Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (114)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lori, un pui cu lamaie la cuptor
tai o lamaie in 8, il ungi cu una din feliute, sare, piper, un pic de ulei de masline, restul de lamaie il bagi in interiorul puiului
apoi in pui intr o tava si acoperi tava cu folie de aluminiu si il dai la cuptor, daca l vrei mai crocant, spre sfarsit inlaturi folia si l mai lasi 10-15 min in cuptor

garmitura ori niste cartofi la cuptor ori niste orez simplu fiert cu niste curry si un pic de vegeta

+30 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Am citit si eu povestea cu parola etc...parerea mea este ca gresala este omeneasca si fluturasul nostru a recunoscut ca a gresit haideti sa fim unite si sa ne bucuram de sarcini ca pana acum si cand ne speriem din diverse motive sa fim aici una pt alta pt a ne spune parerile sfaturile si a ne mustra evident una pe alta cand exageram cu treburile casnice...eu una simt ca suntem ca o familie chiar daca nu ne cunoastem personal...iar bebelu...tu esti acolo tot timpul pt oricine cere un sfat..esti tot timpul prezenta si iti multumesc...va pup si hai la o imbratisare de grup si sa continuam aceasta frumoasa odisee ca si pana acum...pt mine sunteti niste surioare mai mari care ma ajutati cu sfaturi...chiar fara sa stiti ....la cei 22 ani ai mei va dati seama ca sunt in pom la capitolu copii si eram ingrijorata ca nu ma voi descurca dar toate in felul vostru mi ati dat puterea sa inteleg ca in meseria de mama nu exista un minim de varsta...va pup si hai imbratisare de grup daaaa????

28 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bebelu nu mai fii suparata

Apropo de BabyExpo, fetele de la Asociatia "Mame", vor fi acolo la un stand in care vor vinde si bijuteriile facute de mine pentru a strange banuti pentru o cauza nobila a bebeilor. Daca sunt admiratoare ale bijuteriilor mele, si doritoare sa faca un bine, puteti cumpara de acolo, eu le-am facut cu mare drag stiind ca ies niste bani pentru copii

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 32 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

fetele!
acum au anuntat la TV referitor la indemnizatia CIC:
1. ori ramane 70% pt 1 an
2. ori 600 lei fix pt 2 ani

sanchi ! vrea FMI-ul sa scada cuantumul indemnizatiei ca e cvam mult . auzi la ei ! poti sa cotizezi de-ti vine rau. nimik nu se intoarce la tine din tot ce dai la stat

vom vedea. oricum in ian-feb cand nastem noi o sa stim clar la ce sa ne asteptam !

mami 28 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Tocmai mi-ai dat cu ceva in cap. Sunt tampiti astia ce naiba poti sai dai la un bebe de 600 ron.

Laura

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

sunshine complicat tare

adri tampiti tare, in loc sa mai puna ceva ca sa impulsioneze natalitatea, ei mai taie
eu oricum, dat fiinca sunt in somaj, nu pot lua decat 600 lei
sper sa nu iasa pararama ca cer pt 2 copii

+30 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

roxx saptamana asta si eu am chiulit, dar sapt. viitoare sper sa ajung si marti si joi

shines am bebe cu o zi mai mare, eu ieri am facut 34 si am intrat in 35

am ajuns si eu la sala dalles azi, din intamplare: 5 ron intrarea si am iesit dupa 5 minute; mai nimic: 2-3 magazine, macar am primit o apa plata la intrare si o chestie de curatat fata de la avon la intrare

sa imi trimita si mie cineva parola pls.

In legatura cu fetele suparate pe sotii lor..cica era o vorba, ca tatal devine tata de-abia cand se naste copilul, iar mama de cand ramane insarcinata.
nu va suparati prea rau pe ei..si lumea lor e data peste cap

lorich Multi ani fericiti inainte.

34+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

gabi, cam asta seamana cu ce fac eu, putin imbunatatit!
http://www.catalinabaican.ro/diverse-experiente/tort-cu-mere-si-crema-de-zahar-ars

nu zic cat salivez, da?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 31+

Am facut tortul dupa o reteta asemanatoare! a iesit foarte bun

Gabriela
29 saptamani Tudor

Mergi la inceput

ziua si capitolul...tot citesc de o ora sa ajung si eu "la zi"

34+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

si eu mai am dureri din alea inghinale, de bazin dar mi s-a zis ca din cauza ca se pregateste corpul, se indeparteaza bazinul asa ca tb sa le vedem ca pe niste dureri bune

si eu care ma plangeam cu 2 zile ale sotului de delaegatie
si voi..cu saptamanile

34+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

loutzy se poate sa am si eu parola???

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput