Fluturasi de martie-aprilie 2011 (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

viss ce burtica si ce mamica scumpa

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Scrish, Roxy

Mama fetelor, scrieti de nu va mai opriti.

Madutza te rugam sa pui si listuta facuta de Picky Toto pe prima pagina.

Happy imi pare tare rau, dar mai e o speranta, poate reusiti sa mergeti acum cand poti si tu.Fii optimista, atat cat se poate evident.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

fetelor, eu ma duc sa stau intinsa un pic in pat, ca de 3 ore nu m-am miscat de pe scaunul de calculator, si ma cam doare spatele. dc imi raspundeti la intrebari, le voi citi cand revin- primul lucru pe care il fac cand ma trezesc sau intru in casa e sa dechid calc, si apoi forumul

21 SA+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

roxy bafta la eco

laura ms pt reteta

mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex

Mergi la inceput

sper ca azi o sa fac si eu poze la burtic sa le pun pe contul comun,asta daca are al meu sot chef sa imi faca

_

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

fetelor voi aveti idee daca se mai da prima de nastere sau trusou?
eu nu mai stiu acum cu noua lege ce mai primim la nastere in afara de alocatia pt bb de 2mil mai e ceva?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Hai ca pana am postat eu s-au umplut 8 pagini ...

Incerc sa revin mai tarziu si cu raspunsuri, acum trebuie sa ma ocup de fata si de mancare...

Numai bine!

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 21+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Superba povestirea. Pe mine m-a emotionat la maxim!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei

Mergi la inceput

alina.n din cate stiu eu nu se mai da nimic inafara de alocatie

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

fetelor voi aveti idee daca se mai da prima de nastere sau trusou?
eu nu mai stiu acum cu noua lege ce mai primim la nastere in afara de alocatia pt bb de 2mil mai e ceva?

Din cate am inteles nu se mai da. Nu mai stiu pe unde am citit ca s-a data pana in iulie 2010 suma aceea pentru trusou, de acum inainte nimic, nimic.

Mergi la inceput

Catank tu ce mai faci? Esti bine? Ce face mica printesa? te astept la raport.

Mergi la inceput