Fluturasi de martie-aprilie 2011 (73)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Miki tu cand depui actele pt CIC caci pp ca esti lafel ca si mine pe 2 ani pana in aprilie nu?Ai idee cand trebuiesc depuse?

mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Yasmy eu deja baxez papica. Am facut pastaile inbausite si cu putin sos rosu si cu usturoi si am pus si ciupercute. Am facut si mamaliguta (mai mult la ea pofteam eu ) si merg super..desi stiu ca usturoiul o sa-mi faca rau mai tarziu..dar nu pot sa ma abtin .

------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

roxy asa zic si eu. Parca dintr-o data a crescut...... cei cunoscuti mie la fel mi-au spus . Multumesc mult!

bb_yasmi m-ai terminat cu perna aia a ta. Fetelor cum dormiti cu ea? va urcati pe ea? la ce foloseste...ma pufneste risul numai cind o vad Am cautat pe net sa vad si eu o pozitie de dormit adaptata la acea perna...doar perne am gasit... La ce va foloseste?

Peste voi de care mincati? eu pina acum nu am mincat de nici un fel, ...conserva nu poate fi vorba.
Am niste caras proaspat...misca foarte tare...si pina acum numai sotului ii gatesc. Eu privesc! Dar nici nu poftesc! Ce stiu ca e interzis nu poftesc. stiiam ca cel oceanic nu e bun...dar restul? voi ce soi de peste papati?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 20+

catank, dar pestele nu e interzis! e chhiar recomandat, dar nu exagerat ci in limite normale..adica 1-2 porti pe saptamana fara probleme..eu mananc saptamanal..si in general romanesc ca am doi in familie pasionati de pescuit stiuca, salau, caras, biban, crap, scrumbie, etc

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

happy,miki pt raspuns

merci yasmi o sa incerc si eu maine pastai cu usturoi

catank, ally super burtici

Alina, ca sa nu pierzi vitaminele din ele si daca ai steamer, adicatelea aburitor, fierbe fasolea la el. Si gustul este diferit de aia fiarta in apa.

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Miki1979 am inteles ca se gaseste la farmacie. Eu sigur o sa-mi iau si o sa-mi iau si crema de galbenele care mi se pare sfanta..e buna pentru absolut tot si pt mami si pt bebe.

------------------------------------------------------------------------------------------

Ana-Maria

da, e bine ca aceste creme farmaceutice gen sudocrem sa le tii pt cazuri de urgenta, cand se irita..ca daca le folosesti in mod uzual il obisnuiesti asa si cand ai probleme nu stii ce sa mai faci..mai bine crema normala de galbenele si doar cand ai probleme apelezi la cele cu zinc..eu n-am procedat asa si acum suport urmarile..f f greu il mai rezolv la fundulet cand se irita..

Miki incearca Reviken in cazurile mai grave de iritatii, face minuni

Reviken, e fostul Cutaden, care e tot pe baza de zink.

Eu ma repet, crema de la Weleda, Calendula zink creme, face minuni. si are si zinc si galbenele. Impuscati 2 iepuri dintr-odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:

Yasmy eu deja baxez papica. Am facut pastaile inbausite si cu putin sos rosu si cu usturoi si am pus si ciupercute. Am facut si mamaliguta (mai mult la ea pofteam eu ) si merg super..desi stiu ca usturoiul o sa-mi faca rau mai tarziu..dar nu pot sa ma abtin .

Ana-Maria

aia fac si eu acum...
sunt cu tava in mijlocul patului
si sunt tareee incantata ca imi plac asa mult legumele fierte :) sau pe gratar. inainte nu eram asa mare fan.

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:

Miki1979 am inteles ca se gaseste la farmacie. Eu sigur o sa-mi iau si o sa-mi iau si crema de galbenele care mi se pare sfanta..e buna pentru absolut tot si pt mami si pt bebe.

Ana-Maria

da, e bine ca aceste creme farmaceutice gen sudocrem sa le tii pt cazuri de urgenta, cand se irita..ca daca le folosesti in mod uzual il obisnuiesti asa si cand ai probleme nu stii ce sa mai faci..mai bine crema normala de galbenele si doar cand ai probleme apelezi la cele cu zinc..eu n-am procedat asa si acum suport urmarile..f f greu il mai rezolv la fundulet cand se irita..

Miki incearca Reviken in cazurile mai grave de iritatii, face minuni

alina, nu cred ca mai exista pe piata crema care sa nu o fi incercat..si acum avem probleme..pt ca ne ies al doile rand de masele si de fiecare data cand i-au iesit dinti/masele se irita ingrozitor..am citit ca cica ar fi mai acida urina/caca si din cauza asta..dar e jale..

Mergi la inceput

Catank stie ca e interzis ptr ca e indicat de evitat, daca nu e facut cum trebuie, iar tonul chiar e contraindicat, in special cel din conserva.
Deci stie ea ce stie.
Eu fac file de peste la cuptor, il stropesc cu ulei de masline, lamaie, pun condimente, marar si la cuptor cu el. Iese delicios.

Mergi la inceput

Citat:

Miki tu cand depui actele pt CIC caci pp ca esti lafel ca si mine pe 2 ani pana in aprilie nu?Ai idee cand trebuiesc depuse?

din cate stiu eu trebuie depus un nou dosar, la fel ca primul, cand nasti pe bb2. nu se mai pune problema de pre/post natal ..chiar daca cica nu se mai recalculeaza si ramane aceeasi indemnizatie, hartogareala tot trebuie depusa..birocratie a la romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

aaa inca o precizare: cautati body-urile sa fie cu capse in fata , alea sunt cele mai practice pt inceput. si multttt mai usor de schimbat bb de ele. nu stiu daca s a mentionat asta.

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

Mergi la inceput