reclama la capi toata portocala...
oare sunt singura care se oripileaza la aceasta reclama si cum da schimb canalu sa nu apuce ai mei sa o vada mai ales ca sunt mari amatori de reclame?
Nu o pot suporta.Sper sa nu supar pe cei care o apreciaza, pe reclama, dar cand o vad am mereu impresia ca il vad pe asta mic al meu incercand sa imite ce vede in reclama si arunca cutitu in sus, cica il va si prinde, eventual sa faca ce face tantia aia in promo.Brrrr, ma cutremur doar la gand.
Raspunsuri
roxy spune:
sa inteleg ca toata lumea este super incantata de reclama si de ceea ce vad copiii la tv?
Atunci nu-mi ramane decat sa imi doresc ca nici un copil sa nu incerce sa imite , aruncand cutitul in sus sa faca ca in reclama, sau si mai bine sa-mi doresc ca acel cutit sa cada alaturi de copil....
.
Noroc ca nu am prea multe locuri unde dau de reclama , dar totusi o intalnesc mai des decat as dori...
Natasa spune:
Fara suparare, reclamele nu-s facute sa educe! Nu lasa cutite la indemina lui, e cel mai simplu. Nici inofensiva reclama la cafea servita lui Mos Craciun nu e prea educativa daca privesti asa (copilul e la geam, poate se apleaca si cade, cafeaua e fierbinte, poate ii cade si se opareste!). Reclama de care vorbesti e total inofensiva din puntul meu de vedere, arata ca pentru a face suc e nevoie sa tai portocala :)
moonchild spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy sa inteleg ca toata lumea este super incantata de reclama si de ceea ce vad copiii la tv? |
Faptul ca nu ti-a raspuns nimeni in 20 de minute, la amiaza, intr-o zi de lucru, nu inseamna ce ai concluzionat tu..
Laura25 spune:
Daca nu vrei sa vada copiii reclama, nu deschide tv-ul. Altceva, nu vad ce ai putea /ce am putea face. E o reclama idiota care nu ma face deloc sa cumpar produsul, pe mine personal. Dar nu inteleg ce astepti de la partenerii de dialog de fapt .... La noi cutitele stau undeva in spatele suportului de vase de pe chiuveta , unde copii nu pot ajunge. Ne=a intrat in reflex sa le pune acolo de 4 ani de zile, asa facem si in zilele cand nu sunt copiii acasa. E datoria ta de parinte sa ii protejezi, nu a autorilor de reclame. Asta i-a dus capul, asta au facut.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
roxy spune:
poate asa e ,aveti dreptate, nu sunt facute sa educe, dar totusi nici sa te sperie.Tinta lor probabil este sa te faca sa cumperi produsul , nu sa dai pe alt post sau sa tii tv-ul inchis.Iar portocala se poate taia mult mai frumos pe masa, nu in aer
.Si la noi cutitele stau departe de vreo 10 ani, dar totusi inventivitatea copiilor este foarte mare.Iar acest tip de reclama este cool pentru copii, tocmai ca ei vad senzationalul in ea, nu pericolul.
Si pentru moonchild, pentru ca spui ca oamenii sunt la lucru si nu stau sa-mi raspunda mie la acest subiect, au alte lucru de facut, asa este,dar am crezut ca daca au avut timp sa citeasca , poate au si o parere, nu de altceva am tras eu concluzia ca lumea este de acord cu aceasta reclama de vreme ce nu are nimic de obiectat.
Si solutia sa nu ma uit cand da reclama , eu o incerc da nu imi iese mereu ca sunt lucruri interesante pe care le mai urmaresc la tv si ce fac cand in mijlocul actiunii baga spotu publicitar ...
