Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 8
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giorgia23 Pufescu ms de pont...am sa incerc cu siguranta Si ia uitati www.youtube.com/watch?v=jL1h0ErjILI" target="_blank">ce face fata mea cu suzeta GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze Antonia www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul |
super fetita cu suzeta
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
pufescu spune:
tina,noua ne-a recomandat preventiv pt rahitism(data fiind cresterea lui in lungime) 10 fiole de calciu gluconic/luna...5ml el,5ml eu.Pe langa asta vigantolul cel de toate zilele si tot zilnic 2 picaturi de solutie naturala de vit C(asta e si pt absorbtia calciului si pt sistemul imunitar)
eladea2005 spune:
multumim pt. comentariile la poze...baietii mei va trimit cate un pupic la fiecare...
giorgia, da cata rabdare are Antonia sa traga din suzi aia...al meu se enerva demult...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
citat din mesajul lui giorgia23 Si ia uitati www.youtube.com/watch?v=jL1h0ErjILI" target="_blank">ce face fata mea cu suzeta |
e superba Antonia! asa face si Isa cand are chef, ca ei nu-i place suzeta, doar in joaca o baga in gurita, dar nu apuc s-o filmez ca ma vede si o arunca din mana, parca i-ar fi rusine
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
eladea2005 spune:
aaaa...tot vroiam sa va spun dar tot am uitat...
mi-am luat sampon si masca impotriva caderii parului de la SENSIBLU, marca HERBOSOPHY, cu chinina si compelx de vit. B...vreau sa va spun ca deja, dupa prima folosire nu mai vad sa-mi cada parul...sau oricum cade prea putin, ca nici nu-l vad... si a fost si ieftin, aveau promotie...ambele le-am luat la 25 ron...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
arissa spune:
Buna dimineata!
Crispro, multumesc ca te-ai gandit la mine, sunt prin preajma dar nu-mi gasesc starea de scris.
La multi ani tuturor sarbatoritilor din ultima perioada si la multe lunisoare celor care se sarbatoresc azi: Sabina de Ramo, Bebe de Vladia si David de Bamboletta!
Victo, am facut duminica o reteta rapida buna pentru amatorii de ciocolata, de www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/21619/tort-de-ciocolata/" target="_blank">aici. Insa am pus mai putin cacao decat scrie acolo si am adaugat nuci si stafide. Delicioasa. Am si www.flickr.com/photos/44393098@N07/5174499720/in/photostream/" target="_blank">decorat-o, pentru ca am fost invitati la masa si am dus-o ca desert, n-a mai ramas nimic din ea.
Noi suntem ok acum. Am avut (eu) o perioada mai grea pentru ca mi s-au adunat cateva probleme de sanatate culminand cu o masea de minte cariata care a fost cireasa de pe tort si m-a chinuit rau. In aceeasi perioada in care si rodyka se plangea de masea. Intr-un final am scos-o, am scapat de una si m-am mai linistit, dar ar trebui sa ajung la doctor sa ma ocup pe rand de celelalte si nu ma pot mobiliza...
A fost rau in perioada cu maseaua pentru ca eram stresata si mi-a scazut mult productia de lapte, copilul manca prost, mancam si eu prost insa dupa ce am scos maseaua si m-am calmat, cu multe lichide si vreo doua zile de Galafor mi-am revenit.
Dupa asta am ajuns la pediatru cu Iulia pentru ca avea o tuse care nu-mi placea de loc. Nu era grav, o bronsiolita, mi-a dat niste picaturi din extract de coacaz negru, caprifoi si maces, de 3 ori pe zi, cate 1 picatura pe kg corp din fiecare (7 la noi). Plus un homeopat, Antimonium tartaricum, cate 3 granule dizolvate in apa cu plante de 3 ori pe zi. Si ne-a marit nr de picaturi de Vigantol la 4, timp de 1 luna, pentru ca i s-au parut coastele cam evazate, plus calciu. Apropo de Vigantol, insista sa nu i-l dau direct in gurita, sa-l dau cu lingurita, eventual intr-un strop de apa, pentru ca nu se asimileaza bine asa, ca raman uleiurile pe obraji. A cantarit-o si a masurat-o pe toate partile, este in grafic, chiar grasuna cu 7090 g (asta lunea trecuta), teoretic trebuia sa aiba 5900.
Trimit mesajul sa nu-l pierd.
Victo spune:
hey..arissa..bine ai revenit..deci si iuli a avut pb de sanatate.
bronsita cu larngita avem si noi, luam deocamadta mercurium, antimonium e de rezerva la noi :)
mersi de reteta.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
rodyka spune:
arissa, torturile taaaaleee
bine ca ai rezolvat maseaua, eu te inteleg foarte bine ca pe mine ma lua mai tare noaptea de nici n-aveam stare s-o tin pe isa in brate sa pape... azi o rezolv si eu, la 12 am programare...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
pufescu spune:
am uitat sa va zic:bubu meu de vreo saptamana isi canta singur sa adoarma :))).Cand i se face somn incepe incetisor guuu,guuu,guuu...vreo 5 min si adoarme.E asa de comic.Cred ca isi canta melodia de la jucaria de la patut pe care i-o pun numai seara(ca in rest doarme pe unde apuca.
am plecat in parc...partea proasta cu programul e ca daca nu prestezi conform programului te taxeaza piciu de nu te vezi...mai ales iesitul afara e de baza,daca nu iesim o zi e circul de pe lume.Nu stiu ce facem cand o da gerul
rodyka spune:
citat din mesajul lui pufescu ...partea proasta cu programul e ca daca nu prestezi conform programului te taxeaza piciu de nu te vezi...mai ales iesitul afara e de baza,daca nu iesim o zi e circul de pe lume.Nu stiu ce facem cand o da gerul |
asa e, asa e!! mi-a luat ceva timp pana sa ma dezmeticesc de ce e sacaita cand e sacaita... asa ca tre sa ne facem rondul zilnic
EDIT: mai putin faza cu gerul... aia o inlocuim cu cheful lui mami...