Mamici si viitoare mamici de gemeni&tripleti(53)
Raspunsuri - Pagina 3
Moniland spune:
LA MULTI ANI Elena si Ana cu ocazia implinirii a 3 anisori din viata voastra. Va pupam si va dorim multa sanatate si multe bucurii. Pussi, felicitari!!!

de gemenute Laura Ioana si Irina Maria
ariadna33 spune:

La Multi Ani, Elena-Sabina si Ana-Nicoleta!
Sa cresteti mari, sa fiti sanatoase, sa aveti parte de noroc in viata si sa aduceti numai bucurie parintilor!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi 
luminita2008 spune:

Elena si Ana! 

Sanatate multa si multa voiosie & zile senine!
pussi

Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
lumy, tricicleta aia o gasisem si eu, dar nu e f ok ptr copii micuti. n-are centuri, n-are bare de protectie, nimic. poate cand mai cresc, desi atunci n-o sa mai fie cazul de trici...
ariadna, sar'na, m-am luminat, arata bine!
bogdana, arata super sania, nush daca hunii mei s-ar tine bine pe ea, dar la 3 ani tot e buna. nu vazusem pana acum.
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
andreiutasg spune:
Buna fetelor
, n am mai intrat de ceva timp din cauza faptului ca nu m-am simtit prea bine, am in continuare aceleasi greturi
, si apa pe care o beau o dau afara....
, de abia astept sa treaca timpul...
Saptamana asta buburuzele aveau 2341g si 2290 g si dr ne-a programat la cezariana pe 02.12.2010 , asta in cazul in care totul va fi bine ca si pana acum.![]()
Elenacatalin legat de carut, sotul meu pusese ochii de mult pe acel model, dar eram suspiciosi, acum ma bucur ca Adriana are acest model...ne-am mai linistit![]()
+36 

MOTTO: Nu pot schimba directia vantului dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeauna la destinatie[/i]
elenacatalin spune:
andreiuta si eu ma simt la capatul puterilor, am niste dureri la solduri de mor, nu mai pot dormi aproape deloc, abia astept sa se termine :)...
eu am vazut la o prietena de a mea caruciorul, cei drept era singular, dar a fost ff multumita de el ;).
luni mergem si noi din nou la dr sa vdm ce mai zice :).
andreiuta tu pe 2.12 esti in saptam 38 nu?
elena
+35

ariadna33 spune:
Te asteptam cu vesti bune, Atassa! 
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi 
Monas spune:
Ramo1981: am revenit de la control si am vb cu d-na dr despre embrioreductie. mi-a spus ca la noi in tara stie ca se fac astfel de interventii la Timisoara. in cazul in care apar cazuri la ei aici, ei recomanda sa se mearga la o clinica din Grecia , unde asa ceva se face de multa vreme si este cumva destul de uzual, adica au experienta in asa ceva. daca doresti, ii contactezi pe cei de aici ( iti pot da adresa de contact dar activeaza-ti PM) si ei iti vor da recomandare pt a merge in Grecia. as scrie direct aici insa nu stiu daca este voie. Astept sa-mi spui .
19+
manumanu spune:
LA MULTI ANI, Elena si Ana de Pussi! Sa fiti sanatoase si fericite!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008