Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (319)
Raspunsuri - Pagina 17
Didididi spune:
Buna dimineata!
Clau, imi pare rau ca e bolnav Razvan. Din pacate asa sunt unii parinti. Nu te lasa sa alegi pentru copilul tau, macar cand se poate. Cel mai bine e sa eviti sa mai mergi sau sa intrebi de strea copilului. Am fost si noi invitati la niste prieteni, iar copilul tusea si ii curgeau mucii ca la balamuc. Sa cada sotul meu pe spate. Pana la urma a scapat Mihai neatins. Dar ce m-a socat era ca eu si mama copilului stateam cu papuci imblaniti, iar copilul in sosete subtiri pe parchet.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
Didididi spune:
Am vazut-o duminica pe Crinuta. Este asa de frumoasa! 
luminita2008 spune:
buna dimineata!
nushulica&nico, f faine pozele
! imi faceti pofta de bebe mic!
cand va aud pe voi, ma recunosc pe mine, stiu cum e si cu somnul, si cu clacatul, si nici al meu sot nu vrea sa auda de bb3. dar eu sunt optimista, sunt sigura ca vor trece toate si ca mult nu mai e pana acolo, la fel de sigura cum sunt ca va veni si bb3 candva.
khristin, la mine mosu' tre;' sa vina cu haine, genti si cizme
. neaparat, am eu un pitic anul asta. nu stiu cu ce vine pentru sot, aici e buba, pe 5 dec e si ziua lui de nastere... asa ca astept si eu idei.
matilda, ma bucur sa te recitesc!
sanatate multa piticilor!
claudinna, urata situatie. sanatate multa lui Razvan!
ange
, capul sus, sper sa se rezolve lucrurile cu bine!
babytza, unde-s pozele alea??
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
angelynna82 spune:
hello,
Clau la noi a mers de minune aerosoli cu dexa/acc/ser cate 1ml din fiecare de 2 ori pe zi plus sirop de muguri de pin
si sanatate
Dididi multumim de complimente![]()
LUmi sa inteleg ca mosu' e darnic ? ![]()
crina abia asteapta zapada, mai mereu zice pada
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
Xor spune:
Salutare!!
sa mai spun ca m-am topit toata admirand minuni mici si frumoase
Kendra 

Dya - parca maine vei avea examenul, nu?? Bafta multa!
Babytza - ati mai gasit apart pt socrela?
Intram si noi in randul bolnaviorilor......tuse plina, sacaitoare, care nu il lasa sa doarma, fara febra.....am inceput sa-i dau fluimucil si imediat a inceput sa-i curga nasul ca la robinet.....
Clau....asnoapte am avut amndoua aceleasi framantari
....pe scurt, parca sunt de pe alta planeta, varza de obosita si necajita ca e puiul bolnav......astazi ii voi face sirpo de ridiche cu miere....nu am incercat niciodata, sper sa aiba efect.....
Ange - lasa ca vei rezolva tu toate problemele...poate iti va aduce tie mosul niste banuti, cu care sa poti cumpara ce ai nevoie
Nerantula - Mark a avut probl cu ochsorii cand era bb....l-am sters cu ser, asa cum spun fetele de la tampla spre nas....nu a avut efectul scontat....apoi timp de 2 zile i-am sters cu un betisor de ureche muiat in ser doar secretia,fix puchinasul format....de zeci de ori
adica de cate ori se forma cate ceva...in 2 zile era perfect...asta dupa ce 3 sapt ne-am chinuit.....
Nu mai stiu ce si unde am mai citit....sunt ametita de somn!
Sanatate multa si numai bine tuturor! Pupici!
matilda33 spune:
Ange, Lumi

si eu ma bucur sa ma regasesc printre voi, mi-e ciuda ca apuc asa rar sa scriu...
CRed ca am iar nevoie de sfaturile voastre, incep sa cred ca e poate prea devreme incercarile cu olita, nu prea am succes, daca ii pun f des pe oala atunci fac cate ceva (mai mult de dragul stimulentelor) dar altfel de bunavoie - NU
Avem 3 zile deja de cand tot ma chinui, stiu ca inteleg f bine ce doresc eu de la ei: "vrea BB la oala? - Da. ii place lui BB sa faca la oala? -Da. e frumos sa ai pantalonasii uscati si curati? -Da, Mai face BB in pantaloni? -NU!!!!" Ceva de genul... intelegeti ce vreau sa spun si cu aproximatie cam astea sunt disctutiile.
Stimulente avem ori o jucarie, ori sunt lasati sa se joace la Tita in camera (bunica), ori o miniatura de bombonica, gen boni-bon, de ciocolata (sunt mici cat unghiuta lor, dar tot imi fac mustrari de constiinta ca nu e f ok).
Si in urma acestora se dezbraca singuri, fac ceva la olita, oricat de putin dar FAC!!! si se imbraca singuri (cum pot
)
Deci principiul il cunosc, nu-mi explic de ce totusi daca nu le amintesc asa des, fac in continuare in pantaloni,fara sa le pese ca sunt uzi, se joaca ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, sau maxim vin si se parasc unul pe celalalt (iar mi se pare funny)
Scutece nu le-am mai pus de vineri, dar azi la cresa le-am dat 2 buc sa aiba ptr per de somn, insa acolo mi-au sarit in cap, de parca eu incerc sa pun vreo bomba sub cresa nicidecum sa le fac si lor viata mai usoara intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat ![]()
![]()
toate ca toate, dar ieri deja imi venea sa-mi iau campii, sa le fac scutecele guler la amandoi, si sa cumpar iar 5-6 baxuri /luna pana ii dau la facultate!
voi in ce stadiu sunteti, mai asteptati, sau deja ati scapat de scutece? cum a fost? stiu ca sunt tz-spe topicuri, dar se plimba pe langa subiect multe raspunsuri, sau mamici care deja de la 7 luni au bebei pe olita ...
Lumi, te invidiez! Daca ar sta altfel situatia, cea mai mare dorinta a mea ar fi inca un BB!!! Ador sa fiu insarcinata, mamica, ador mirosul de bebelus, mor dupa toate hainutele in miniatura ... Eu inca visez noaptea cum bateau amandoi cu picioarele in burtica numai seara, cand voiam si eu sa ma odihnesc un pic ...
Nushule, stii ca nu doar copii nostri sunt nascuti in aceasi per ci si noi?? (11 iun, nu?). Iar revin cu multumiri ptr cizmulitele alea faine!!!
Gata, am fugit la treaba ca s-au adunat iar multe, si tocmai ptr asta mi-am luat liber.
O saptamana frumoasa tuturor!
Didididi spune:
Matilda, eu cred ca depinde de fiecare copil cand vor sa faca/sau sa nu faca ceva. Noi suntem in situatia ca de 2 saptamani sa avem o chestie combinata olita+pampers. Face numai pipi la olita, dar tb sa il intrebi. Ii punem pampers numai la somn. Dar a vrut el sa nu ii mai pui pampers. Ce-i drept a avut numai 2-3 "accidente". Clar stie cand face ca spune sau isi aduce pampers pt kk.
Didididi spune:
Am fost cam dezlanata mai sus. Scuze, dar mi se intampla destul de des sa ma gandesc la 3 lucruri deodata.
nushulica spune:
matilda nici david al meu nu face la olita,kk deloc nu vrea neam iar pishu daca imi aduc aminte si il pun face dar daca nu nici el nu cere...pe mine nu ma tin nervii acum sa ma ocup de aspectul asta asa ca il mai las...am incercat si eu sa=l las fara pampers doar cu chilotel si pantalonas dar nu zici nimic mutulica tot pe el face
ma rog,eu sunt tare relaxata la un moment dat o sa reusim si noi![]()
serios?si ttu esti pe 11iunie nascuta?
1979?![]()
clau
razvanelul bolnavior!stodal e fix apa de ploaie si la noi 
Mami si 2 printi iubiti:
DAVID(24 sept 2008) si
STEFAN(24 sept 2010)HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
nushulica spune:
lumi
te felicit pentru curajul tau de a mai avea un bb!!!sincer
eu in momentul asta(asa obosita si speriata cum sunt)numai daca mi-ar veni gandul asta in cap as scuipa in san
nuuu nici nu ma pot gandi la bb3...doar dupa ce ii vad marisori pe stef si dav sa zic pe la 5-6anisori asa...dar acum nu am nici cel mai mic gand...oricum cred ca daca i-as zice sotului meu el ar fi de acord
el de fapt isi doreste 4
i-am explicat f frumos ca daca ii aduce gata facuti ii cresc nici macar nu ma supar pe el![]()
Mami si 2 printi iubiti:
DAVID(24 sept 2008) si
STEFAN(24 sept 2010)HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI