Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (319)
Raspunsuri - Pagina 6
khristin spune:
Lumi, multumim mult de aprecieri! Trimitem un buchet de flori spre voi
!
Angelynna, merci mult de clarificari
. Eu ProTV nu prind, si de citit pe net nu prea am timp. Ma bucur ca au aparut fetele pe un post cu audienta sa “stand up for themselves”
. Poate asta ar trebui sa se intample mai des in RO, ca sa aiba efectul asteptat. Nu pot sa cred ca organizatorii respectivului targ au comis-o in asa hal, organizatorul trebuie sa fi avut "a brilliant mind"
…. Te gandesti ca ar fi putut face totul "breastfeeding/mother friendly". In sfarsit, acum au probabil imaginea "ideala" a ceea ce inseamna un targ PENTRU copii…Wow, interzis alaptat la un targ PENTRU copii ai zis? Wtf??? Mai zic o data…WOW
.
Nu-mi ziceti si mie unde culcati copilasii? 
Cristina
Yasmine et
Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
kllemi spune:
kristin organizatorii sau scuzat cum, ca citez: "mamica alapta langa o boxa ceea ce nu era igienic, noi de altfel avem un spatiu amenajat ptr. asa ceva" 

.....iti dai seama, ce trebuia sa fie igienic linga o boxa????
...in fine..ideea este ca bravoo lor ca sau mobilizat atat de bine, in situatia asta 

kllemi spune:
Ce ma socheaza pe mine acum, vad la stiri, ca vor sa reduca concediul maternal de la 2 ani la 1 an....groaznic 

gaia.nevia spune:
Khristin, noi nu folosim patut. Teo de pe la 18 luni, Radu de pe la... trei luni ![]()
Dorm la parter in patul cu etaj, cu mine ca paravan.
Intr-o vreme aveam protectia, si pretentia sa dorm in alta camera cu tati.
Ne trezeam cu ei peste noi, in somn se prelingeau pe langa protectie si o luau taras prin casa pana ne gaseau (asta era vara trecuta).
Asa ca mi-am tras un fotoliu pat langa ei si asa dorm de atunci.
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa si mami Ange senx de lamurire, fug sa caut si eu stirea ![]() Anamona spuneai de cei cu apreskiurile ca au pagina pe fb, nu gasesc de nici o culoare ![]() |
http://www.pjshoes.ro/shop/lang-ro/
babytza spune:
Khristin noi culcam soricelul in patutul lui de la nastere... Exceptand vreo 3 ore dormite cu noi in patul mare, nu il pasioneaza inca ... Cand vom ramane singuri , aka fara soacra, intentionez pana gasim un apartament cu 4 camere , sa iau in camera Tinei un pat supraetajat si sa doarma Tina sus si piciul jos.
Nu e batut in cuie insa daca vom face asa , ramane de vazut. Tina e destul de mare pentru combinatia asta ... Om vedea :)
Lumi o saptamana usoara si sa treaca repede 
Kllemi ma bucur ca sunteti mai bine 
Pupici tuturor 

Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
Xor spune:
salutare fetele!
de cand moda asta cu FB, slaba activitatea pe DC...
Patut...Mark a dormit in el de la nastere insa de vreo luna, vrea in pat cu noi seara....dupa ce adoarme, il transfer in patut iar daca se trezeste peste noapte, vrea inapoi intre noi ![]()
Devine din ce in ce mai rasfatat mi se pare mie, se alinta si se miorlaie din orice...
Lumi - ati mai scapat de raceala? (stiu ca erati pe drumul cel bun...)
ClaudiaH spune:
Luminita, nu esti singura care n-a intrat in clubul FB. Sotul meu lucra-n bransa (programator) si n-are cont, e chiar impotriva ideii. Eu mi-am facut un cont din curiozitate insa nu m-a prins in mreje, o sa-l dezactivez cat de curand.
Kllemi, ca sa vezi lucrurile intr-o lumina pozitiva iti spun ca in Olanda concediul de maternitate e de 3-4 luni.
La noi... nimic nou.
angelynna82 spune:
hello,
eu azi am bucatarit, spalat si curat prin casa, va suna cunoscut? ![]()
Khristin, am uitat sa raspund...noi patutul nu il mai folosim de aproape 2ani...peste ceva timp va avea crina camera ei si poate atunci va dormi acolo
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
cristineescu spune:
Noi am descoperit patutul in septembrie anul asta in concediu la bulgari ca era in camera. A fost asa de incantat ca la intoarcere am imprumutat unul de panza si inca mai coceteaza cu el. Dar tot cu mine in pat doarme mai mult si mai mult. As vrea sa mai dorm si eu cu tatal copilului dupa 2 ani si nu stiu cum sa fac. Doar in weekenduri mutam patul in dormitorul matrimonial dar dimineata ne trezim cu copilul peste noi.
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz