Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (114)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

fetelor doctorii vostri sunt tampiti
eu mi am luat prenatal din sapt 28

sa mor si nu mai terminam salata de beuf, doamne abia am tocat legumele, sunt ca o baba anchilozata

+30 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Offf, as veni eu sa te ajut, dar la ora asta...
Lasa ca dupa ce se nasc motanii iti revii.

Laura

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

mi-am facut o mie unu nervi de doua ore incoa'; am cautat la toate magazinele de profil cutii de carton de dimensiuni 50/50/20 si bineinteles ca nu au pe nicaieri; plus ca la multe magazine telefoanele alea de relatii cu clientii sunt puse pe site-uri doar ca sa fie la numar ca nu raspunde nimeni la ele; si aia de la firma de curierat nu imi primesc laptopu' fara cutie deci dai si cauta in ultima ora firme producatoare de cutii de carton si rupe telefoanele in 2 pt un sot care face ce face si reuseste mereu sa isi strice calculatorul; si culmea e ca nici nu ii ia mult; ultima oara cand i l-am facut a rezistat 2 zile; acu hai sa zic ca nu ar fi vina lui ca cica l-a dus la cineva in Timisoara si ca i-ar fi zis ala ca e arsa placa de baza; dar nu bag mana'n foc ca asta e; eu banui ca iar l-a virusat pana nu a mai putut ca isi descarca tot felul de tampenii de pe net si nu se uita la extensii si de multe ori isi instaleaza virusi, de m-a capiat pe mine; dc reuseste sa mi-l strice si pe-al meu il mananc cu fulgi cu tot; in seara asta am treaba sa ii fac cont separat de utilizator fara drept de instalare nimic de pe contul lui ca altfel raman si eu fara laptop in viitorul apropiat

31+Alexandra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

laura merci frumos

asa de aiurea ma simt ca ma vait ca o baba, dar asa dureri n am intalnit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturas2010

si eu am facuta salat boef azi si fasole cu ceapa desupra...

macar astazi am produs si ceva

fluturas 28 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

mmmmmmmmm vreau si eu putina fasolica....eu cand va aud ca faceti ciorbita de fasolica ,mancarica de fasolica.....orice cu fasolica salivez pe furis ...am incercat sa fac si eu fasolica cu ceapa pe deasupra ....si partial am reusit ....dar am fiert la ea toata ziua si eu nu prea le am cu statu dupa mancare....ma plictisesc prea repede
...

28 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mica Daria cred ca depinde de la tatic la tatic, nu trebuie sa il acuzi ca nu vb cu burtica, parerea mea

Lorich, fa un pui la punga cu cartofi pe langa el, este simplu si de efect, iar ca desert tort, mi se pare cel mai simplu desert: 7 linguri faina, 7 oua, 7 linguri de zahar, un praf de copt. Bati spuma albusurile cu zaharul, adaugi galbenusurile treptat si apoi faina treptat mestecand cu lingura de lemn, pui la final prafl de copt. Bagi la cupt6or si umplii cu frisca si budinca si gata desertul

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 32 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

fetelor acum aflu ca prin bunavointa cuiva mi s-a sters albumul...imi pare sincer rau...am pus acele poze din suflet ca si voi..dar se pare ca o gresala neintentionata trebuie aspru pedepsita..

si..apropo..parola e pt noi..fetele...orice baiat mai destept nitel in calculatoare deschide un astfel de cont...si nimic nu e sigur pe net..nici informatiile de sri...sotul meu chiar s-a amuzat cand a auizit ce judecata am fost..mai ales ca am recunoscut singura..si poate nu sunt singura...

oricum eu sunt fericita ca existati, stiu ca sunteti minunate toate..chiar daca nu o sa va mai pot admira de acum incolo

fluturas 28 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

sunshine asa fi rea, pedepseste l

azi nush de ce, dar nu merge netul si stam 2 magari in stikul de la vodafone
ne ciondanim ca aia mici: mai dami l si mie ca tu ai stat destul

un program din cele de limitat descarcatul si intratul pe diverse siteuri ce mi ar place si mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

fetele!
acum au anuntat la TV referitor la indemnizatia CIC:
1. ori ramane 70% pt 1 an
2. ori 600 lei fix pt 2 ani

sanchi ! vrea FMI-ul sa scada cuantumul indemnizatiei ca e cvam mult . auzi la ei ! poti sa cotizezi de-ti vine rau. nimik nu se intoarce la tine din tot ce dai la stat

vom vedea. oricum in ian-feb cand nastem noi o sa stim clar la ce sa ne asteptam !

mami 28 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

sunshine asa fi rea, pedepseste l

azi nush de ce, dar nu merge netul si stam 2 magari in stikul de la vodafone
ne ciondanim ca aia mici: mai dami l si mie ca tu ai stat destul

un program din cele de limitat descarcatul si intratul pe diverse siteuri ce mi ar place si mie

exista programe care iti limiteaza accesul pe diverse site-uri si descarcatul de pe net gen cele de monitorizare de la firme doar ca in general astea se pun pe un server de admin si de la ala setezi prin retea celelalte calculatoare; poti face treaba asta si pe un singur calculator, facanu-ti 2 conturi; unul de utilizator si unul de admin care sa contina si o parola mai greu de aflat, doar ca sunt cam scumpute si nu le gasesti de descarcat de pe strong dc sau alte motoare de descarcare; in schimb poti sa setezi fara program pe un calculator de pe contul de admin sa iti limiteze accesul de pe contul de utilizator, doar ca in general asa iti cam limiteaza accesul la tot net-ul; e mai dificil sa iti pui pe diverse site-uri sa nu poata intra; re sa cunosti adresa virtuala a grupelor de site-uri ca sa zic asa; majoritatea de un anume gen au un singur tip de adresa virtuala si tre sa il cunosti pe ala

31+Alexandra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

fetele!
acum au anuntat la TV referitor la indemnizatia CIC:
1. ori ramane 70% pt 1 an
2. ori 600 lei fix pt 2 ani

Bei nene, astia sunt chiar nesimtiti ! Cand o sa vad eu ca pot trai ei cu 600 lei pe luna si sa creasca si un copil, atunci nu mai comentez nimic.Pai la ce naiba atata impozit daca ai salariu mare pe cartea de munk ?!

carmen
31+ cu Andrei

Mergi la inceput