Fulguleti de nov-dec 2006 (236)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

pt ca si eu am un andrei, va invit la tort cu mere, ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

.. si io pe urmele Danitei.. am o voce atat de sexy.. ca in curand mi se va zice "domnule".

Lavinia, pare rau. Sper sa-i dea de capat pe-aci.

Daniela, am auzit c-ati ajuns deja. Chefuiala pe voi..ai, ai!

Chinico, se ce program incarcat avurati.. is tare curioasa.

Monique!

Danita, si noi cu asa ceva.. da nu am curaj sa-i dau lui G atata ciocolata.. si asa am senzatia ca-si schimba comportamentul dupa ce mananca dulciuri.. devine turbo.
Ce crezi c-ar fi bubitele?

Apropo Lacramioara, voi ati ratat oreionul.. asa-i?

Si Laura, inteleg ca acum esti mai sensibila/vulnerabila/etc. .. dar zau ca nu-i sanatoasa abordarea. In primul rand de ce ar tb neaparat sa gresesti tu ceva.. si din ACEASTA cauza s-ar imbolnavi Dani?

La multi ani de Sf Andrei!

ca multi mai sunteti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Kiki mai zi-mi odata, te rog, ce combinatie a avut tortul vostru? Am sunat si eu acolo, dar m-am blocat la ingrediente. Am sa merg pe mana ta, ca imi placea cum arata in sectiune.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Multumim pentru urari si va dorim si noi sa aveti parte de sanatate si bine !

La multi ani pentru sarbatoritii de azi !!!!!!!! pupici virtuali ca noi suntem cu varicela !

Sanatate multa puilor bolnavi si abia astept sa aud ca toti puii sunt bine si zburda . Am o propunere : ne mutam cu toatele undeva in insule ? undeva unde e cald unde nu sunt virusi d-astia orlisti si cu o pereche de slapi si-un costumel de baie trecem anul !:) he? va bagati ?

fiti atente ca imi fac valiza cu echipamentu' !!!:)

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

La multi ani Andrei Si Andreiute!

Am fost la dr., nimic foarte grav,decat faptul ca primit 2 antibiotice foarte puternice si a fost foarte revoltat pe tema asta..el ar fi dat doar un spray nazal antinflamator..
Desi initial ma trimitea inapoi la Iasi,am ramas sa vada cum evolueaza fara antibiotic, si poate scoatem amigdalele daca este posibil (in functie de starea lui M si programul dr),si daca si dupa aia tot face otite,tubulete.
Durerea de ureche nu mi-a explicat-o..iar momentan l-a mai lasat..

Raluca_U ne-a luat sub aripa protectoare,ne-a ajutat la spital,ne-a adus la ea acasa..deci suntem boieri..
-pt Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Am ratat o groaza de chefuri!

La multi ani dl. P de danita , mami sa-ti traiasca feciorul frumos si sa fiti tot bucurosi! Si sanatosi!

La multi ani Oana de Dia , sa cresti mare si sa aveti parte numai de veselie! mami Dia, mai spune doua vorbe despre domnisoara, desi cred ca ai avea de zis vreo doua sute de mii!

La multi ani Eva mami dani sa va aduca numai bucurii fetita frumoasa!

La multi ani m_monique multa fericire si sanatate, si sa-ti traiasca si zmeul Andrei!

La multi ani tuturor celor ce-si serbeaza ziua cu ocazia Sf. Andrei!

Din pacate vad si multi bolnaviori...

Laura, poate e vreo gripa, viroza sigur, de-l dor toate alea? Hai cu vesti mai bune!

Lavinia, ultima oara cand l-au durut pe C urechile avea ceara in urechi, doftoroiul i-a topit-o cu ceva aparat, a si scos destul de multa, apoi vreo 2-3 zile i-a mai tot curs. Dar urechile nu l-au mai durut imediat dupa interventia doctorului.
Ce draguta Raluca, spune-i te rog ca are un pm de la mine, in caz ca nu s-a mai logat de mult pe forum.

danita, hai in Cuba, mancare buna, plaja superba... din pacate numai in vis, ca prea curand nu ajungem... Ieri ma uitam dpa un avion si am simtit ca sunt acolo sus, zburand spre Cayo Coco, cu valiza plina de haine de vara

ruxandra, sau ar trebui sa-ti spun domnule, cred ca nu esti doar sexi, dar si funny cu vocea aia groasa Na, apai distractie placuta! Sper ca nu e dureroasa distractia, in orice caz, revenire rapida iti doresc!
M-am tot uitat sa vad despre ce ciocolata vorbesti cu danita si am priceput. Nu stiu pe la voi cum e, dar aici ciocolata aia e minuscula, un dreptunghi mic cat o jumate de deget.

La noi timpul scurt, prea multe de facut, nici nu apuc sa mai dorm cum se cuvine, mereu obosita, dar nu ma plang, ca si alea bune sunt multe!
Pacat doar de vremea asta urata, azi ploo si e deprimant, noroc ca pot sa visez la o insula calda

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o

Ruxandra, ma bucur nespus ca l-am ratat de data asta.... Pentru tine un ceai de busuioc sau de cimbru, e expectorant.... Multa sanatate.

Lavinia, ma bucur ca e mai bine cavalerul.

Noi ne pregatim pentru petrecerea de sambata.... si ne tot pregatim... Stefy deja ma tot intreaba cand vine ziua ei, asa ca am confectionat impreuna un calendar cu zilele ramase si are grija in fiecare seara sa mai taie cate o zi....

Mergi la inceput

La multi ani ROMANIA!

Pe frontispiciul casei, flutura tricolorul.
Baietii se pregatesc de defilare.

vitezei armate, marilor oameni de stat si Maiestatilor Lor, in special Marii Noastre Regine:

Mergi la inceput

Lavinia, bucuram de vesti asa bune.
Hmm.. deci ici vor sa-l opereze de amigdale.

Donia, Danita .. hai ca m-ati convins si scot acu Adventskalender-ul la prunci.

Danita, bubite usoare si nemancatoare va dorim. Sa treaca usor si bine.

.. si da da, m-ati convins si cu insula.. ma duc la geamantan..

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Doniaaaaa, multumim ....... eu inca mai visez la plaja , soare ....desi aseara o prietena m-a suant ca era la Rucar si abia reuseau sa inainteze pe sosea de zapada iar in stg si in dr soselei era plin de masini abandonate ....so ..... pasarea malai viseaza :)) .Pupici de acasa cam tzurtzurosi dar sunt cu interiorul cald !!

Ruxandra : yuppi ..... noi am dat atacul la andventKalendar :), prima zi: un soare minuscul care ne-a spus buna dimineata :)

Lavinia & Raluca : am lasat un mesaj offline in casuta ralucai :)

Dandusa : pupici

Lizzy : unde estem ?

Dia : pupici Oanei , sper ca ati petrecut si ptr noi !

va doresc o zi nationala faina , cu sanatate !!!

D

Mergi la inceput