanii au inceput primele semne , avea nasul infundat si nu putea sa respire . Am inceput tratament cu aerosoli cu ACC , vibrocil , apa de mare insa , din ce o tratam , din aia parca era mai rau. De aseara este f. rau , s-a complicat si cu ceva digestiv , face kk numai apa si vomita , o incantare ! Azi am fost cu ea la doctor , din fericire nu e nimic pulmonar insa ne-a dat o sacosa de medicamente de luat , chiar mi se pare ca doctorita a exagerat. Hai sa va zic , sa-mi spuneti ce parere aveti :
Sumetrolim - 8 ml la 12 h
Nurofen - 7.5 ml*3ori/zi
Sinupret - 15 pic*3ori/zi
Ambroxol- 12 pic*3ori/zi
Nazomer cu echinaceea 2pic*3 ori/zi
Biorinil - 2 pufuri seara
Loperamid - 5 ml la nevoie
Debridat - 5 ml la nevoie
Spray cu apa de mare de cate ori este nevoie
in plus si aerosoli cu Dexametazona de 2 ori / zi.
Mie mi se pare exagerat , de ex mi-a dat 3 chestii pentru secretii ( Ambroxol , Sinupret si aerosoli ) ...chiar trebuie sa i le dau pe toate ?
Mai trebuie sa-i dau si mancare de regim pana se drege cu burtica , in conditiile in care oricum nu manca nimic
La gradi nu mai mergem de alalta-ieri si cred ca nu o voi duce nici sapt viitoare. Sper sa nu repetam de prea multe ori scenariul asta cu 5 zile mers la gradi si 10 stat acasa .
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
ramonab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gattasalvaje ...sa va zicsi ceva despre noi... Din pacate si Sara ingroasa randurile clopoteilor bolnavi...de ce ne-a fost frica n-am scapat si beneficiem din plin de "binefacerile" gradinitei ...o viroza respiratorie urata cu secretii garla , gat rosu , nas congestionat , tuse sparta si febra. De la inceputul saptamanii au inceput primele semne , avea nasul infundat si nu putea sa respire . Am inceput tratament cu aerosoli cu ACC , vibrocil , apa de mare insa , din ce o tratam , din aia parca era mai rau. De aseara este f. rau , s-a complicat si cu ceva digestiv , face kk numai apa si vomita , o incantare ! Azi am fost cu ea la doctor , din fericire nu e nimic pulmonar insa ne-a dat o sacosa de medicamente de luat , chiar mi se pare ca doctorita a exagerat. Hai sa va zic , sa-mi spuneti ce parere aveti : Sumetrolim - 8 ml la 12 h Nurofen - 7.5 ml*3ori/zi Sinupret - 15 pic*3ori/zi Ambroxol- 12 pic*3ori/zi Nazomer cu echinaceea 2pic*3 ori/zi Biorinil - 2 pufuri seara Loperamid - 5 ml la nevoie Debridat - 5 ml la nevoie Spray cu apa de mare de cate ori este nevoie in plus si aerosoli cu Dexametazona de 2 ori / zi. Mie mi se pare exagerat , de ex mi-a dat 3 chestii pentru secretii ( Ambroxol , Sinupret si aerosoli ) ...chiar trebuie sa i le dau pe toate ? Mai trebuie sa-i dau si mancare de regim pana se drege cu burtica , in conditiile in care oricum nu manca nimic La gradi nu mai mergem de alalta-ieri si cred ca nu o voi duce nici sapt viitoare. Sper sa nu repetam de prea multe ori scenariul asta cu 5 zile mers la gradi si 10 stat acasa . Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 ) Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE POZE RECENTE Povestea nasterii |
Mamaaaa, chiar ca v-a dat un sac de medicamente.
Sumetrolim nu i-as da , nu-mi place ce efecte secundare are si mi se pare prea mult pt o viroza.
Vomitatul, eu zic ca e de la mucii din gat si nu cred ca e nevoie de debridat, cu kk as tine regim doar, i-as mai da panadol de 2 ori pe zi si pufuri in nas cu rhinomer si BB.
A, si pt tusea sparta si pt flegma sa stii ca e foarte bun Mucosolvanu si poti continua cu aerosili cu Acc, dexametazona e prea puternica.
Acuma eu ti-am spus ce as face eu daca Razvi ar avea simptomele pe care le-i spus.Tu faci cum crezi tu, dar eu cred ca e prea mult ce ti-a dat.
si multa sanatate Sarei!
