Palatoschizis si formele sale (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radu_claudia spune:

intradevar ai dreptate wero si eu ma uitam la ficamea doamne o gramada de lucruri stie si deja pronunta cateva cuvinte mama,mami,caca,apa,tetei (cercei),aiai(mihai)adi (adriana) ani(dani) ona(simona),tati,chei,acan(lapte) hai ,ham,mau,mac mac,chi chi (soricel) ga ga, muuu,mo mo (mor mor),auuuu(lupul),ou,ane(carne),caun (scaun) si multe altele mai ales ca unele nu se inteleg ca vb repede si multe nu es inteleg.
insa daca ii cer un obiect stie sa mi-l aduca sau daca ii zic sa se duca sa stea pe fotoliu in sufragerie se duce si multe chestii care le imita din ce vede la televizor sau la noi.
in schimb este foarte iubareata si pupacioasa care eu una nu ma asteptam ca ea era mai rece nu statea la pupat.
oricum eu sper sa voarbeasca cat de cat clar si sa nu aiba sechele pe viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ewy spune:

Nicoleta in vara am fost la un spital din Budapesta si am plecat cu sentimentul ca nu e cea mai buna solutie, dar dupa prima amanare a operatiei de catre prof.Urtila imediat am luat legatura cu o clinica specializata din Szeged si am facut programare pentru consultatie asa ca in 15 decembrie mergem acolo.

Felicitari pentru progresele micutilor vostrii !!! Faptul ca ei incep sa vorbeasca tot mai bine ne da si noua celor mai mici speranta ca totul va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaZ spune:

Ewy, despre Szeged am auzit si eu. Te asteptam cu vesti. Stiu ca sunt specializati pe maxilo-facial.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana26 spune:

fetele,pe unde mai sunteti?

nu mai ziceti nimic?!

ceci,sufletul discutiilor,ce mai faci?fetita ta?

noi am renuntat la suzi de muult;va multumesc ca ati zis si am inceput sa papam niste supica cu lingurita;bine,mai mult pe jos,decat sa inghita,dar sper ca pana a operatie,peste vre-o luna-doua,sa reusim sa mancam bine cu lingurita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyana spune:

LA MULTI ANI VA DORESC SI MULTA SANATATE !!!!!!!!!!!!!!..........am intrat un pic sa vad ce mai e pe aici dar vad ca-i pustiu rau de tot ..........fetelor unde sunteti ??????? v-ati apucat de bucatarisit???????foarte bine ,fiinca plec si eu acum ...........micuta mea ea vacanta marti ,a ramas cu o tuse la care nu-i dam de cap si nu stiu ce sa-i mai dau ....MULTI PUPICI ....am fugit ca trebuie sa fac compozitia de la cirnati si sa umplu matele ca aseara mi-a adus purcelul si am multa treaba ..........LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!CRACIUN FERICIT!!!!!!!!!!

daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori......mergi inainte ...........viata nu e un film in reluare .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa82 spune:

Salutare!Nu mai e nimeni pe aici?Toata lumea e ocupata...cadouri alea alea....

Va doresc sarbatori fericite si un an nou mai bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neata fetelor!

Imi pare rau ca nu prea se mai intra pe aici...piticii sunt bine? Mamicile lor?
Eu va pupacesc pe toti!
Sa fie Mosul darnic cu voi, sa va aduca in sacul lui tot ce v-ati dorit si ce e mai important, multa, multa sanatate!
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ewy spune:

Buna ziua tuturor

Desi am revenit vineri seara din Ungaria doar acum reusesc sa va scriu. Dupa cum v-am spus in data de 15 dec. am avut programare la consultatie la Szeged. Desi am intarziat o ora (din cauza traficului) si profesorul avea consiliu profesoral ne-a asteptat si l-a vazut pe pitic. Medicul a fost foarte rabdator a raspuns la toate intrebarile noastre, ba mai mult a spus daca avem intrebari sa o sunam pe asistenta lui si imediat ce are timp ne suna el si ne raspunde la orice nelamurire. Ne vor programa pentru operatie la sfarsitul lui ianuarie sau cel tarziu in februarie. Am plecat de acolo optimisti si plini de speranta mai ales ca medicul ne-a spus ca va urmari evolutia copilului in timp.

Eu va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi si un an nou plin de bucurii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Juke spune:

Buna tuturor!
Intr-adevar este cam pustiu pe aici, nu am mai intrat de ceva vreme.
Eu am avut baiatul racit destul de rau, nu cu febra dar a tusit si muuuulti muci. Nu am dormit multe nopti pt ca se trezea destul de des noaptea. Acum in sfarsit am reusit sa scapat de muci si suntem bine.
Cand am fost la bilant in pofida faptului ca a fost racit tot a luat destul de bine in greutate si d-na doctor era fff multumita de el.
Cat despre mancarica am ajuns la 3 biberoane pe zi si restul merisor , supica si iaurt cu branzica calcica. Va rog, care poate sa imi descrie si mie programul alimentar al copilului. Sa imi fac o idee si sa vad ce trebuie sa mai adaug. As dori sa ramanem la 2 biberoane doar dimineata si seara dar nu stiu ce sa ii dau altceva.
Va urez sarbatori fericite si un an 2011 mai bun (ca anul asta a fost nefast din punctul meu de vedere) si fie ca toate dorintele voastre sase implineasca.
O zi buna si multi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu_r spune:

@ewy cred ca e cineva acolo sus care ii iubeste pe piticii nostri si ne ajuta sa luam cele mai bune decizii pentru ei. Doamne ajuta sa mearga totul ca pe roate si, dupa ianuarie-februarie, toata perioada asta sa fie cea mai grea incercare a puiului. sarbatori fericite si linistite

@juke eu i-am facut diversificarea celui mare dupa cartea "esentialul in pediatrie". e un manual tocit de sot in facultate. si n-am avut probleme de nici un fel. o sa folosesc aceeasi schema si pentru piticul doi. o sa iti scriu in mare alimentele permise la ce varsta si, daca vrei, revin cu ceve retete apreciate de pitac.

• de la 4 luni: suc de mere, citrice, morcov, piure de fructe imbunatatit cu fainos fara gluten (orez, gris )
  • de la 5-6 luni branza de vaci (cu calciu lactic) piure de legume (radacinoase: cartof, patrunjel, pastarnac, telina) ii mai poti da si dovlecel, rosii, adrei gras, ceapa, fasole verde. incepi cu supa de zarzavat strecurata, apoi piure din ce in ce mai consistent.
  • tot de la 5 luni ii poti adauga carne de vita sau de pasare, bine fiarta si tocata foarte fin, sau la blender impreuna cu piure de legume
  • de la 6luni ii poti da ficat de pasare si galbenus de ou. albus doar dupa ce face un an. la fel ca mierea de albin, capsunile si alte chestii care dau alergii
  • de la 5 luni ii poti da iaurt preparat in casa, piure de legume cu branza
  • dela 8 luni ii poti da ciorba acrita cu bors, perisoare de carne de pasare, iar de la 10 luni carne de peste alb. carnea de porc, miel este interzisa pana la trei ani

asta asa, pe scurt. daca ai vreo intrebare, nu ezita, arunc-o. daca nu stiu, intreb, caut si-ti raspund.

Cristina

Mergi la inceput