Fulguleti de nov-dec 2006 (236)
Raspunsuri - Pagina 15
Donia spune:
La multi ani Isabelle si Stephanie Sa cresteti mari si fericite, papusele frumoase!
mamaana, doua vorbe despre frumoase si big brother si multe poze, please!
Mey, doamnele anti Harry, daca va spun lui R sa vedeti suparare! Ea manca Harry Potter pe paine, nu pleaca nicaieri fara macar doua carti, citeste in masina, la scoala, la baie, cand se culca si la trezire, filmele le stie pe de rost si asa mai departe. Deduc de aici ca trebuie sa fii la varsta potrivita ca sa enjoy...
Asaaa, ce mai era? A, chinico, mi-am amintit de laringita si ascultat, dar la mine e in sens invers. Eram in a zecea, la sfarsit de trimestru si n-aveam nota la economie politica (sa ridice mana cine a mai facut asta in liceu ... oroare!) asa ca am invatat cu spor despre mijloacele de productie si alte rahaturi, m-am agitat cu mana sus, proful m-a remarcat, m-a ridicat sa ma asculte si cand am deschis gura... nimic! Nimic! Ma stiam eu ragusita, dar nu stiam ca amutisem complet. Imi venea sa plang! L-am rugat sa ma lase sa scriu, dar n-am avut noroc, asa ca a trebuit sa mai invat inca o lectie oribila, dar pe aia n-o mai tin minte deloc. In schimb am ramas cu vise care se repeta, in care eu n-am nota si sunt disperata ca ma asculta, iar eu n-am invatat nimic.
Laura, super joaca in zapada, asteapta si ai mei zapada cu nerabdare. Am avut ceva fulguiala ieri, iar R ii multumea lui Dumnezeu pentru zapada, insa nu s-a pus nimic. Azi e soare.
Cu bolile astea repetate, stii ca o sa fie mai bine la un moment dat, nu? O sa vina si perioada aia in care totul o sa fie amintire si hopefully cu bebe 2 va fi mai usor. Chiar, cu burtica cum mai esti?
Yagmur, ma bucur ca ai dat un semn! Tare mult tin pumnii sa va asezati si sa inceapa sa se rezolve toate. Pacat ca ai tai nu sunt mai intelegatori, dar nu poti sa-i schimbi acum. Poate le propui un armistitiu pe perioada sarbatorilor? Te imbratisez!
chinico, ce faina ideea cu petrecere in sura, asa e traditia pe la voi? S-a umplut de noroc Bea cu atat balegar
Pup Beoaca bolnavioara, sa fie bine repede!
Noi ne-am brownuit saptamana trecuta, mai exact R a facut totul, eu doar i-am pus la dispozitie materia prima si am supravegheat. Trebuie sa recunosc, au fost cele mai bune brownies din viata mea!
Eu aseara am ras in hohote, mi-a cantat C imnul Canadei, "Oh Candada", vreo 3-4 versuri de ici de colo, ce tine el minte, apoi m-a pus si pe mine sa cant, ca doar ma invatase, nu? Cand i-am cerut sa-mi mai cante ceva, mi-a spus ca mai stie si "A,B,C,D" dar ca la asta trebuie sa ne ridicam in picioare Ei se ridica, de fapt, la imn, ca-l canta in fiecare zi.
R a cantat in schimb imnul Romaniei, ca doar a fost 1 decembrie
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Lavinia_P spune:
Maine scoatem amigdalele si polipii ...
Ce sa mai spun...normal nu ar fi trebuit sa reapara atat de repede polipii..normal in loc de cele mai puternice antibiotice trebuia luata decizia asta cu amigdalele mai demult..puse in balanta avantaje si dezavantaje, dadea cu plus pt dezavantaje..
Scapam noi si de asta..
danutz spune:
Isa
d
.
Lavinia, tinem pumnii sa meargatotul ca uns si refacerea sa fie rapida!
Donia, vai ce m-am amuzat cu lectia la economie politica. Si eu am prins...horror. Si chiar ai vise legat de asta? E clar ca te-a marcat, nu gluma. cantaretul si cititoarea.
Fug
acs spune:
LA MULTI ANI Oana!
LA MULTI ANI Eva!
LA MULTI ANI P!
LA MULTI ANI Stephanie si Isabelle!
LA MULTI ANI d!
Sa fiti cu totii sanatosi si fericiti, sa le aduceti numai bucurii parintilor!
acs spune:
Monique
Lavinia, tinem pumnii! Sa treceti repede si cu bine peste operatie! Refacere usoara!
Donia, uite, eu votez cu Harry! Cartea, caci din film n-am vazut decat ceva secvente! Dar cartea am citit-o cu sufletul la gura! Probabil c-am ramas la varsta potrivita :)
Laura, te inteleg foarte bine. Si mie-mi sta inima-n loc cand ii aud iar ca tusesc sau ii doare cate ceva. Bine ca-s doar probleme care pot fi rezolvate.
Zapada! Ce frumos! Maria imi spune in fiecare seara ca astepta sa ninga. La noi ploua si ingheata; ieri copacii erau de cristal, ca-n povesti, astazi apa si vant.
Ruxandra, multa sanatate!
Danita, multa sanatate! Sa scapati repede de varicela.
Ahh... mi-aduc aminte cand i-am avut pe toti trei bubosi... bine c-a trecut :)
Lacramioara, petrecere frumoasa maine! Cred ca Stefy astepata cu nerabdare.
Noi suntem cu totii muciosi, convalescenti :). Am petrecut duminica la Balonul Copiilor, dar mama uituca n-a avut aparatul foto :(. Sper sa fac rost de ceva poze de la invitati. Important este ca ne-am simtit minunat. Victor a alergat, s-a jucat si luptat cu inca 2 baietei de varsta lui, a suflat in lumanari... ce sa mai... a fost fericit :)
Parada de 1 decembrie am vazut-o la televizor de data asta. N-am avut curaj sa-i scot afara pe o asemenea vreme, tinand cont ca inca mai fornaie nasucurile.
Cam atat despre noi.
lizzy spune:
Inainte de toate, e musai sa dau sfara in tara, pana nu uit...
Sunt in cautare de costume de serbare!!
Trebuie sa cumpar 2 costume de Craciunei (de Mosh Craciun adica...) si unul de fulg de nea. So, help! daca vedeti prin supermarketuri, la un pret cat mai rezonabil, dati-mi de stire.
Ghiciti cine e fulgul de nea!
Am gasit la Plus costum de ren si om de zapada, pt cine doreste, ma ofer eftine de tot si haioase si nu foarte complicate, pareau comode...
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lavinia_P Maine scoatem amigdalele si polipii ... Ce sa mai spun...normal nu ar fi trebuit sa reapara atat de repede polipii..normal in loc de cele mai puternice antibiotice trebuia luata decizia asta cu amigdalele mai demult..puse in balanta avantaje si dezavantaje, dadea cu plus pt dezavantaje.. Scapam noi si de asta.. Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006) |
am vb acum 1 min cu lavinia, nu au intrat inca in operatie, asteapta anestezistul. probabil in urmatoarele 30 de min intra...
va fi totul bine!! tinem pumnii pt mihai
Raluca_u spune:
Buna fetelor
Mihaita va intra in sala cam in 15 minute. oricum mai vb pana atunci cu Lavinia si pe la 2 merg la ei sa ii vad.
Asa bine s-au inteles copiii, de vis. si Lavinia e o draguta.
Azi dimineata Adina s-a trezit dupa ce plecase Mihaita spre spital si asa a plans ca ea nu i-a dat pupic...
acum merg la Stefan si revin cu vesti.
Pupici