(slideshow)
Razvan 2+
Lala_D spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonab
Mamaaaa, chiar ca v-a dat un sac de medicamente. Sumetrolim nu i-as da , nu-mi place ce efecte secundare are si mi se pare prea mult pt o viroza. Vomitatul, eu zic ca e de la mucii din gat si nu cred ca e nevoie de debridat, cu kk as tine regim doar, i-as mai da panadol de 2 ori pe zi si pufuri in nas cu rhinomer si BB. A, si pt tusea sparta si chiar si pt flegma din gat sa stii ca e foarte bun Mucosolvanu si poti continua cu aerosili cu Acc, dexametazona e prea puternica. Acuma eu ti-am spus ce as face eu daca Razvi ar avea simptomele pe care le-i spus.Tu faci cum crezi tu, dar eu cred ca e prea mult ce ti-a dat. si multa sanatate Sarei! RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) Razvan 2+ |
Eu as da:
Sumetrolin ( e biseptol, deci un antibiotic slab cu o sulfamida)
Sinupret
Ambroxol sau ACC sirop daca nu-i faci aerosoli cu ACC
Nurofen sau Panadol la nevoie, febra peste 38.5
Ceva picaturi in nas.
Aerosoli doar cu ser si eventual ACC
Multa sanatate Sarei.
Al meu de cand cu gradinita e mucios non stop asa ca varianta o saptamana la gradi si una acasa se cam adevereste.
Lala_D spune:
Bine, am spus "as da" dar poate altui "cupil" ca Andrei nu inghite NIMIC nici-un sirop, nici-o pastila , nu sta la aerosoli .
Ca sa ii dau cate ceva trebuie sa i le pun in mancare dar si acolo le simte si vomita.
O adevarata incantare....
LaLa_20 spune:
Prezent!
Va citesc mereu,dar cu scrisul e mai greu...sunt la marginea unui butoi plin cu depresie.
Pupam toti clopoteii bolnaviori sa se faca bine repede...
La capitolul crese/gradinite noi nu avem ce sa mai povestim deocamdata...
In rest de marti avem ochelari,nu sunt permanenti...speram sa scapam de ei candva;Bia e incantata ar vrea sa ii poarte si la somn...
Iar joi am fost si la prima sedinta de Kineto si avem si noi sperante dupa reevaluare...sperante de recuperare 100% si intr-un timp mai scurt decat ma asteptam eu...Asa ca 2-3 saptamani v-oi lucra eu cu ea acasa si apoi pret de 2-3 luni v-a trebui sa merga zi de zi...o incantare in conditiile in care facem o ora dus una intors cu metroul...ca doar avem toti permise in familie...da nu ne da tata masina la nici una pe principiul ca nu stim sa conducem in Bucuresti,dar nici sa ne "invete" nu vrea...
Nu mai imi doresc decat sa treaca o data perioada asta...si sa fie Bia bine...
Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.
ramonab spune:
Cu Razvan nu am si nu am avut deloc probleme cu medicamentele.Intodeauna le-a luat fara "commenturi"
Fetelor, Razvi doarme de la 2 fara un sfert,
(slideshow)
Razvan 2+
Lala_D spune:
citat din mesajul lui ramonab Cu Razvan nu am si nu am avut deloc probleme cu medicamentele.Intodeauna le-a luat fara "commenturi" Fetelor, Razvi doarme de la 2 fara un sfert, RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) Razvan 2+ |
Mda.Asa era si Bogdan.
Andrei mi-a demonstrat ca se poate si varianta inversa, a copilului ce nu vrea si nu vrea.
Si nu l-ai sculat?
Eu mai mult de 16.30 nu il las ca nu se mai culca seara.
Lala_D spune:
citat din mesajul lui LaLa_20 Prezent! Va citesc mereu,dar cu scrisul e mai greu...sunt la marginea unui butoi plin cu depresie. Pupam toti clopoteii bolnaviori sa se faca bine repede... La capitolul crese/gradinite noi nu avem ce sa mai povestim deocamdata... In rest de marti avem ochelari,nu sunt permanenti...speram sa scapam de ei candva;Bia e incantata ar vrea sa ii poarte si la somn... Iar joi am fost si la prima sedinta de Kineto si avem si noi sperante dupa reevaluare...sperante de recuperare 100% si intr-un timp mai scurt decat ma asteptam eu...Asa ca 2-3 saptamani v-oi lucra eu cu ea acasa si apoi pret de 2-3 luni v-a trebui sa merga zi de zi...o incantare in conditiile in care facem o ora dus una intors cu metroul...ca doar avem toti permise in familie...da nu ne da tata masina la nici una pe principiul ca nu stim sa conducem in Bucuresti,dar nici sa ne "invete" nu vrea... Nu mai imi doresc decat sa treaca o data perioada asta...si sa fie Bia bine... Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima. Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera. |
Butoiul ala e cam plin, mai fa loc si la altii
Multa sanatate piticei si sa se recupereze total si foarte repede
ramonab spune:
S-a trezit la 17.50!!!!
Nu-mi fac probleme ca nu se va culca deseara pt ca si ieri s-a trezit la 17 si la ora 21 a fost in pat si in 5 min adormise.
Tousi nu cred ca mai dormit vreodata asa de mult in timpul zilei.
(slideshow)
Razvan 2+