Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 20
Dana15 spune:
Sanatate puiutilor bolnaviori si multa putere mamicutelor!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Sanantate puisorilor bolnaviori! Le doresc si ne doresc! E cumplit cand sunt bolnaviori. Lilian, ce imi place cand scrii mesaje de la scarbici, nici nu-ti poti inchipui! Pupam, feciorasul si Andrusca cea desteapta! Si va multumesc tare pentru mesajele, Ana parca e mai bine, dar tot cu mii de muci. In fine, vorba Lilianei, creste ea mare. La multi ani de onomastica, Cecilia! Nela si Ana Nazdravana(19.09.09) |
Hai ca trimit si eu pozitive-pozitive catre Ana ca sa se inzdraveneasca si ea. Mai, numai sa nu mai slabeasca mititica ca si-asa incape toata intr-o palma. Draga de ea, ce-o mai trage
Tare o pup si-o imbratisez pe mititica noastra.
Si...zici ca ar fi cazul sa fiu mai coerenta, da?? La scarbiciu e intre 2 deadline-uri si apoi trebuie sa ma formez si eu din cand in cand. Adica...sa ma formatez, cu totul!!
liliac1 spune:
Ah, voiam sa mai zic ceva...dar nah, batranetile, maica, batranetile...
Anomis vreau sa ma subscribe la tine. Se poate?? Sa devin fan! Sa-mi dai autografe...de-astea normale!
Deci, am ajuns eu la concluzia ca daca cineva vrea o parere avizata despre ORICE impreuna cu indicatii pretioase, atunci Simona este cea mai in masura sa ne arate Calea. Este un fel de enciclopedie dovleceasca.
Si...ca sa iau toata mana cand mi se intinde un dejt...ia zi, de unde ai luat leptoapa aia cu butoane a lu' Dinutzu Jmecherutzu????
Bia unde esti, mamis?? Aimisiu verimaci!!! Nu-i ziua ta mai libera??
biaz29 spune:
Raspund la apel. Nu se poate altfel, Liliac, drag! Ziua mea e tot pe alergatura, dar am leptopu' deschis si mai trag cu ochiul. Azi vine mama la noi in garnizoana asa ca sper sa am ami mult timp sa mai activez pe forum.
Ma inscriu si eu in fanclubul lui Anomis din toata inima. Pentru mine ea are aripi de inger si niste calitati umane extrem de rare.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
biaz29 spune:
Intre timp mi s-a trezit nazdravanul, asa ca scriu scurt: Ghici ghicitoarea mea: Care doua fete minunate de la rasarit am vazut eu azi dimineata prin ochiul magic? Mosorica a fost asa de incantat incat tot zicea titza (in traducere libera fetitza) si mangaia monitorul de mi l-a balosit tot.
Cine ghiceste primeste o surpriza.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
diamar78 spune:
citat din mesajul lui biaz29 Intre timp mi s-a trezit nazdravanul, asa ca scriu scurt: Ghici ghicitoarea mea: Care doua fete minunate de la rasarit am vazut eu azi dimineata prin ochiul magic? Mosorica a fost asa de incantat incat tot zicea titza (in traducere libera fetitza) si mangaia monitorul de mi l-a balosit tot. Cine ghiceste primeste o surpriza. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Imi incerc si eu norocul: Nela si fata soarelui.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
mary_07 spune:
citat din mesajul lui biaz29 Intre timp mi s-a trezit nazdravanul, asa ca scriu scurt: Ghici ghicitoarea mea: Care doua fete minunate de la rasarit am vazut eu azi dimineata prin ochiul magic? Mosorica a fost asa de incantat incat tot zicea titza (in traducere libera fetitza) si mangaia monitorul de mi l-a balosit tot. Cine ghiceste primeste o surpriza. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Uka si Carinuta?
Mamica de 2 nazdravani
NelaM spune:
Hai Bia, ca ne-au prins fetele!!
That was an easy one!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
NelaM spune:
Lilian, te imbratisez, imi prind bine pozitivele. Nu stiu, dar daca nu iese odata Ana di starea asta, simt ca o iau razna rau de tot! Vorba Fragutei, sunt intr-o neverending saga / telenobelas! Imi vine sa inchid teveul de-a binelea! Asta seara a vomitata de la muci!
Diamar, esti tare draguta! Multumesc pentru compliment implicit din mesaj!
Eu sunt cu Banana la san, e adormita deja!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
mamideandrei spune:
Dana, iti multumesc de sfat! pun in practica! ca despre dezechilibru, am fost azi aici la un pediatru ortoped, s-a uitat la el, l-a pus sa mearga in piciorusele goale, a zis ca merge foarte bine , deci nu-mi ramane decat merg in spatele lui nonstop!
Nela, te pup, de fapt vroiam sa spun forumata, dar din graba, a iesit altceva; nu ca formata as fi, dar asa ca si idee
Lili te pup cu drag si pe tine!
Andrei a tras o tura de somn pe drum spre casa in carut, apoi inca jum de ora in patut si e fresh; eu nu!!
va pup pe toate si sa aveti o zi cum va doriti!
ANDREI