Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 7
giorgia23 spune:
Eladea ce baieti frumosi ai...ce scump e Filip cand sta el in fundulet
Larisa eu ma abtineam sa nu rad cand o filmam
Racusor eu am pus 16kg in sarcina dar le/am dat jos pe toate...nu m/am cantarit de mult dar sigur am undeva in jur de 47-48...si culmea ca mananc orice la orice ora...am metabolismul bun...sa nu ma urati
racusor2010 spune:
DIANA, deci tu ai scaunul POLLY simplu, cu roti doar in spate
nu pe cel 2 in 1, cu roti si in spate si in fata, nu? de asta din urma ziceai ca nu e stabil? mercic
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giorgia23 Pufescu ms de pont...am sa incerc cu siguranta Si ia uitati www.youtube.com/watch?v=jL1h0ErjILI" target="_blank">ce face fata mea cu suzeta GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze Antonia www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul |
Tare haioasa! :))))
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
racusor2010 spune:
GEORGIA, tare dulce antonia!
ELADEA, si baietii tai sunt asa de frumosi!!!
9 iunie 2010
crispro spune:
Tina, bravo pt Raducu, e greut, nu gluma... Si cica e nascut prematur... nu se vede... culmea ca si Raducu, si Isa, si Andrei sunt voinici bine... Asa e cu paltonelul, daca tot nmu slabim, macar sa aratam mai slabe.... al meu e negru, putin strans sub piept, de zici ca am talie in el...
Giorgia, m-am distrat de numa... e bestiala scumpa! Am si pus video la favorit, sa vina sotul sa i-o arat si lui pe Antonia in actiune!
Rodi, foarte bine a luat Isa. Vladut are 67 de cm, si 6930 grame. cantarit in pampers si body subtire.
Eladea, sunt asa de scumpi baietii tai... ar mai trebui sa te bagi la o odisee, ca faci niste copii minunati.
Giorgia, Racusor, Bumblebee, asa va invidiez, ca sunteti slabanoage... Cand o aud si pe Bumblebee ca a slabit un kil, pai ea e slaba... io nu reusesc nici juma de kil s adau jos... mama lor...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
racusor2010 spune:
FETELOR, TOT VREAU SA VA INTREB, DAR UIT
AS VREA SA FAC DE CRACIUN NISTE CALENDARE PERSONALIZATE CU PUIUL MIC PENTRU BUNICI. AVETI IDEE UNDE AS PUTEA SA FAC? MULTUMESC
9 iunie 2010
rodyka spune:
citat din mesajul lui mericica30 Buna dimi Nu stiu ce are fata mea este cam maraita de ieri dupa masa.Este mancata schimbata si nu stiu ce vrea .daca nu o scot afara macar o data pe zi este foarte maraita.Sau o fi din alta cauza.Voi scoateti buburuzele in fiecare zi afara?iar eu ma-am sculat cu moralul la pamant si un pic cam nervoasa.Mi-ar trebui o injectie de rabdare.sper sa trecem cu bine si peste ziua de azi |
asa e si la noi daca nu iesim cat de putin afara... apoi e maraita toata ziua, iar seara ne da gata!! in schimb, daca ne plimbam frumusel zilnic (o data sau de doua ori, cum are mami chef sau nevoie...), facem seara la 9 baita, mai papa putin (chiar daca papa si inainte de baita) si imediat o ia somnul, mami o pune in patic si adoarme singurica in cateva minute...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui racusor2010 FETELOR, TOT VREAU SA VA INTREB, DAR UIT AS VREA SA FAC DE CRACIUN NISTE CALENDARE PERSONALIZATE CU PUIUL MIC PENTRU BUNICI. AVETI IDEE UNDE AS PUTEA SA FAC? MULTUMESC mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
alina, eu am facut la o tipografie din oras...cred ca orice tipografie iti face...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
racusor2010 spune:
am mai gasit la baby comfort scaunul asta...dar nu stiu ce firma o fi, dar are caracteristici ok ,pentru cine e interesat
www.babycomfort.ro/produse/283-articole-bebelusi/291-scaune-bebelusi/1878-scaun-copii-pliant-inaltime-pozitie-reglabila---race.html" target="_blank">scaun
9 iunie 2010
ooana spune:
citat din mesajul lui mericica30 Buna dimi Nu stiu ce are fata mea este cam maraita de ieri dupa masa.Este mancata schimbata si nu stiu ce vrea .daca nu o scot afara macar o data pe zi este foarte maraita.Sau o fi din alta cauza.Voi scoateti buburuzele in fiecare zi afara?iar eu ma-am sculat cu moralul la pamant si un pic cam nervoasa.Mi-ar trebui o injectie de rabdare.sper sa trecem cu bine si peste ziua de azi multumesc pentru informatia despre vaccinmacar sa fiu pregatita Acum face .Ma duc sa fac mancarica repede. MAMICA DE TEODORA CRISTINA(01 IULIE 2010) |
da, noi iesim in fiecare zi, minim 1 ora maxim 3
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip