Fluturasi de martie-aprilie 2011 (73)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

happy nu am streamer dar oricum pastaile care le am eu sunt deja fierte in borcan
am auzit si eu ca ar fi bun streamerul...dar nu am luat,poate voi face o investitie la anu

mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Catank stie ca e interzis ptr ca e indicat de evitat, daca nu e facut cum trebuie, iar tonul chiar e contraindicat, in special cel din conserva.
Deci stie ea ce stie.
Eu fac file de peste la cuptor, il stropesc cu ulei de masline, lamaie, pun condimente, marar si la cuptor cu el. Iese delicios.

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Happi asa si carnea e de evitat daca nu e facuta bine. Oricum ea are acces la peste proaspat si care nu este oceanic.
Si eu il fac de cele mai multe ori prajit sau la cuptor dar cu un fel de sos rosu. Eu sunt pro peste si mananc des, vorba ceea sunt de la orasul cu peste

------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Miki tu cand depui actele pt CIC caci pp ca esti lafel ca si mine pe 2 ani pana in aprilie nu?Ai idee cand trebuiesc depuse?

din cate stiu eu trebuie depus un nou dosar, la fel ca primul, cand nasti pe bb2. nu se mai pune problema de pre/post natal ..chiar daca cica nu se mai recalculeaza si ramane aceeasi indemnizatie, hartogareala tot trebuie depusa..birocratie a la romania

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

daaa stiu ca trebe depuse acte ...eu auzisem ca se depune atunci cand bb1 face 2ani ...vad ca tu stii altfel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

am admirat burticile noi..
viss, e tare draguta..nu-mi vine sa cred ca acolo convietuiesc 2 prichindei
catank, ai o adevarata burticuta acolo ai vazut ce -si face loc mititica ?
ally, si a ta e minunata, micuta si slabuta

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:

Miki tu cand depui actele pt CIC caci pp ca esti lafel ca si mine pe 2 ani pana in aprilie nu?Ai idee cand trebuiesc depuse?

din cate stiu eu trebuie depus un nou dosar, la fel ca primul, cand nasti pe bb2. nu se mai pune problema de pre/post natal ..chiar daca cica nu se mai recalculeaza si ramane aceeasi indemnizatie, hartogareala tot trebuie depusa..birocratie a la romania

daaa stiu ca trebe depuse acte ...eu auzisem ca se depune atunci cand bb1 face 2ani ...vad ca tu stii altfel

pai daca il depui atunci..o sa ai pauza intre ele ca doar stii cat dureaza "prelucrarea" lui..si nu cred ca vrei, ca doar stim cat de binevenitti sunt banutii aia, mai ales la inceput..

Mergi la inceput

ei daca ar fi dupa mine as depune de azi dar ma gandesc ca legal este ceva dat in sensul asta cum era la primul bb ca pana la 40zile dupa nastere nu poti sa depui etc...in fine vedem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Viss, super burtica..si tu arati bine de asemenea!
Stefana la fel de dragutza burtica si mamica!
Catank si ally, au crescut tare frumos burticutzele...dar la catank chiar ca a crescut dintr-o data. E foarte frumoasa.
EU am cam mancat ton din conserva, mai ales la inceput..mi-era pofta mereu
Alina, Miki, eu stiu ca ambele variante sunt posibile, adica intrerupi CIC 1 si intri in CIC 2 dupa cele 42 zile postnatal sau astepti sa termini CIC 1 si apoi postnatal si CIC 2. verificati la legislative. Oricum la voi se pastreaza indemnizatia si va ia doar 15% pt ca nasteti in cadrul CIC 1...daca nasteati dupa va mai lua 15% ...

Simona, mami de baieti David, Matei si 24+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Citat:

ei daca ar fi dupa mine as depune de azi dar ma gandesc ca legal este ceva dat in sensul asta cum era la primul bb ca pana la 40zile dupa nastere nu poti sa depui etc...in fine vedem noi

nu se mai aplica cele 40 de zile..eu asa am citit.. la legislative..caut linkul si-l postez..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ce as putea manca dulce sa nu mai poftesc la cioco?????

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ce as putea manca dulce sa nu mai poftesc la cioco?????

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

fructe confiate..miere..fructe crude..

Mergi la inceput