Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (319)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Nushulica, am vazut si eu pozele. Ai doi baietei pe cinste. Super frumosi, iar ala mic e fff dulce. Elsa ii facea si ea pupici lui bebe ( pe ecran) cind il vedea pe Stefan pupindu-l pe bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Nikolici tare greu trebuie sa fie cu 2 copii dar sigur o sa te descurci tu.Sa stii ca si la noi aerosolii fac minuni.Combinatia pt mucii la noi e acc+ser 3 sedinte pe zi.Dexa doar daca tuseste sec si rau...Multa sanatate!!

Poti sa mi spui si mie gramajul!Mai am si eu ACC in casa vreo 2 fiole, ma gandeam sa o pun pe acc de ceva zile, dar nu stiam gramajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nikolici sigur ca da..Noi avem cantitatile de la dr nostru orl-ist.
1,5 ml acc(juma de fiola ca sunt de 3 ml fiolele)+2 ml ser.Cantitatea astea dureaza cu aparatu nostru cam 6 minute.In primele 2 zile 3 sedinte pe zi si apoi 2 sedinte.La noi de fiecare data dupa 5 sedinte situatia se imbunatateste considerabil.
Ah si mi-am adus aminte noi cand avem muci la greu facem aerosoli si punem in nasuc opthametasone.Sunt super eficiente picaturile astea.Vezi ca este si opthametasone n care are si un antibiotic usor daca ti se pare ca secretiile sunt suprainfectate.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

nusha si eu am vazut baietetei frumosi si dulci foc nascuti in aceasi zi :).Sa va traiasca!

Mergi la inceput

Niko ai putea sa pui si tu poze cu printesele tale sa vedem si 2 fetite frumoase.

Diana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Niko ai putea sa pui si tu poze cu printesele tale sa vedem si 2 fetite frumoase.

Diana

Sigur!!!
http://family.webshots.com/photo/2802280700103956310FAWTtq

Mergi la inceput

Vai cat de frumoase sunt!!Si tu arati f bine.Mamico ai 2 minuni dulci dulci!
Uitandu-ma la K2 mi-am adus aminte cat de mic e un bb micSa stii ca si uitasem cum era Deiu cand era asa mic.Mi se pare acum ca a fost mare tot timpul

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lala bine ati revenit din vacanta, frumoase poze, iar protagonistii si mai si

Nusha wow, ce minuni ai tu acolo, si cum il pupa David pe Stefan

Niko felicitari pentru printese, sunt superbe

noi suntem mai binisor, mucii nu mai curg, dar inca sunt in nas, tuseste putin, papa bine...eu in cschimb sunt varza la capitolul moral...

ma uitam si eu ieri la pozele crinei bebelus, vai ce repede a trecut

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nusha ai doi baieti superbi !!!!!!! Ce frumos il pupa pup frumosii

Niko pup si papusicile tale
Noi aveam pe reteta 1,5 Acc + 3 ser dar eu ii faceam cu mai putin ser sa mearga mai repede. 2 sau chiar 1,5 uneori. Foarte bine i-a facut !

Lumi hai ca scapati si voi de raceala !!! Pooooop

Angy tu de ce esti supi ? Pup mamica sa treaca

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput

Ange ce s-a intamplat?
Si eu sunt cu moralul la pamant de abia astept sa se faca duminica sa vina Deiu inapoi.Azi am vb la telefon cu el si apoi am plans vreo juma de ora.Doamne ce greu e fara puiu meu mic.

Diana

Mergi la inceput