Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

De suparare am uitat sa scriu ca de la 2 ani la 1 an...scuzati...

KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan (3 septembrie 2009)

nasol...
la noi este de trei luni, trei luni jumate daca nasti prin cezariana!
Eu sunt, de exemplu, in concediu neplatit! Doar ce l-am prelungit cu sase luni!
Asa ca I hear u! Pentru mine etalon este satul acasa 2 ni cu bebele!! No matter what!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Mergi la inceput

Raluka, te imbratisez!
Sunt ocupe sa imi schimb semnatura, am un target... ce sa zic. Sper sa revin in forta zilele ce urmeaza!

Diamar, cred ca intrebai de cortul acela cu bilute: eu i-am luat Anei pachet din acela cu O SUTA de bile... rar ma joc cu ea cu bilele: ma deprima numa' gandu' sa adun marea de bile din jurul nostru! Mi-as fi dorit sa le folosim mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

NELAsi tie si la ANA scumpa pupici!Sper sa treaca raceala repede.

Asa e in alte tari e mai scurt concediul maternal...dar ce conditii sunt....ce naiba fac...nici mama nici socra nu sunt pensionate...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

NELAsi tie si la ANA scumpa pupici!Sper sa treaca raceala repede.

Asa e in alte tari e mai scurt concediul maternal...dar ce conditii sunt....ce naiba fac...nici mama nici socra nu sunt pensionate...

KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan (3 septembrie 2009)

pupam puii frumosi foc!
mai arata-ne poze, mie una mi-e dor de ei!

cu concediul, te-nteleg...din pacate, sincer, nu stiu ce sa zic!
sincer!

Mergi la inceput

Gata, merg la somic, dragelor!

Dana, te imbratisez! Raspund maine temei propuse de tine, e super interesanta!

O seara placuta, dragelor!

Mergi la inceput

NELAzici ca vrei pozici?Mi-ai descretit fruntea cu asta...

Look:http://picasaweb.google.com/alexrazvanchiorean/2425OCT2010?authkey=Gv1sRgCK7e_42f66-sMg#

http://picasaweb.google.com/alexrazvanchiorean/11OCT2010?authkey=Gv1sRgCNzxpObM69GpFw#

http://picasaweb.google.com/alexrazvanchiorean/15Nov2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

kiki, cum sa aplice retroactiv? Eu una am trecut de un an...Nu m-or pune sa ma duc de maine la munca?

hai, salut si de la mine! ai mei pitici acum s-au culcat, erau treziti de la 9 jumate. Moni, am luat in seama invitatia, sa vedem cum ne organizam.
Am uitat sa va zic ca Luca e stangaci. Mai e cineva ca noi? Am remarcat cand au inceput sa pape singurei cu lingurita. Matei cu dreapta, Luca cu stanga. Ii mut lingurita in dreapta, ia de 2 ori, apoi o muta. Ii dau ceva sa pape in mana, in majoritatea datilor o muta in stanga. Citisem ca se poate intampla asta in cazul gemenilor, dar cum noi nu aveam stangaci in familie...ca sa vezi.
ne-a dat Moni o tema pentru acasa si eu nu mi-am facut-o pana acum. Eu vreau sa le iau jucarii interactive, ca nu avem. Am vazut niste reduceri bunicele la Real, cred ca ma duc azi pana acolo. Catelusul vorbitor este la 150 de lei, fata de aprox. 200 cat am vazut in alte parti. Pe asta il plateste unchiuletul. Sa vedem ce mai gasim. In facea si mie cu ochiul cortul cu bilute, dar mi-e teama ca le cara prin casa si ne dam toti de-a berbeleacul

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
www.facebook.com/album.php?aid=199702&id=828628953&l=148be6c59d" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

tocmai am primit un telefon de la serviciu, de la o colega disperata, ca trebuie sa o ajut la un proiect (ala care imi sustine mie doctoratul) ca nu se descurca singura si are dead-line pe 28. Ca tot ziceam ca nu ma pun guvernantii sa ma intorc maine la serviciu. Ma pun altii

hi5
www.facebook.com/album.php?aid=199702&id=828628953&l=148be6c59d" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimika

kiki, cum sa aplice retroactiv? Eu una am trecut de un an...Nu m-or pune sa ma duc de maine la munca?

hai, salut si de la mine! ai mei pitici acum s-au culcat, erau treziti de la 9 jumate. Moni, am luat in seama invitatia, sa vedem cum ne organizam.
Am uitat sa va zic ca Luca e stangaci. Mai e cineva ca noi? Am remarcat cand au inceput sa pape singurei cu lingurita. Matei cu dreapta, Luca cu stanga. Ii mut lingurita in dreapta, ia de 2 ori, apoi o muta. Ii dau ceva sa pape in mana, in majoritatea datilor o muta in stanga. Citisem ca se poate intampla asta in cazul gemenilor, dar cum noi nu aveam stangaci in familie...ca sa vezi.
ne-a dat Moni o tema pentru acasa si eu nu mi-am facut-o pana acum. Eu vreau sa le iau jucarii interactive, ca nu avem. Am vazut niste reduceri bunicele la Real, cred ca ma duc azi pana acolo. Catelusul vorbitor este la 150 de lei, fata de aprox. 200 cat am vazut in alte parti. Pe asta il plateste unchiuletul. Sa vedem ce mai gasim. In facea si mie cu ochiul cortul cu bilute, dar mi-e teama ca le cara prin casa si ne dam toti de-a berbeleacul

hi5

Mimika, asa am zis si eu ca doar nu m-or chema de maine, dar am vazut si auzit pe realitatea ca spunea invitatul respectiv ca NU STIU inca, dar ei ar vrea retroactiv...exact asta l-a intrebat tipa din emisiune ca daca ar fi o mamica cu un copil de 1 an si 3 luni ce inseamna..si ala a zis ca de 1 ian...sper ca nu va dezinformez, va zic numai ca am vazut...

Mergi la inceput

Mimikutava pupam si noi...da am vazut si eu pe Discovery, de "gemeni in oglinda" si zicea ca unul ar putea fi stangaci:)oricum eu am vazut oameni de o mare calitate stangaci

Mergi la inceput