Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Cecilia pentru ieri, sa fii sanatoasa si sa-ti fie si mamaruta fata cuminte si dormicioasa! va pup pe amandoua!
si fetele cu dovleceii bolnaviori, trimit ganduri bune sa-si revina repede

in rest, am vazut ca era o tema de casa, eu sunt in urma rau , dar raspund si eu acum, asa pe scurt! Andrei se joaca cu tot ce gaseste la indemana: o sticla, un telefon, un papuc de casa, un cablu! cu jucarii mai putin ; incerc eu sa-l atrag catre ele, sa ne jucam impreuna, dar dupa 5 minute pleaca si isi gaseste ceva mult mai interesant, un tub de crema, un ghiveci cu flori , niste umerase, dar pe primul loc sunt telefoanele, si mai ales telecomenzile, daca le prinde, nu le mai gaseste nimeni ;
si are si el acea preocupare de a scoate si de a pune lucruri la loc, in rest el merge, de la un capat la altul al casei, care e destul de lunga , ma intreb oare, nu oboseste niciodata?
saptamana trecuta am fost in depresie , nu mai suport sa-l vad lovindu-se, toate le ia cu capul, cultul dulapului, chiuveta (Lili te inteleg perfect!) coltul biroului, plus ca daca se intampla sa cada pur si simplu, tot la cap se loveste! nu mai pot sa-l vad cazand! dar va spun, cade si cand merge pur si simplu! cineva m-a spus ca acest dezechilibru poate fi si din lipsa de calciu! oare e adevarat? stie careva? inca nu am ajuns la dr mea in Galati, sper sa ajung sapt viitoare, atunci vad mai multe!
plus ca in ultimele 2 saptamani s-a schimbat foarte mult, a devenit destul de scancit, nu-i convine nimic, daca nu reuseste sa ia ce vrea, e un circ de numa', si mai rau este ca plange dupa mine, nu pleaca cu nimeni daca nu plec si eu cu el! ii trece repede, dar sa nu ma vada ca plec! si nu se liniste la nimeni decat la mine, dragul de el! eu cred ca incepe sa realizeze lipsa tatalui, si de asta sta atat de lipit de mine

in fine, azi e marti si vad ca sunt si depresiva, si melancolica si un pic din toate ,

hai ca m-am intins cat o zi de post! dar sunt neformata de mult si tare mi-a fost dor de voi!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

cat priveste cadourile de Craciun, inca nu mam hotarat, inca sunt in cautare, abia le-am dat de cap la cele de Sf Andrei ; astept sa ma inspir de la voi! sper ca nu va suparati!!!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

uky am vazut ca ai fost in forma maxima de dimineata. Mai, si doar iti spusesem sa lasi naibii prostiile si sa-ti iei un X6 ca e la moda si trateaza orice brainiac de insomniuka. Daca esti neascultatoare...vezi??
Vad ca A8-ul nu prea-si face treaba .

vik si de la noi o si-un . Sa fii linistita, fetita mea, si sa traiesti cu numele!!

Irina . Cred ca-i maraiciu maraicilor si de la dinti. de fapt eu asa ma pacalesc si-am inceput sa cred puternic in asta, poate sa zica oricine ce-o zice!
Asta cu dezechilibru...n-am auzit sa fie pb de la Calciu. Lipsa Ca da alte nebunii, dar parca nu si asta.
Daca ti se pare tie ceva suspect...poti eventual sa-l duci sa-l verifice un ORL-ist. Asa, de control. Ca echilibrul are legatura cu nu'sh ce lichid din urechea interna medie. Dar eu cred ca nu e cazul sa intram in panica cu astfel de chestii. Deocamdata ei descopera lumea si sunt fff neatenti. Zilele astea si-a facut si Radu o ditamai zgaiba-n frunte...si chiar mi-am amintit de Andrei, atunci cand ne-am intalnit
Rilex, beibi, or sa creasca!!

MEli asta cu semnatura...incercasem si eu ceva-ceva cu niste glittere, sa sclipocesc si io ca beculetele de Craciun. Cand am vazut ca-i fasaita treaba...am renuntat. Si cum eu n-am inspiratii de-astea cu fulguleti si alte chestii...probabil ca o sa raman neornata

Si eu sunt in transa cu cadourile. Evident ca o luam de la Sf Andrei si-o tinem langa-danga pana in ianuarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei
dar sunt neformata de mult si tare mi-a fost dor de voi!

ANDREI

hai ca te formez eu, ma lasi?
eu am numai forma rotunda cu mine, daca vrey, anytime, anywhere!
sa nu te superi, si eu is un pic depresiva, am glume proaste in program!

va pup! sper sa revin (candva secolul asta!

ps: ador semnatuta Ukai si a lui mely!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Buna dimi!

Noi ieri am fost la Cj si daca nu manca pe masina il si opera pe David dar asa ne-a programat pt 29 asta daca nu se raceste intre timp si il amana. Acum luam tratament pt otita seroasa si ceva picaturi in nas si a inceput sa tusesca dar nu tare. Mai stau cateva zile sa vad cum evolueaza si-l sun sa vad ce zice daca il amana sau nu.

Spuneam acum cateva zile ca Mateias nu prea face crize de personalitate dar vad ca inceput si el. Isi trage scaunele prin bucatarie sa se catere la chiuveta, aragaz si daca nu-l las se supara tare.

revin ca acum nu ma mai lasa sa scriu.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Avem 2 variante :
- ori la tine se vede (vedea,ca am sters-o dupa ce am vazut ca nu merge) ok semnatura de Craciun...

- ori a fost doar o remarca sarcastica ()

Mamica de 2 nazdravani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Avem 2 variante :
- ori la tine se vede (vedea,ca am sters-o dupa ce am vazut ca nu merge) ok semnatura de Craciun...

- ori a fost doar o remarca sarcastica ()

Mamica de 2 nazdravani

raspuns corect: se vede ma, clipeste de-mi ia ochii semnatura! ma rog clipea...
Te pup, Mely, s-a vrut o remarca hazlie, ghidusa, asa ca mine!

Mergi la inceput

Sanantate puisorilor bolnaviori! Le doresc si ne doresc!
E cumplit cand sunt bolnaviori.

Lilian, ce imi place cand scrii mesaje de la scarbici, nici nu-ti poti inchipui! Pupam, feciorasul si Andrusca cea desteapta!

Si va multumesc tare pentru mesajele, Ana parca e mai bine, dar tot cu mii de muci. In fine, vorba Lilianei, creste ea mare.

La multi ani de onomastica, Cecilia!

Mergi la inceput

Am scapat salutul printre glumite... scusi scusi...

Doamnelor, va salut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei
saptamana trecuta am fost in depresie , nu mai suport sa-l vad lovindu-se, toate le ia cu capul, cultul dulapului, chiuveta (Lili te inteleg perfect!) coltul biroului, plus ca daca se intampla sa cada pur si simplu, tot la cap se loveste! nu mai pot sa-l vad cazand! dar va spun, cade si cand merge pur si simplu! cineva m-a spus ca acest dezechilibru poate fi si din lipsa de calciu! oare e adevarat? stie careva? inca nu am ajuns la dr mea in Galati, sper sa ajung sapt viitoare, atunci vad mai multe!
hai ca m-am intins cat o zi de post! dar sunt neformata de mult si tare mi-a fost dor de voi!

ANDREI

Irina, te salut si-ti recomand calduros cofraje de oua (din acelea de 6 bucati) pe care le pui la colturi si le fixezi cu scotch...nu-i estetic, dar scutesti copilul de o lovitura ;
Calciul nu cred ca are legatura cu dezechilibrul..pur si simplu este normal ca acum, la debut, mersul sa le fie mai nesigur

va salut dragelor!

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput