reclama la capi toata portocala...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Urasc reclamele TV si la mine efectul exact invers celui scontat...nu cumpar niciodata produsele promovate intens.
Cat despre copii, incerc sa-i tin departe de TV. Deschid TV-ul in orele in care ei dorm. Au voie la anumite desene, sub supraveghere, max.15-20 min, hai 30 min, dar nu in fiecare zi.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

reclamele sunt o porcarieeeeeeeeeee! cel mai tare ma irita acelea de la Cosmote si BCR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Decat sa va faceti atatea griji si sa va puneti fel de fel de intrebari, nu este mai simplu sa opriti definitiv televizorul?
Televizorul nu educa, iar studiile psihologice si sociologice au aratat ca, din contra, dezvoltarea intelectuala si emotionala a copiilor este cu atat mai intarziata cu cat petrece mai multe ore in fata lui.

Sunt atatea locuri de joaca in parcuri si cluburi sportive, jucarii si jocuri educative daca vremea nu-i frumoasa, o infinitate de carti care abia asteapta sa fie citite.

Trebuie doar vointa. Daca adultii nu se pot dezlipi de televizor, nici copiii nu o vor face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

mda... cu atata internet sub nas, e si pacat sa urmarim programele tv care mai de care mai banale! sunt si exceptii, dar rare... of! drept pentru care si noi am hotarat luna aceasta sa inchidem de tot contractul cu firma de cablu TV; ramanem doar cu internet si desene/jocuri pentru copil alese de noi pe DVD-uri... e mai simplu de controlat asa... am ajuns cam tarziu la concluzia ca se poate trai si fara TV, plus ca mai scutim niste bani aruncati aiurea pe fereastra!

ref.la reclama cu cutitul si pericolul vazut de roxy, sunt de acord pe jumatate; da, ii poate da idei copilului, dar daca ai asa o frica poate ar fi bine sa nu mai fugiti de problema, ci sa o dezbateti deschis explicandu-le copiilor ca asa ceva nu trebuie sa faca ei (ci cascadorii), nu acasa (ci la circ) si eventual nu cu un cutit adevarat (sunt atatea seturi de vesela si tacamuri de jucarie) ... etc! banuiesc ca pot intelege notiunea de pericol cat de cat... ca si cu focul... unele lucruri nu se fac/nu se imita ca deh' te poti alege cu o mare buba!

karligutza
sunt mamica Adelutei

are mama o fetita... are si un blog!

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna, multumesc pentru ca ati raspuns la subiect si poate nu m-am facut eu pe deplin inteleasa.Copii meii sunt bine intruiti in privinta a ceea ce se face si ce nu se face din ce vad pe oriunde, nu numai la tv.Cunosc diferenta dintre imaginar si real,am fost si la circ de mai multe ori si daca le ziceam daca vor sa faca si ei ca scuipatoru de flacari , ei mereu ca nuuuuu ca se ard.Stiu ca nu ne jucam cu cutitele, aragazu are aparatoare mai ales ca au experimentat ca nervii nu se descarca trantand capacul de la cuptor ca se sparge ,probat de ei si platit de mine , dar macar stiu printr-un exemplu nu asa periculos ca ceea ce zic eu e chiar asa si nu vreau doar sa-i opresc din a incerca ei ce vor. Stim cu totii ca copii fiind asteptam sa se intoarca mama cu spatele sa facem vreo prostioara.
De aceea ideea cu reclama era nu special pentru copiii mei ci la general, ca doar nu toti copii au parte de acelasi control ca ai nostrii si nu toi renunta la tv.Iar daca renunta ei , tot mai merg la colegi acasa care au tv.
Deci nu cred ca inchisu tv e solutia ci sa nu acceptam tot ce da astia pe post indiferent, ca de , nu ne uitam...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy

buna, multumesc pentru ca ati raspuns la subiect si poate nu m-am facut eu pe deplin inteleasa.Copii meii sunt bine intruiti in privinta a ceea ce se face si ce nu se face din ce vad pe oriunde, nu numai la tv.Cunosc diferenta dintre imaginar si real,am fost si la circ de mai multe ori si daca le ziceam daca vor sa faca si ei ca scuipatoru de flacari , ei mereu ca nuuuuu ca se ard.Stiu ca nu ne jucam cu cutitele, aragazu are aparatoare mai ales ca au experimentat ca nervii nu se descarca trantand capacul de la cuptor ca se sparge ,probat de ei si platit de mine , dar macar stiu printr-un exemplu nu asa periculos ca ceea ce zic eu e chiar asa si nu vreau doar sa-i opresc din a incerca ei ce vor. Stim cu totii ca copii fiind asteptam sa se intoarca mama cu spatele sa facem vreo prostioara.
De aceea ideea cu reclama era nu special pentru copiii mei ci la general, ca doar nu toti copii au parte de acelasi control ca ai nostrii si nu toi renunta la tv.Iar daca renunta ei , tot mai merg la colegi acasa care au tv.
Deci nu cred ca inchisu tv e solutia ci sa nu acceptam tot ce da astia pe post indiferent, ca de , nu ne uitam...

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

ok, si atunci care e solutia? propune tu... fiecare se apara cum stie, cum poate, cum il duce capul... daca aceasta reclama sau o alta sau un alt rau de pe pamantul asta isi face efectul negativ atunci cu parere de rau se intampla tragedii, se face selectie naturala; ne putem impotrivi lucrurilor? impotriva acestei reclame in speta sau a altora de genul... se poate face ceva? daca da, haideti! sa militam! dar din nou, actiunile de genul asta sunt sortite esecului... lasa pe margini doar comentarii! no offence!

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Scopul reclamei e sa iti atraga atentia.
Se pare ca au reusit din moment ce voi faceti reclama/antireclama respectivului spot.

Mergi la inceput

Anka74 nu ai spus nicio noutate. Ideea era ca reclama aceasta poate fi "instigatoare" la fapte destul de periculoase pentru copiii nostri. Poti sa comentezi despre asta? da, reclama e reclama si si-a facut datoria.. a ajuns sa fie cunoscuta; asa, si? Acusica o sa ne spui si ca de vreme ce stim reclama, bem si mult CAPPY de portocale.. in cazul meu, total neadevarat!

Oricum, ma uitam zilele acestea la desenele cu TOM si JERRY si la un moment dat TOM sta pe mijlocul strazii, trece autobuzul peste el, il calca il face foita si imediat TOM este in picioare ca sa-l urmareasca pe Jerry! ce sa intelegem de aici ca nu-i nimic grav daca te calca autobuzul, te ridici apoi si pleci sanatos (INTREG!!!!!) de acolo?! hmmm.. ce sa inteleaga copilul? il mai lasi sa se uite la aceste desene? or te apuci si-i explici ca e cam fals ceea ce vede el acolo? or pur si simplu treci cu vederea si lasi faza sa fie doar amuzanta si te bazezi ca din restul educatiei date copilului acesta "s-a prins" ca e doar o fantasmagorie! o cascadorie cel mult!

Sau povestea cu SCUFITA ROSIE! care e la fel de "periculoasa"! Ce daca te mananca lupul, poate vine un vanator si te scoate din burta lupului vie si nevatamata!
As tinde sa trag aceeasi concluzie ca mai devreme, depinde de fiecare ce si cat poate sa invete el insusi sau pe ceilalti, cat e poveste si cat e realitate. Grija pentru copiii nostri oricum nu se termina niciodata! Asa ca ideal este sa fim pe faza in orice moment! Nici in panica pentru orice dar nici prea distrati! Avem nevoie de echilibru!

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput