Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *274*
Raspunsuri - Pagina 17
LaLa_20 spune:
Neata...poftiti la cafeluta...
Sa fie mos craciu cel care a adus pe aici zuzicile care nu mai scrisesera de mult?![]()
Alinat...
...asteptam pozicile cu...camera printesicii si evident cu printesica...
Aurelcris...tare de mult nu ai mai zis nimic...
pt Bia...pozici nu ne pui si noua?
Eu deabia astep sa vad poze cu clopoteii la primele lor serbari...
Miky asa cuminte ai fost?ce iti aduce mos Nicolae?
Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.
LaLa_20 spune:
raly despre voi nu ne spui nimic?
Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.
ceska777 spune:
Buna tuturor,
pentru ca luni incepe seria aniversarilor de clopotei pentru care numaram patru ierni sau primaveri voi face o urare generala. Rog fiecare zuza si clopotel sa o ia ca fiind una personala....
La mult ani, clopotel! Multi ani si buni, cu sanatate si voie buna, sa iti bucuri familia.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Lala_D spune:
CESKA NU PLECA ASA REPEDE!
Ce face gargarita ta, cum iti este, mi-a fost dor de postarile tale si de tine!
Stim de la Miri ca te-ai lovit de greutati, nu stiu de ce fel dar iti doresc multa putere,sanatate si multa,multa bucurie acum in prag de sarbatori.
Si iti sunt alaturi 
ceska777 spune:
LALAD,
n-am plecat am citit la zi capitolul asta. Si mie mi-a fost dor de zuze si clopotei. Am dat de vesti grozave in ultimele pagini, zuze cu job nou, clopotei care vor fi frati mai mari. Celor bolnaviori multa sanatate. Si gaza mea a tras trei saptamani o combinatie de bronsita, otita si diaree, cu febra de 39.2 care nu a scazut nici cu ibuprofen nici cu impachetari. Saptamana asta l-am tinut acasa de la gradi sa se refaca, parca nu l-as mai da sa nu incaseze altele si sa-mi fie bolnav de sarbatori.
Aici avem zapada si e frig. S-a dat cu sania de pe deal, am cules turturi, ne-am bulgarit si am facut oameni de zapada. Joi m-a ajutat sa dau zapada la o parte eu cu lopata speciala el cu lopada de metal, faras. Am decorat pe-aici, avem lumanari electrice in coronita dee Advent, maine o aprindem pe a doua. Suntem la usita nr 4 intr-un calendar Haribo si deja i s-a acrit de jeleuri si le schimba pe ciocolata.
Am vazut-o pe Anna alergand. Felicitari!
Nu prea sunt la curent cu realizarile la zi ale clopoteilor vostri. Gaza e obositoare. Vorbeste intr-una, canta, tine discursuri. I-a scris scrisoare Mosului. Stie culorile, sa numere, a invatat intr-o singura zi Tatal nostru si inca doua rugaciuni pt copii. Pe mine ma dispera ca e agitat, nu sta locului o clipa. Vorbeste cam ala-ndala, adica nu are notiunea timpului povesteste intamplari de la gradi din trecut ca si cum s-au petrecut in dimineata zilei de azi, de exemplu....... Am multe "aspecte ingrijoratoare" pentru mine in legatura cu gaza.
Ultimele 2,5luni au fost un cosmar pentru mine. Nu sunt sigura ca a trecut.
Miri,
te imbratisez cald.....
Celor care au intrebat de noi 
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
aurel_cris spune:
Raly vad ca astazi a inceput sa ploua,sigur va fi polei,doar 2 aeropoarte au stat un picut mai mult inchise,vad ca totul reintra in normal incet incet dar e un fri,brrrrrrr.Mie tocmai mi-au venit niste hainute din America,am platit pentru livrare stantard si a luat 9 zile lucratoare.Sigur vor ajunge si ale tale in timp daca ai platit pentru livrare rapida.Ce mai faceti voi?
Lala20 e nu prea i-am mai facut asa pozici Biei ca nu prea mai vrea sa stea la pozat,avem cateva la semnatura dar sunt facute cu cateva saptamani in urma.Ce ai facut ai iesit in oras?![]()

Ceska multumim mult,sper ca lucrurile nu sunt asa de nerezolvat,de cand am citit ca ai probleme m-am tot gandit la voi.Multa sanatate si putere sa treceti cu bine peste toate.
Nu-mi vine sa cred ca luni incepe seria aniversarilor,Ana va da startul iar Bia o va incheia.Ma uit la ea si ma minunez,are mami fetita care va face 3 anisori in curand.![]()
Pup toate zuzele si clopotei.
Inca odata multa sanatate pentru cei bolnaviori.

roli25 spune:
Seara buna,
In primul rand, Ceska ma bucur ca ai aparut si iti doresc din suflet sa treaca repede orice necaz ar fi, sa plece departe. Noi suntem aici sa te ascultam si sa te ajutam sa te descarci.
Azi am umblat sa umplem sacul Mosului Craciun...pe ploaia asta, aglomeratie, balti, oribil, dar scopul a fost nobil si am reusit sa invingem mizeria de afara. Mosu Nicolae asteapta sa umple ghetutele copiilor maine seara...nu am inca nuiele si vorba LaureiD nu stiu de unde gasesc
.
Am venit acasa si m-am apucat de mancare, perdele, geamuri...ca nu se facea sa decorez maine geamurile murdare.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ioanact spune:
Buna seara!
Unde ati plecat toate?
Ati pregatit cizmulitele? ![]()
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
grati.ela spune:
acum pot ura Anitei de alinush un cald La multi ani! Sa fii fericita iubire mica si sa-i bucuri pe cei ce te iubesc pana la adanci batraneti!
Alina, sa-ti traiasca printesa!
deci avem acum clopotei de trei anisori...fetelor, va dati seama cum a trecut timpul? 
Ellenuta spune:
La multi ani, Anita!
Sa cresti mare si frumoasa primul nostru clopotel, sa fii sanatoasa, isteata si sa ai parte numai de bine in viata!!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe