Fulguleti de nov-dec 2006 (236)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

buna mamici,
eu la munca, acum ma pregatesc sa strang, sa ma duc spre casa.
a fost dani ieri la dc, nu a gasit nimic in neregula cu el, nu se stie de la ce a facut febra, o fi fost vreun virus. de luni seara nici nu a mai facut febra. plantusin pentru tusea asta pacatoasa.

ruxandra, in teorie e corect ce spui tu. poate si in practica, pe la unele case.
dar ... e obositor, ma termina fizic si psihic sa stiu la fiecare sapt e ceva. muci si nu poate respira noaptea. muci si nu mananca nimic. tuse si nu poate dormi. tuse si nu are voie sa alerge/topaie/afara doar la plimbare, etc. durere de bruta si nu mananca. durere de bruta si nu se da jos din pat. ochisorii ii lacrimeaza. febra. durere in gat. zau, daca nu e una, e alta.
stiu, multumesc lui DD ca sunt lucruri pe care le putem trata, mai simplu sau mai greu. dar le tratam
dar si sa fie sanatos 4, max. 5 luni pe an ... nu e chiar usor.
poate ca sunt eu mai labila, mai slaba, mai ... nu zic nu. dar si cand il vezi 75% din timp cu ceva ... nu e usor.
cat despre mine ... nu plang in fata lui, zambesc, ii spun mereu ca totul va fi bine, ca nu e nimic, ca trece, uite siropelul asta ce minuni face si ti le ia pe toate. cad dupa ce adoarme el. nu, el nu e molae, carpa, varza si distrus pentru ca i-am induce unul din noi doi starea asta.
el e asa pentru ca a ajuns intr-o faza in care si cel mai mic virus il pune la pat, si o febra de 38 il face varza. cosumam olyntul, din pacate, pe paine. mancam esentele de menta si eucalipt. am distrus, cu piatra din apa din iasi, doua umidificatoare intr-un an. nu am voie sa nu am in casa ser, acc si dexa pentru aerosoli. nu vrei sa stii cati bani dam pe luna pe apa de mare ca sa poata respira si el cat de cat. dar nu de bani e vorba ... cat despre fata lui cand ii spun ca iar trebuie puf in nas, ori din ala luuuung si sarat, ori scurt si cu gust rau.
inca mai sper ca vor trece. sau ca, odata cu trecerea timpului, nu va mai fi asa de rau.
doar ca, din cand in cand, mai cad si eu. ca-s om.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 7+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

nici nu stiu de unde sa incep.

la multi ani dragilor sarbatorite, domnisoarele oana, ada si eva, le rog pe mamici sa-si faca timp sa ne mai pove una doua!
la multi ani conasului p! vrem poze!!!

o multime de bolnaviori. in frunte cu dom' ruxandra si dom' danita..eee, pe vremuri, la scoala, cand ma apucau raguselile, se mai intampla sa dau in lariginta de nu mai puteam sa scot o vorba...mama mama si ce ma mai bucuram ca nu ma poate asculta vreun prof pus pe fapte mari!! asa ca...enjoy

lavinia sunteti inapoi acasa? tocmai m-am intalnit azi in bus cu mamica unui coleg de nisip de-al beei, care ne povestea ca mark, impricinatul, cu tuburi in urechi din cauza otitelor repetate, a fost iar internat in spital, pus pe antibiotice intravenoas.
cica capul copilului nu mai creste pana in jurul varstei de 7 ani, deci cica sa mai aiba rabdare 3 ani ca pe urma se rezolva totul de la sine..saraca.

si saraca de mine, eu fara masina, afara viscol din greu, bea vomita la fiecare juma de ora..acasa, la doc, in bus...enteroviroza, a doua in 3 saptamani.
laura uite ca si la noi se poate. bea a fost la gradi, din august, vreo 7 saptamani. in rest acasa, ba cu muci si tuse, ba cu enteroviroza, ba iar cu muci si tuse. ce sa-i mai fac nu mai stiu. parca anul trecut nu se imbolnavea atat de des..

in we a fost bine, sambata am fost la cumparaturi, pe urma la cautat de nadragi de zapada, pe urma eu la chinez+film(harry, oroare in 3 ore) iar bea cu piromanul intr-o sura. la un party pt copii de primul advent. 90% dintre invitati n-au venit- pe motiv de boala, asa ca bea s-a jucat cu klara si cu 7 capre gravide, un ponei care musca, o pisica grasa care-i fugea ogarului de sub nas si un cal alb.
s-a intors acasa cu burta plina de pizza si de paine calda si cu paie si balegar pana-n chiloti. dar fericita.
duminica a fost la targul de craciun dimineata si dupa amiaza la jucat. no. program incarcat.

calendar avem si noi, ciucalata insa azi ioc...azi a trait din zemuri de rehidratare si saratele. eeeee...mai e timp de dulciuri.
ne-am fursecuit saptamana trecuta, tre sa ne fursecuim din nou, ca le-am cam mancat....

ok. ma retrag langa cupchil. somn usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Stephanie!
La multi ani, Isabel!
La multi ani, Ana Maria!
La multi ani, Alin!
La multi ani, Dacian!

