Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (319)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Ma grabesc sa felicit si eu fetele desi nu stiu care a fost cauza. Nu ma indoiesc insa ca intentia a fost minunata insa

Miruna, ne faci tu un rezumat pt. cele ca mine?

Va urez tuturor o saptamana usoara

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
pt trezire.
Kristin nici eu nu stiu despre ce e vb, astept si eu ca si tine lamuriri
mamici haideti la prezenta macar:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

neatza,

Alina multam de cafea

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Khristin, mamicile au sustinut-o pe Ana Maita pentru ca la un targ pentru copii i s-a interzis alaptarea in public...

protestul mamicilor il gasiti si pe protv.ro si tvr.ro

Mergi la inceput

Ange senx de lamurire, fug sa caut si eu stirea
Anamona spuneai de cei cu apreskiurile ca au pagina pe fb, nu gasesc de nici o culoare

Mergi la inceput

gagici sunteti fenomenale BRAVO!!! vazut Ramo, Nerantula, Miruna... un buchet mare de flori din partea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

am avut o saptamana aglomerata si se pare ca mai incepe una cam la fel. probabil o s-o tin asa pana la Craciun, nu s-a schimbat nimic in astia 2 ani. maine am insa liber, sa rezolv cu niste acte, dar o sa si profit sa petrec mai mult timp cu hunii. deh, maine nu gatesc, nu spal, nu fac curat.

joy, ma bucur mult ca Sofia se poarta asa de bine cu Leon. felicitari, mamico!

khristin, mi-au placut tare mult pozele! chris e un copil f expresiv. si imbujorat asa in poze, iti vine sa-l mananci!
mi-a placut tare mult casuta gonflabila.

mimihoo, merci de invitatie da' io pe FaceBook mi-am propus sa nu calc. inca ma tin tare, io cu sefu', suntem singurii din birou care n-avem cont. ma rog, mai vorbim noi peste cateva luni...

felicit si eu fetele pentru initiativa!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Lumi , ma bucur sa te vad p-aci. Saptamana usoara iti doresc

Cum mai sunt hunii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

salutare..mai e groaznic fara net...am innebunit in we. asta....daca nu i-am injurat pe cei de la net "de la cel cu 43 pin' la al' cu botosei" de le-a sarit capacele.....azi cica ma suna sa-mi spuna ca v-am sunat si ieri dar nu ne-a raspuns nimeni sa va spunem ca am schimbat cablu' si ca nu vor mai fi probleme cu oprirea net-ului....sper, ca daca nu....vai de mama lor......AAAAAAAAAAAAAAAAA.......gata mam descarcat ...scuza-ti nu luati in seama

Si eu vqeau sa felicit fetele de ieri ptr. initiativa lor.....BRAVOOO ciudat, pe la ce ora sa intamplat?? ca si eu am fost ieri pe acolo...in fine....am vazut fetili la tv. ..nu-mi venea sa cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Si acum un pic si despre noi.......ieri am iesit afara, intru-cat, streptococul cica a plecat acasa la el ....dar vineri, am avut si noi prima experienta cu aerosolii,mai facusem si un pic de laringita a fost de coma..mai mult ne puneam noi masca aia pe fata decat sa io punem copilului .....ea bineinetels ca nu vroia..dar a mers cu putin santaj ...am mai facut si sambata o data, dupa care nu a mai fost nevoie ...in fine azi suntem ok si sper ca macar in perioda urmatoare sa nu mai luam cine stie ce, ca altfel

lumi eu am cont pe facebook, dar nu ma pasioneaza deloc...o sapt. usoara iti doresc

lala venisi in concediu?? sau nu?? te asteptam cu drag

ange, babytza

Mergi la inceput