Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 43 -
Raspunsuri - Pagina 5
floaredemac spune:
Ciao, fetelor!
Miha3, Aspirin Protect este acelasi lucru cu Aspirin Cardio de la noi. Si eu iau tot de 100, nu am luat Aspenter fiindca imi facea rau la stomac. La inceput am avut tot aspirin protect din Germania, o cutie maaare, apoi am luat de aici.
Analizele mele pe care le-am facut lunar de cand sunt gravi sunt la valori medii, ceea ce a determinat pe toti medicii care s-au uitat la ele (si care inainte ziceau ca e prea mult de 100) sa spuna ca doza e buna. Bineinteles, la mine este alta situatie decat in cazul tau, si nu fac inca clexane. Insa medicul ginecolog care pare ca se pricepe la trombofilie (dupa indelungi cautari am gasit unul) a insistat sa nu renunt la aspirina pana nu trec pe clexane.
Camemar, la Fundeni este cam asa: te duci de dimineata (incepand cu 6:30 pana spre 10 cred), iti recolteaza sange si discuti putin cu d-nele asistente sau chiar cu d-na dr daca o prinzi pe acolo. Eu am observat ca atunci cand am ajuns mai de dimineata a fost mai liber un pic. Dureaza maxim o ora. Apoi, dupa ora 15 sau a doua zi vei primi rezultatele si atunci se face si schema de tratament. Fetele care sunt din alte parti decat Bucuresti primesc in general in aceeasi zi, uneori chiar mai devreme de ora 15. Homocisteina am observat ca dureaza mai mult pana e gata, dar se poate si prin telefon sa iti dea rezultatul.
In mare, cam asta e, fetele ar putea sa mai completeze. Eu am avut doar 3 vizite la spital pana acum. Bafta!
19+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
camemar spune:
Floaredemac pt raspuns ...Dar ce analize imi fac?Stiu ele deja sau tb sa imi dea dr intai o lista? Eu am ffff multe facute dar poate cine stie, o mai fi loc de altele...Imi tb trimitere de la dr de familie ? Si analizele sunt contra cost sau cum???
Sper ca nu te am zapacit cu intrebarile !!!
Mersi mult
floaredemac spune:
Nu e nicio problema, iti raspund cu placere. Deci:
Dar ce analize imi fac?Stiu ele deja sau tb sa imi dea dr intai o lista? - au ele o lista de analize care le ghideaza in prescrierea tratamentului. Daca tu vrei ceva anume, poti sa intrebi.
De exemplu eu ultima data am solicitat homocisteina, fiindca nu o facusem in luna respectiva si oricum ma costa 150 de lei la synevo, aici costa cam 30.
In principiu, ele vor sa vada exact cum stai cu analizele la momentul respectiv, fiindca valorile se pot schimba de la o luna la alta. Bineinteles, nu ma refer la cele genetice.
Imi tb trimitere de la dr de familie ? - Nu. Eventual daca ai o adeverinta de salariat, eu am avut mereu dar nu s-a uitat nimeni la ea.
Si analizele sunt contra cost sau cum???- Da, unele au inceput sa fie contra cost. Homocisteina 30, urocultura tot cam asa. La astea am auzit eu pretul, dar atat. Oricum, preturile sunt mai mici decat ar fi la clinicile private. De, pana la urma e spital de stat....macar de atat sa beneficiem si noi.
Daca mai ai intrebari si iti pot raspunde, o fac cu placere. Pe prima pagina gasesti si un Mini Ghid pe care la conceput Felix, il poti citi si afli si de acolo cate ceva.
19+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
letzy81 spune:
Fetelor eu am vazut Femibion si intr-o farmacie Sensi blue!
Ariadna ai PM!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
Mami de SANDRA-GABRIELA
floaredemac spune:
Uite cine a aparut,,,,mamica de fetita frumoasa!
19+ DPN 15 aprilie 2011
camemar spune:
Floaredemac muuult pt raspunsuri...
Cred ca mai sunt analize pe care nu le am (cum ar fi homocisteina) si daca preturile sunt asa mici...mai bine le fac acolo ca eu le am facut doar la privat si au fost o caciula de bani
Sper sa ajung sapt viitoare la fundeni si cealalta sapt la histero la Albu inainte de fiv.
pupici
floaredemac spune:
Cu placere, Camemar! Succes si sa fie cu noroc!
19+ DPN 15 aprilie 2011
letzy81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floaredemac Uite cine a aparut,,,,mamica de fetita frumoasa! 19+ DPN 15 aprilie 2011 FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe! |
Floricica!
Eu va citesc cu drag dar nu prea scriu.Ma bucur ca a aparut Miki careia trebuie sa-i multumesc din nou pt ajutorul dat inainte sa raman insarcinata.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
Mami de SANDRA-GABRIELA
brotacel83 spune:
va multumesc pentru raspunsuri o sa ma decd unde mai fac o eco de control.am gasit si femibion la dona insa nu e pe site trebuie sa suni la farmacie sa-ti confirme.
aseara iar am avut o scurgere abundenta si de data asta f rozalie- sangerie si m-am speriat. am mers la camera de garda la elias unde am facut o eco si un control si suntem bine. bebe e bine, se misca, colul este inchis si se pare ca am o mica iritatie a colului care imi da aceste scurgeri. insa nu sunt un pericol pentru bebe.
va pup, ma apuc de treaba ca pe la 4.30 plec la gaudeamus, poate gasesc ceva carti despre bebei :)
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara
sunshine4ever spune:
Buna fetelor !
Mamutz cand nu va mai fi Clexane poti sa o inlocuiesti cu Fraxiparina de 0,3 ; 0,4 ; 0,6 ; 0,8 depinde la care doza va opta medicul tau. Daro totusi povestea asta de mult e ca nu va mai fi. Cine stie ce va fi in final.
Miha3 deocamdata is in stand by, ma tin de tratament atat pentru insulina marita cat si pt trombofilie ca deja m-am saturat de atatea pastile. Este zi cand cedez psihic, mai ales in urma metforminului care imi provoaca chiar si dupa un an si de zile stare de rau. Dar ce sa fac , mergem mai departe.
Va pup pe toate nu va mai insir ca sunteti multe. Si va doresc un we placut
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,omega+vitB+acid folic 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi,aspirincardio 100mg/zi,glucophage 1500mg/zi