Va ofer o ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Isabel si Stephanie!

Mamaana, sa-ti traiasca mandrele.
Ce mai faceti?

Chinico, placut programul incarcat.
bea s-a jucat cu klara si cu 7 capre gravide, un ponei care musca, o pisica grasa care-i fugea ogarului de sub nas si un cal alb.
s-a intors acasa cu burta plina de pizza si de paine calda si cu paie si balegar pana-n chiloti. dar fericita.

Laura, pare rau ca te-ai suparat.

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Georgia
Isabel
Stephanie
mamaruta Ana Maria
.
Danita, ma bag si io la insula aia ca nu mai suport vantul/ploaia/frigul/gheata bucuresteana.
unde ziceati ca mergem???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

sanatate multa la bolnaviori, sa se refaca repede ca inca mai avem de petrecut
.
Chinico, bine zici mama draga cu Harry ala. Nu am mai vazut demult asa film negativist, dark, violent...numa bun pentru copii,
.
Laura, tu de 1 dec la munca? Io vreau sa te vad optimista si cu moralul sus...hai sus, pls

Mergi la inceput

mama ... da'cred ca in scris, cel putin, par tare, tare daramata.
a! nu zic ca nu as fi si ca nu cad periodic. dar, zau, tot asa ma si ridic. periodic.
poae ma lamentez prea mult ... o fi si asta o varianta.
ruxandra unde ai gasit flori pe vremea asta? nu m-am suparat. cred ca ai umplut un pic paharul . ma intalnesc cu parinti de la gradi, cu prieteni, care au noroc de copii cu o imunitate ridicata. si toti imi comenteaza ca de ce nu il duc la gradi, ca ce tot il tin atat acasa, ca ce tot ma ingrijorez ca raceste, ca, ca, ca. no .. si cred ca tu ai fost cireasa de pe tort. da'am zis ce am avut de zis si atat. de suparare nu poate fi vorba, ca stiu ca nu imi zici cu rea intentie.
da's om .

atunci sa zic de bine. am iesit aseara afara, cand ningea. si am vazut zapada prin ochii lui dani. m-am bucurat cot la cot cu el. am facut bulgari, am facut urme de picioare si de maini in zapada. am desenat tot felul de chestii pe zapada. am stat cu fata in sus ca sa ne intre zapada in ochi. si, dimineata, cand nu am putut sa dezghet masina, nu a mai fost asa de rau. pentru ca stiu ca diseara vom repeta experienta si dani va fi fff fericit. si entuziasmat. si bucuros. si cu zambetul pe buzele acoperite de fular. si cand va intra in casa va avea din nou bujori in obrajori si ii va povesti, cu glasul lui de copil fericit si iubit, lui tati ce am facut noi doi afara. si ma va trezi peste noapte sa ma puna sa ma uit pe geam sa vad daca s-a topit zapada . si va fi ok. mai mult decat ok. va fi perfect.

e mai bine asa?

gasca.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Salut pe toata lumea, pup pe toti sarbatoritii pe care ii ratez... dar din pacate ai mei nu au internet si nici nu i-am convins sa instaleze . Daca as avea laptop as lua stick..
In fine, sintem cat de cat bine, am de alergat dupa o gramada de hartii: somaj, asigurari, medic familie... dar maine voi termina cu toate..
Luca e destul de agitat, ai mei toata ziua bombane si comenteaza despre faptul ca sint somera.. dar eu incerc sa raman calma si sa nu ma las demoralizata.. Desi cred ca am un inceput de depresie care se manifesta prin o lipsa totala de a vrea sa ma vad cu oricine... iesim doar la plimbare, dar in rest refuz sa ma vad cu prietenii... Sper sa treaca repede!
Nu stiu cand mai apuc sa intru.. ma gandesc la voi si va urez sa va bucurati de sarbatorile care vin...
Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Yagmur

Da numa la laptop merge stickul?La un PC,nu?
Eu cred ca in Bucuresti vei gasi ceva de munca..dar ia si tu o pauza de respiro si adaptare si roaga-i pe ai tai sa te lase putin..pana dupa sarbatori,macar..

Laura,

Imi pare bine de your little snow adventure..imi pare rau ca nu prindem zapada din Iasi,dar si Bucurestiul e poleit cu gheata...zici ca cineva l-a impodobit asa in mod special..orice frunzulita si crenguta e invelita in gheata..e tare frumos..

Chinico
Foarte amuzant trebuie sa fi fost..ce de actiune pe Beea!Ai un stil inconfundabil de a nara..ar tb sa te apuci de scris..de fapt te-as putea confunda cu A-deju cel mult..-pe care o salutam!

[ La multi ani Stephanie si Isabelle!
La multi ani D mic!

Mergi la inceput

Stephanie si Isabelle
d

mamici, ne-ati cam abandonat.
dar sa fie sanatosi fulguletii, sa creasca mari, frumosi si plini de noroc.

gasca, ma duc si eu acasa la pui.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput