Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (319)
Raspunsuri - Pagina 5
khristin spune:
Ma grabesc sa felicit si eu fetele desi nu stiu care a fost cauza. Nu ma indoiesc insa ca intentia a fost minunata insa 
Miruna, ne faci tu un rezumat pt. cele ca mine? 
Va urez tuturor o saptamana usoara 
Cristina
Yasmine et
Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
alexa si mami spune:
neata!
pt trezire.
Kristin nici eu nu stiu despre ce e vb, astept si eu ca si tine lamuriri![]()
mamici haideti la prezenta macar:(
angelynna82 spune:
Khristin, mamicile au sustinut-o pe Ana Maita pentru ca la un targ pentru copii i s-a interzis alaptarea in public...
protestul mamicilor il gasiti si pe protv.ro si tvr.ro
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
alexa si mami spune:
Ange senx de lamurire, fug sa caut si eu stirea
Anamona spuneai de cei cu apreskiurile ca au pagina pe fb, nu gasesc de nici o culoare
alexa si mami spune:
gagici sunteti fenomenale
BRAVO!!! vazut Ramo, Nerantula, Miruna... un buchet mare de flori din partea mea

luminita2008 spune:

am avut o saptamana aglomerata si se pare ca mai incepe una cam la fel. probabil o s-o tin asa pana la Craciun, nu s-a schimbat nimic in astia 2 ani
. maine am insa liber, sa rezolv cu niste acte, dar o sa si profit sa petrec mai mult timp cu hunii
. deh, maine nu gatesc, nu spal, nu fac curat
.
joy, ma bucur mult ca Sofia se poarta asa de bine cu Leon. felicitari, mamico!
khristin, mi-au placut tare mult pozele! chris e un copil f expresiv. si imbujorat asa in poze, iti vine sa-l mananci!
mi-a placut tare mult casuta gonflabila.
mimihoo, merci de invitatie da' io pe FaceBook mi-am propus sa nu calc. inca ma tin tare, io cu sefu'
, suntem singurii din birou care n-avem cont. ma rog, mai vorbim noi peste cateva luni...
felicit si eu fetele pentru initiativa!

Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
angelynna82 spune:
Lumi
, ma bucur sa te vad p-aci. Saptamana usoara iti doresc
Cum mai sunt hunii?
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
kllemi spune:
salutare..mai e groaznic fara net...am innebunit in we. asta....daca nu i-am injurat pe cei de la net "de la cel cu 43 pin' la al' cu botosei"
de le-a sarit capacele.....azi cica ma suna sa-mi spuna ca v-am sunat si ieri dar nu ne-a raspuns nimeni 
sa va spunem ca am schimbat cablu' si ca nu vor mai fi probleme cu oprirea net-ului....sper, ca daca nu....vai de mama lor......AAAAAAAAAAAAAAAAA.......gata mam descarcat
...scuza-ti nu luati in seama ![]()
![]()
Si eu vqeau sa felicit fetele de ieri ptr. initiativa lor.....BRAVOOO ciudat, pe la ce ora sa intamplat?? ca si eu am fost ieri pe acolo...in fine....am vazut fetili la tv.
..nu-mi venea sa cred 

kllemi spune:
Si acum un pic si despre noi.......ieri am iesit afara,
intru-cat, streptococul cica a plecat acasa la el
....dar vineri, am avut si noi prima experienta cu aerosolii,mai facusem si un pic de laringita
a fost de coma..mai mult ne puneam noi masca aia pe fata decat sa io punem copilului
.....ea bineinetels ca nu vroia..dar a mers cu putin santaj ![]()
...am mai facut si sambata o data, dupa care nu a mai fost nevoie 
...in fine azi suntem ok si sper ca macar in perioda urmatoare sa nu mai luam cine stie ce, ca altfel
![]()
lumi eu am cont pe facebook, dar nu ma pasioneaza deloc...o sapt. usoara iti doresc 
lala venisi in concediu?? sau nu?? te asteptam cu drag 
ange, babytza