Roxxy80 spune:
Copiii mei nu au acces la niciun post TV, deci, implicit la reclame. Se uita doar la DVD-uri cu desene selectate de noi, maxim o ora pe zi. Poate iti par exagerata, dar tocmai pt ca nu vreau sa vada genul de reclame de care vorbesti tu (eu nu cunosc reclama pt ca am cateva luni bune de cand nu m-am mai uitat la televizor)sau filme cu scene violente/sex, nu au voie la TV.
| citat din mesajul lui roxy oare sunt singura care se oripileaza la aceasta reclama si cum da schimb canalu sa nu apuce ai mei sa o vada mai ales ca sunt mari amatori de reclame? Nu o pot suporta.Sper sa nu supar pe cei care o apreciaza, pe reclama, dar cand o vad am mereu impresia ca il vad pe asta mic al meu incercand sa imite ce vede in reclama si arunca cutitu in sus, cica il va si prinde, eventual sa faca ce face tantia aia in promo.Brrrr, ma cutremur doar la gand. ![]() roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000) ![]() |
ina.click spune:
Eh....cu reclamele astea e dus si intors.
Mai demult CNA'ul a sanctionat o reclama la apa minerala...parca Dorna? in care un "super-erou" ia un gat de apa apoi incearca ba sa opreasca trenul, ba sa tzopaie de pe o cladire pe alta. Morala era ca respectiva apa nu te face super-erou, dar te ajuta in...bla bla..fortificarea organismului
CNAul se temea ca micutzii se vor imbraca in costum de Superman, vor lua un gat de apa Dorna si apoi se vor arunca de pe bloc.
Vorba lui Seinfeld: daca piciul e in stare sa vada reclama, sa cumpere si sa imbrace costumul si apoi sa se arunce de pe bloc cu tot cu el crezand ca zboara, atunci produsul in sine nu e cea mai mare problema.
Am mai avut reclame stupide / exagerate la TV:
- aia cu "zboara puiule zboara"
- pe vremuri, fumatorul de Kent lung trecea printr-un geam intr-o lume magica unde il asteptau dudui in bikini
- Sucul Prigat dat pisicii are efect de ADHD comprimat
...si cate si mai cate.
23 + 
gabitza2005 spune:
Important este sa-i invatam pe copii diferenta intre desene, filme , jocuri , reclame si realitate.
Si in cele mai inofensive desene sunt secvente care ii pot pune in pericol pe copii de aceea e important ca ei sa stie diferenta.
In reclama in cauza cea care taie portocala este mama si nu copilul.
Mie cea mai stupida reclama mi s-a parut una in care ii taiau capul lui unu si corpul ii cadea pe fereastra, nu imi aduc aminte la ce era in schimb lui fimiu i se parea super haioasa dar nu i-a venit ideea sa decapiteze pe cineva deoarece stie ca alea sunt efecte speciale.
Kya spune:
Fara suparare, eu zic ca exagerezi. Sunt un milion de locuri si lucruri care pot fi periculoase pentru copii, sau care pot sa-l determine sa faca tampenii, dar tie ti-a casunat pe o reclama. Evit-o, taie televizorul, muta canalul. E atat de simplu. De ce preferi sa stai cu drobul de sare deasupra capului?
Rolul reclamelor asta e, sa prezinte produsul intr-un mod spectaculos, sa aiba un efect puternic asupra consumatorului. Crezi ca ar fi ceva interesant in taiatul portocalei regulamentar pe masa?
Seinfeld avea dreptate ![]()
ina.click spune:
![]() Mie cea mai stupida reclama mi s-a parut una in care ii taiau capul lui unu si corpul ii cadea pe fereastra, nu imi aduc aminte la ce era in schimb lui fimiu i se parea super haioasa dar nu i-a venit ideea sa decapiteze pe cineva deoarece stie ca alea sunt efecte speciale. |
....la pufuleti!
Haha mi-am amintit-o si eu.
Eu sincer mult mai eficiente si mai iritante consider reclamele la un anumit tip de iaurt cu taratze care promite sa faca si sa dreaga si implicit e cumparat in draci. Desi efectul sau e identic efectului dat de consumarea oricarui tip de iaurt. Sau fructe. Sau cereale. Sau toate trei.
Ce nu mentioneaza respectivul iaurt e ca a fost deja sanctionat de UE acum 3 ani si somat sa arate vreun studiu care sa le sustina declaratiile publicitare.
24 +