Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (114)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Bine ca ati incheiat discutia!
Pe cand sa vin si eu sa ma plang de una alta……aici tot cu parola…..va trimit pupici si hai sa o iertam pe FLUTURAS ca e de-a noastra.

Bun, deci am fost la medic, el e in concediu, am vorbit cu asistenta dupa cum v-am zis blocata si ea pe cele 32 de saptamani, ca asa trebuie, ca numai de atunci se poate da prenatalul cu codul care trebuie, etc. La intrebarea mea cum de altii pot mai repede , a dat din umeri.
Asa ca m-am hotarat, maine ma duc si-mi caut doctorita la care am fost internat-o, (noroc ca e prietena buna cu cea la care merg in particalar) si am sa-mi rezolv problema sa nu mai aud de medici de familie.

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

salut fetele,
la Tulcea ploua deci.....stare de kko

andri31, imi pare rau sa aud ca ai probleme.....totusi tot tu trebuie sa te ajuti si iesi din starea asta. Sotul....iarta-l si intelege-l, o fi si el napadit de ganduri, griji si alte cele.....

lorich...eu maine am musafiri ca sotul implineste varsta ( nu spui cat....37) si eu fac asa:
1.aperitiv salata de vinete, rulouri de sunca presata umplute cu salata de morcovi cu telina, cascaval, pastrama, masline
2. friptura la gratar ( ceafa), ficatei in sos de vin cu costita si cartofi prajiti
3. tort cu crema de vanilie, ananas si frisca.

si....perna de gravi ( nu mai stiu cine nu gasea), am luat din Kaufland, e moale si o recomand cu caldura. La prima sarcina nu am avut, ma chinuiam cu o pernuta pe care o plimbam de pe o parte pe alta...dar nu se compara.

va pup pe toate, fara exceptie

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007 si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Laura, Carmen,Ariana, Angie, Diana, Patricia, Loutzy,Lucia,Andryii, Andri multam din suflet pt urari!

patricia nu-s de nunta (de nunta aveam 5) ci de cand suntem impreuna. Stiu ca-i ff buna ideea lui Angie, dar nu stiu... incerc sa fiu econoama
In oras e exclus, ca decat s aalerg si dupa robert prin restaurant... si ajutoare, bone, n-am.

Gabi caut reteta si ti-o dau.

Andri da, sunt normale, da!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Andri, ai grija cu scortisoara, nu folosi prea mult.
Pe aici se recomanda sa nu fie consumata in timpul sarcinii. Nu stiu exact de ce, dar o fi vre-un motiv...

Diana, 30+
Pe drum
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mica_daria

Apropo de ce zice Andri legat de dl sot, , in mare parte o inteleg si vin si eu cu o intrebare care pe mine ma macina: dl sot al meu nu vorbeste deloc deloc cu bubulina mica, nu i-a adresat nici un cuvintel (poate o avea impresia ca a vb cu o burtik nu e ok sau nu am idee) dar cert e ca si sa mangaie burta se cam fereste, doar daca sunt furioasa pe el pt ceva o face, iar din proprie initiativa foarte rara ma mangaie pe burtica, d eimi vine sa il omor. Eu ii tot spun mai in gluma mai in serios ca nu ne iubeste, ca nu isi iubeste fetita, dar el spune ca nu e asa, ca sunt doar inchipuirile mele. Ceea ce e ciudat este ca iubeste copiii foaaaarte mult, si unde mergem el e tot cu copii in brate. nu stiu ce sa cred, de ce se poarta asa. Voi ce spuneti?

iaaaa m-am intins ca o placinta cu prostii...

Happy 30+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

EXACT asa e si cu dl. meu sot !
poate nu nse mai simt la fel de importanti , la fel de bagati in seama .,.. desi slava Domnului ... chiar i-am facut toate poftele (culinare ca de altele nu prea poate beneficia) de plimbari si iesiri , de moturi si niversari , etc ...
eu una nu inteleg. ..

mami 28 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

andri31, si eu am dureri inghinale, chiar la incheietura ,cand ma ridic in picioare si merg...uite ce am gasit..http://www.copiisimamici.ro/Sarcina/Despre_sarcina/dureri-inghinale-la-mamici-a934.html

29+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ppisic

Andri, ai grija cu scortisoara, nu folosi prea mult.
Pe aici se recomanda sa nu fie consumata in timpul sarcinii. Nu stiu exact de ce, dar o fi vre-un motiv...

Diana, 30+
Pe drum
Dear baby
Cutia cu surprize

ce chestie ! nu stiam ! si am papat la greu ! am avut aproape tot timpul orez cu lapte si scortisoara , chec cu scortisoara... imi place scortisoara.. nu m-am gandit o sec ca ar fi ceva impotriva ei..am sa ma documentez

mami 28 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luciact

andri31, si eu am dureri inghinale, chiar la incheietura ,cand ma ridic in picioare si merg...uite ce am gasit..http://www.copiisimamici.ro/Sarcina/Despre_sarcina/dureri-inghinale-la-mamici-a934.html

29+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

tks

mami 28 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

gabiu jos palaria, ce sa zic... dar eu maxim arunc niste carne in cuptor cu legume sau grillul ala de pulpite dezosate care sunt si pref noastre, mai arunct lange ele si-o ciupercuta, dovlecel, vinete...maxim, am zis!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Sunteti teribil de vorbarete... pana sa postez si eu ati scris 2 pagini si ati inceput capitol nou... Dau un copy la ce-am scris la capitolul trecut

Citat:
Heheee... ce inseamna sa raspunzi in timp ce citesti, si sa nu citesti pana la capat... a picat ciorba mea arsa fix in mijlocul tornadei... Deh...

In principiu suntem cu toate tornade hormonale... Aseara al meu a adunat lucrurile spalate de pe sfoara, si m-a intrebat ce face cu ele... Pe mine m-a bufnit plansul. Bietul om se uita la mine si nu intelegea cu ce a gresit. Adevarul este ca nu gresise el cu nimic. Putea sa-mi spuna si ca soarele este mov, ca pe mine tot m-ar fi apucat plansul. Intrasem in panica.
(L-am auzit pe seful meu vorbind cu cei de la HR, ca nu se poate semna contractul cu cel care ma va inlocui cat voi fi in CIC pana nu intru eu in prenatal, deci trebuie sa-mi iau prenatalul cu 5 decembrie. Primul gand al meu a fost "daca nu nasc la termen? ce ma fac? daca bebe vrea sa mai stea acolo 2 saptamani in plus?"
Dupa care am inceput sa ma gandesc la alte prostii... Daca n-o sa fiu destul de buna. Ca mama, ca nevasta(ca doar maine ma marit)...)

Probabil aceleasi temeri le are si omul meu... Si probabil are in plus temerea ca va fi dat la o parte cand buburuzul va veni pe lume... Ca n-o sa mai "aud" si nevoile lui... Tot ce imi doream aseara era sa ma ia in brate si sa-mi zica "totul va fi bine".

Despre soti... al meu de vre-o saptamana are curaj sa atinga burta cu un deget Nici el nu vorbeste cu fi-su', dar mi-a interzis sa ma refer la buburuz cu apelative gen "golanul", "zgatia", "zgaiba"... Barbatii sunt construiti mai altfel. Hai sa ne plangem de ei daca sunt indiferenti cu bebeii dupa ce se nasc

25+
Bebe

Mergi la inceput