Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 8
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Morgen!!! De la 4 nu mai dorm si adormisem la 1... Azi nu raspund de mine... |
Doamna Uka....o livrare speciala pentru Dvs
shi pentru restul, bineintzeles!!!
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
happy_uka spune:
merci draga dana de cafea , foarte atenta si draguta si atenta ..
va las ceva sa radeti ...
si sa fiti mandre ca suntem romani ! ceva
mami de de 1 an Nihil Sine Deo
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka va las ceva sa radeti ... si sa fiti mandre ca suntem romani ! ceva |
shi continuarea aici
vine, vine mosh craciun!!!!!
diamar78 spune:
Sal!
Monica, parca la tine in poze am vazut un cort cu bile. Spune-mi te rog e mare tare, ca parca nu as vrea sa-mi ocupe jumate de camera? Cat de incantat e Dragos de el?
Apropos de cadouri la Matei ii place ursul ala mare de la Real dar nu cred ca il iau ca e prea mare are 1 m si unde il mai pun si pe ala. Cred ca o sa-i iau un catel din acela cu melodie care ridica urechile iar la David o orga cu scaunel tot de la Real desi nici pe asta nu stiu pe unde sa o mai pun.
De ce e suparata Carina, ii dau maselutele? Poate recuperati somnul in cursul zilei. Noi nu avem nicio masea.
Carinablanca, ati fost la analize?
Kiki, bine ai venit dar spune-mi un motiv din cauza caruia sa nu te primim.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
NelaM spune:
Doamnelor si dovleceilor, va salut!
Sper ca sunteti sanatosi, voiosi, voinici si va fericiti parintii (e valabil pentru toata lumea!)
Noi suntem bine, un pic raciti, dar bine!
Va imbratisez cu mare drag, indeosebi pe mama Carinei , care s-a trezit de la 4!!! Ca mi-au facut ochii in cap ca la melc cand am vazut!!!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
NelaM spune:
Trebe neaparat sa imi schimb semnatura pana nu ma culc... sunt pe val, asa e... da' vine Moshu' acusica, ce naiba! Sau vine pe surf board?
Revin, sper!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
kiki_cri spune:
Fetelor, eu sunt ingrozita...ati vazut pe realitatea ca vor sa ne reduca concediul maternal???si cica vor de la 1 ian..si nu se stie daca retroactiv...
raluk16 spune:
Ori voi aveti mai mult timp liber decat de obicei, ori eu am mai putin, dar sunt in urma rau, nici nu reusesc sa ajung cu cititul la zi. VOiam sa va salut, sa va imbratisez si sa ii multumesc lui Hepi ca mi-a explicat cum e cu rondelele
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13