Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (114)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

sunshine

de kile, ca am uitat sa zic, io am luat 9 pana acu, le-am pus pe burta, pe fata, poate putin pe picioare, deloc pe fund (din pacate, ca aici mi-as fi dorit) la 1.67 inaltime

rox 27 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Tunde hai nu fi trista si nu-ti mai face atatea mustrari de constiinta ca tu nu ai nici un venit si ca trebuie sa cumparati atatea. Sunteti o familie, totusi nu "fiecare pe cont propriu" nu? Noi suntem aici pentru tine, alaturi de tine!

Of andri31 chiar ai ceva probleme. Bine ca bb a ta e bine acum, incearca sa nu mai pui atat la suflet tot. Cu siguranta si noi suntem mai sensibile in perioada asta si ni se pare ca nimeni nu ne poate intelege, nici macar sotul. Te-asteptam mai des pe forum sa "te descarci" la noi. Speram doar sa te putem ajuta cu cate un sfat, o parere.

Diana multa bafta la eco! Te asteptam cu vesti minunate!

Lori multi ani fericiti impreuna alaturi de minunile voastre! Sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult. Nu am retete de praji ca nu prea ma bag la "treburi complicate", dar promite ca trimiti si la mine o feliuta de tortulet cu mere ca deja am apa-n gura... Te

Simo ce dulce esti tu cu "dopul". Eu stiam de "1.5 cu mainile ridicate" ! Norocoaso cu 8+... schimba semnatura!

Mayane eu nu mi-as lua concediul mai devreme, ca dupa cum zici si tu nu poti stii cand si cum nasti. Si asta doar pentru a face pe plac sefilor. No-no-no. Spune-le ca nu-ti da nimeni concediul mai devreme.
Si hormonii tai fac "figuri" asta e clar... saracul sot... in loc sa-i multumesti ca stransese lucrurile (nu multi fac efortul asta ) - il sperii cu ale tale. El de unde sa stie ca trebuia sa te ia in brate...
Te si pe tine sa treaca starea asta de kko.

mica_daria am si eu "specimen" de sot foarte asemanator cu ce povesteti tu. Dar nu deranjeaza ca nah si eu am momente cand mi se pare aiurea sa vb cu burtica. Si sa ma astept de la el sa inteleaga sau sa fie iubaret... Imi mangaie burtica sau vorbeste cu ea atunci cand "il imping eu de la spate". Cateodata ma streseaza si pe mine... ca aud fetele cum povestesc ca sotii lor vorbesc cu bb... dar stiu ca si al meu e la fel de entuziasmat si de nerabdator ca si mine sa vina bb, chiar daca nu o arata asa cum asa cum am vrea noi!
Asa ca lasa-l pe el sa se manifeste cum crede de cuviinta.

Gabi sa fie sanatos sotul tinerel! Si voi fericiti alaturi de el!

Carmen ai fost mortala...
Observ eu sau oricum o dau sotii astia ai nostrii, tot nu e bine?!?

Na un roman scris si de mine ca la cat se scrie pe-aici...

Irina ~ 33+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Vai cat se scrie cand sunt tornade (vorba uneia dintre noi)! Fetelor, hai sa nu ne mai enervam, ca doar ne refugiem aici ca sa fim intelese . Si asa cei mai multi dintre masculi ne fac zile fripte . Si eu am probleme cu al meu, dar nu va povestesc ca ma amarasc mai mult. Probabil e si atitudinea lor, sunt si hormonii nostri, asta e, noi traim pe Venus, ei pe Marte.

Andri31, bravo, esti o mare luptatoare ! Ai trecut cu bine prin multe, nu te lasa intristata de domnul sot! Importanta esti tu si mandruta ta! Baietii sunt mai infantili si mai egoisti decat noi, asa i-a facut natura. Probabil ca intra in panica cand isi dau seama ca viata si comoditatile lor se vor modifica definitiv.

Laura_Luiza cu mare placere ! Mi-ai placut ce-ai povestit ca patesti din cauza aspectului tau adolescentin! Tine-o tot asa, sa pari mereu cu cel putin 10 ani mai tanara !

Fata cu termometru, iarta-ma, dar din cauza vijeliei nu mai stiu cine mi-a dat raspunsul. Oricum, multumesc frumos!

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

iese omu sa plateasca o factura si voi scrieti kilometrii
mi am luat si clexanul ca l am gasit la o farmacie la dristor si i am trimis si lui mama niste medicamente ca nu mai avea

fac o salata de beuf ca nu am mai facut de mult timp
o sa ma cam chinui ca mi greu sa stau protapita pe scaun, ma impinge unul cu piciorusele altu cu manutele, saracutii nu mai au loc si eu ii inghesui stand pe scaun
nici in masina nu le mai place

ralu sa mi dai si mie parola, plssss frumos

ps: nu va mai certati, consumati energie si stresati copilasii
daca va mai prind va rup urechile
pupici

+30 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Irinuka pun o felie de tort, de fapt e un fel de tarta tortul asta de mere, pun o felie in prasie si trimit.

Gabi ma gandeam ca eu n-am o reteta anume de tort d emere...fac cam din ochi, niste zahar caramelizat pe fundul vasului de tort, apoi pun merele, parca le las un pic la cuptor apoi pun pste toata treaba aluat de pandispan. Ia sa mai caut pe net ca am uitat.

Mirela salata buf???Uite, alta chestie pe care n-am putere si rabdare s-o fac.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

rox sunt la dr. rotaru, dar am mari emotii pentru ca asa cum am mai spus eu stau in Buzau nu in Bucuresti (intre Buzau-Bucuresti sunt doar 100 km pe care ii faci cam intr-o ora) si cum termenul nostru este undeva in jur de 27-28 ianuarie ma tot gandesc sa nu vina vreo zapada sa se inchida drumurile si sa nu mai apuc sa ajung la spital; m-as muta si in Bucuresti ca toate rubedeniile mele sunt in Bucuresti si deci nu ar fi probleme dar dehhhhh niciunde nu este mai bine decat acasa..... ce sa faci cum o dai nu este bine cu mine..... oricum asa cum am mai spus mai am si aici un medic pentru situatii de urgenta dar sincer sa nasti la Buzau este cea mai naspa experinta cu putinta din ce am vazut eu prin maternitatea de aici;

29 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Irinuka pun o felie de tort, de fapt e un fel de tarta tortul asta de mere, pun o felie in prasie si trimit.

Gabi ma gandeam ca eu n-am o reteta anume de tort d emere...fac cam din ochi, niste zahar caramelizat pe fundul vasului de tort, apoi pun merele, parca le las un pic la cuptor apoi pun pste toata treaba aluat de pandispan. Ia sa mai caut pe net ca am uitat.

Mirela salata buf???Uite, alta chestie pe care n-am putere si rabdare s-o fac.

Am fost deja la piata si am luat ingredientele... sa vedem ce iese

Gabriela
29 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

buna burtici.am ajuns si eu acasa si mi-a luat cam 2 ore sa citesc tot.
fetelor-ma omorati cu salata beof.de vreo doua zile ma gandesc la salata beof cu salata de sfecla cu hrean.

Andreea 27+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

gabi, cam asta seamana cu ce fac eu, putin imbunatatit!
http://www.catalinabaican.ro/diverse-experiente/tort-cu-mere-si-crema-de-zahar-ars

nu zic cat salivez, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

ma mai primiti ?....nu am mai scris de 1 saptamana...poate 2....am f multe capitole de recuperat...(in timp)...vroiam sa va zic ca v am dus doru si sunt fericita sa vad ca acum suntem mai multe pe forum.......eu nu am mai intrat pt ca scumpul meu sot a reusit sa dea peste cap tot laptopu...in momentu de fata e in reparatii "..." care probabil o sa mai dureze ....poate pana nasc il face...oricum preventiv treceti ma si pe mine pe lista suparatelor pe soti...aa ca sa nu mai zic ca nu imi merge nici cablu tv ...adica stau si ma uit pe pereti ...
Am fost la doctor pt testu de toleranta la glucoza si cred ca a iesit ok ca altfel ma sunau...bebe e bine...sunt suparata ca moasa iar vroia sa mi stearga programarea pt echo...si evident am inceput sa ma manifest...si a zis ok daca tot e facut bine o lasam acolo...(cica nu se fac decat 2 echo aici)...ha ha ha...sa o creada ei ...hai k m am intins cam mult pup...mai citesc si revin

28 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput