Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (462)
Raspunsuri - Pagina 13
luny spune:
Kya, ce sa zic... bietul marinar:)))) mai posteaza aventuri din calatoriile lui, ca uite asa mai rade omu':))))
Valentina, voi ati facut o radiografie la plamani?... sau macar a fost ascultat cu simt de raspundere asa?..parca totusi e prea mjult sa tuseasca 2 luni, si mai ales atat de nasol, sa ajunga sa vomite... sanatate voua, pup!
Naty, mie una nu mi se pare mutilare deloc o vasectomie, sau legarea trompelor, ci un act medical! unii si un piercing sau gauri in urechi le-ar considera tot mutilare:))asa ca discutia poate fi dusa in muuulte directii cu argumente si contraargumente sute... in fine, e chestie de perceptie personala a fiecaruia... a, da, daca o luam pe partea religioasa, e discutabil... insa e clar o chestiune de decizie personala, traim in 2010 si din punctul asta de vedere, in sensul in care in aceeasi masura in care exista diferite mijloace de contraceptie, la fel exista si posibilitatile despre care discutam,nu?..:))
Olgu, super, super jucarii, v-ati facut stoc ptr anul asta si ceva din anul viitor:)))sunteti niste fericiti ca aveti si unde sa le depozitati/insirati ptr joaca:)) si eu i-as lua masute d-astea tematice, dar sunt atat de voluminoase ptr casuta noastra, incat nu ar exista niciun pic de spatiu ptr asemenea 'agregate':)))
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihatp spune:
n-am avut net cateva zile asa ca nu-s la curent ce ati mai facut
dar pot sa-mi plang si eu oful?

sa va zic cat de frustrata sunt de ce vor sa CIC. mai ales ca eu cu Luca n-am stat acasa, si cat de dornica eram sa am experienta asta?!
simt ca efectiv isi bat joc de mine. mi-au redus salariul cu 25%, cu asta a scazut si indemnizatia. au mai scazut-o ei inca o data cu 15% (din 85%). nu-mi iau in calcul venitul impozabil din conventie civila...
OK, am acceptat toate astea, in fond vreau sa stau acasa pentru Luca si Ilinca... dar...
acum vor sa-l si injumatateasca
...oare mai "contribuie" pana nasc cu ceva la familia mea?
niste oameni pe care nu i-am votat veci
au o asa mare influenta asupra vietii mele. nu pot sa-mi fac nici un plan, nu-mi pot organiza viata in niciun fel.
sunt foarte frustrata!!!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihatp n-am avut net cateva zile asa ca nu-s la curent ce ati mai facut dar pot sa-mi plang si eu oful? ![]() ![]() ![]() sa va zic cat de frustrata sunt de ce vor sa CIC. mai ales ca eu cu Luca n-am stat acasa, si cat de dornica eram sa am experienta asta?! ![]() simt ca efectiv isi bat joc de mine. mi-au redus salariul cu 25%, cu asta a scazut si indemnizatia. au mai scazut-o ei inca o data cu 15% (din 85%). nu-mi iau in calcul venitul impozabil din conventie civila... OK, am acceptat toate astea, in fond vreau sa stau acasa pentru Luca si Ilinca... dar... acum vor sa-l si injumatateasca ...oare mai "contribuie" pana nasc cu ceva la familia mea? ![]() niste oameni pe care nu i-am votat veci au o asa mare influenta asupra vietii mele. nu pot sa-mi fac nici un plan, nu-mi pot organiza viata in niciun fel.sunt foarte frustrata!!! Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 |
nici nu stii cat de bine te inteleg, din pacate... noi amandoi suntem militari... faza cu taiatul salariului din ambele parti ne-a facut sa nu mai planificam niciun viitor, iar unica farama de speranta care era undeva, acolo... se duce si aia, din cauza proiectului asta...
uite ca mi-au iesit si mie la iveala frustrarile, furia si toate cele acumulate in ultima vreme... asa ca plangem impreuna :((((((((((
Iubirea mea,
Olgutzika spune:
Rasu'plansu'
, povestea Capitanului si necazul Mihai...Luny, Miha
, ce pot sa mai zic? Luny, unde incap trei guri, mai incape una, sa stii. Daca va doriti mult mult, o sa se poata, se gasesc resurse. Nu e musai sa traiesti in palate, sa ai mega-concedii, super-jucarii si tot tacamul de printi...zic si eu, te incurajez, stii ca eu va vad cu multi copii pe voi 
Nico, Naty, am inteles de atunci de spuneti voi, dar ziceam ca dupa o pauza mai lunga, venirea bunicului sa nu fie insotita si de un cadou, regasirea sa fie pur si simplu doar sufleteasca, se intelege ce am avut in cap? Fireste ca nu e nimic rau sa faca bunicii cadouri, vedeti doar cate cadouri ii facem noi, parintii, Sofiei si va dati seama ce parere am despre asta
.
Pe cine am vazut eu pozata in carticica Anei Culcer primita in maternitate? Pe Elara noastra! Elara
!!! Asa mandra am fost ![]()
Vali, sanatate lui Matei, du-l undeva la doctor
! Stela, sanatate Teei! La noi Humexul dat doar trei zile a facut minuni. De fel, dupa capul meu, nu am dat siropuri de tuse mai mult de 3 zile, in ideea sa las si organismul sa se regleze singurel, dupa ce l-am ajutat eu cu chimicale
. Nu stiu cat de corect este insa.
Luny, i-ai facut Prevenarul lui Matei? Cand ma duc cu Vladut aka bebeAlesangu aka Ales aka nustimcumsaiispunemcanumisepareaaveafatadeAlex
la controlul de o luna, vorbesc si eu cu pediatra noua de el, cand mai ok sa il fac.
Ariel, ce face mama ta?
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
luny spune:
olgu
eu stiu ca in teorie ai dreptate... insa crede-ma ca practic, TREBUIE sa fim realisti, ce avem si ce le-am putea oferi! sunt 40 si un pic de mp aici
, fara niciun hol, nici macar la intrare, usa da direct in living.. 2 paturi de copil, n-ar avea loc nicaieri.. planul era sa ne mutam candva, cumva, insa acum e clar imposibil.. cred ca va fi cum va vrea Dumnezeu... asta daca nu face iub vreo nebunie totala, sa plecam naibi de nebuni in lume, oriunce in alta parte, asa... la plesneala!..
incep sa-i inteleg si punctul asta de vedere..
Vaccinul il facem marti, am tot intarziat,(desi il am de mai bine de o saptamana,l-am gasit pana la urma!) pt ca eu am lucrat pe tura inversa cu pediatra lui, sau nu era Liviu acasa deloc.. inca nu m-am hotarat cu lantigenul b ce sa fac... daca sa-l cumpar sau nu... oare n-o fi prea mult?...
Iubirea mea,
Nicoleta spune:
Olgule, acum am in teles ce spui. Seamana cu o mituire ce zic eu, insa este undeva la mijloc... un fel de reluare a "bunelor obiceiuri", cu accent pe bune (desi "relele" nu sunt evidente decat pentru Iulia...). NU stiu cum sa explic mai bine...
Eu i-am tuns pe baieti, pe toti 3. As fi vrut numai pe A, dar cum Matei a vrut si el, Stefan imi spusese ca vrea cu ceva timp in urma... iata-ma frizerita de duminica...
Inca era sa fac si nefacute, adica sa-l tuns prea scurt pe A (se rupsese o bucatica dintr-o piese cade regla lungimea... si pt 3-4 era de fapt 2... prea scurt in varful capului... am inlemnit cand am vazut, ca incepusem cu elan si ajunsesem in varful capului deja... era o daraaa scuuurtaaa... Adrian are maine o intalnire importanta... era sa se duca chel aproape... a, reusit sa o dreg... 
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
mstela spune:
Naty,Olga,multzam ca m-ati auzit.
Naty,nu am aparat aerosoli..dar voi ati dat eurespal pana acum,nu?cum a fost?
Olga,tot 3 zile as vrea si eu sa-i dau eurespal si vad atunci ce ar zice dr..poate o vede.
Desi dr "nostru" nu agreeaza ideea de antitusiv,eu simt ca i-a facut muuult bine...i-a calmat tusea,tuseste acum doar ocazional,dar expectorant si tare zgomotos
...insa tuseste rar,dat fiind ca vineri spre sambata nu am inchis un ochi,a tusit non-stop
Iar mucii au fost uscati ca de obicei de influcid
..sper sa fim pe drumul bun.
Vazand ca e spre bine dupa eurespal si nurofen la 8 ore plus naturiste si influcid,nu am mai fost sa o vada careva..vedem cum evolueaza...
Zoze,ce tare Dan
..plin de simtul responsabilitatii...rar asa barbat!

for him.
Si mie mi se pare o masura de bun simt,de mare responsabilitate pt familia ta,pentru a fi linistiti,in masura in care e si reversibila procedura...Si eu as opta la o adik,atat timp cat niciun mijloc anticonceptional nu e sigur..doar sunt atatea cazuri.
Sanatate tuturor.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Kya spune:
Hello again! 
Noi azi am avut o zi decretata Mother Daughter
Am fost amandoua in oras la un Pizza Hut, ne-am oprit pe la un magazin de jucarii, apoi la un Starbucks cu o cafea pentru mami si o caramea pentru fata, pe drum inapoi a adormit in masina si m-am plimbat prin tot orasul doar ca sa doarma copilul linistit. Foarte frumos! Quality time! 
Am citit si subiectele zilei, dar nu ma lasa Sanziana sa raspund in tihna la ele. Poate dupa ce adoarme.
Acum alearga prin toata casa si trage de toata lumea "aide, pide Iana" (=haide, prinde-o pe Sanziana) 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!