Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 20
Diana_Eva spune:
Pufescu - Uf ce sperietura - gata ma pazesc si de asta de acum incolo - va sta pe jos pe paturica ei si atat!
Si noi avem cam acelasi program insa eu prefer sa ies afara de la 2 la 5-6 seara ( 2 ore in parc, apoi o las adormita pe terasa apartamentului)- daca ratam plimbarea se cam da totul peste cap.
Mircia - afara zilnic, fie ploaie, fie vant afara - difera numarul de hainute de pe ea atat.
Racusor - da Polly simplu mi se pare mai bun - mai zdravan. Ala 2 in 1 e si un fel de scaunel de bebei mici ( are jucarie deasupra capului) dar al tau deja e marisor nu va mai fi interesat de ea. E sim ai scump 2 in 1 - nejustificat cred eu.
Pentru calendar la fel au discutat mult fetele de la Mai-Iunie - nu cred ca se supara daca intri si pui intreabrea.
Diversificarea e un mister si pentru mine. Dr a zis ca atata timp cat se satura cu laptele meu si Beba Strat Pre - ca si completare (Beba are mai multe tipuri start pre, 1, 2, 3...- el recomanda sa ne oprim la strat pre - 1,2,3 au prea multe proteine iar noi deja suntem mari rau) sa astept pana la 5-6 luni. Semn ca nu se mai satura - treziri dese, luat prost in greutate, maraieli.
Cica atunci cand incepem cu legume alea nu au proteine prea multe si de aia se baga si cereale - complicat si nu am vorbit mult. Am zis ca daca da semne ca nu se satura il sun sa-mi povesteasca mai multe.
Intrebare - cine a facut ROTARIX-UL - care au fost simptomele la copil dupa el, si cat au tinut pana si-a revenit? Eva a facut febra o seara ( nu cred ca de la el- am facut si alte 2 vaccine), apoi diaree de vreo 2 ori zi, iar asta seara a scos la gazute la masaj...
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana_Eva Intrebare - cine a facut ROTARIX-UL - care au fost simptomele la copil dupa el, si cat au tinut pana si-a revenit? Eva a facut febra o seara ( nu cred ca de la el- am facut si alte 2 vaccine), apoi diaree de vreo 2 ori zi, iar asta seara a scos la gazute la masaj... Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
noi am facut. la prima doza nici un semn si facusem in aceeasi zi si infanrix, dar la a doua doza iar impreuna cu infanrix mia facut febra in seara respectiva si i-am pus un supozitor . in rest putina agitatie in plus in prima si a doua zi.
ehe ma laudam ca ma pun la nani dar
sa trezit moaca asta mica de cum ma simtit ca am plecat de langa ea, aveam si io nene o urgenta si ea facu niste ochi dar acu a adormit iar ,dar in brate uitandu-se pe pereti si tre sa ma duc sa ii pregatesc sotului ceva de papa si nu stiu cum sa procedez sa nu o trezesc
sa vad ce reusesc....
n buna din nou delfinariu
Mami de Andra Maria 02.08.2010
carla_2008 spune:
scuze Adriana nu am vazut mes cu bona.Bona noastra a fost bona copilului nasilor(acum are 3 ani si merge la gradi etc),deci recomandare f apropiata.Plus ca o stiam de 2 ani tot mergand la nasi in vizita era si ea pe acolo,ne facea prajituri,povesteam,mi s-a parut ok de atunci.Am avut noroc,fix acum au renuntat la ea.
Daca nu era ea iti spun sincer ca nu imi luam alta,ca nu aveam chef de testat bone pe copii,sa ma enervez ca nu-mi place,s-o dau afara,deci poate m-as fi descurcat solo.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
racusor2010 spune:
Diana multumesc
Andrei a luat-o pe aratura
dupa ce 2 seri s-a culcat flamand si s-a trezit toata noaptea, aseara nu se mai oprea din mancat a mancat la san (nu mult, cat mai era acolo) si apoi o sticluta intreaga de LP (130 ml), el nu a mancat asa mult niciodata
eram sigura ca nu se trezeste toata noaptea...da de unde la 3 a papat, la 6 iar. macar acum cu maratonul de noapte m-am trezit si eu la 6 cu sanul drept explodand, ca pe vremuri, asa ca l-am indopat cat am putut (pana a adormit in ciuda ciupiturilor ), apoi am bagat si pompa, si tot simt asa ca o galma acolo tre sa mai fac masaj cand mai suge. la 3 mi-a fost lene sa pun pompa, desi simteam sanii tari
asa ca nu am mai putut sa adorm si m-am ridicat din pat, sa nu risc sa adorm cand se trezeste el si apoi sa fiu nauca toata ziua
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
bumblebee spune:
Neata!
Sarbatoritilor de azi le uram din tot sufletul multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Delfinasa sefa, frumoasa Hannah Isabela
Frumoasa Iulia, de arissa
Iulia, de mousel
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
bumblebee spune:
Fetele cu galme la san:
Canal blocat
Ai un canal blocat atunci cand observi aparitia unei mici umflaturi, tare, rosie si sensibila.
Ce poti face? Spala sanul cu apa calda si maseaza-l usor. Apoi, pune bebelusul la san ca sa ajute in procesul de desfundare. S-ar putea sa simti o durere intensa, dar scurta. Acesta e semn ca bebelusul „rezolva" problema. Daca nu se desfunda, vorbeste imediat cu medicul. Pentru a evita aceasta problema, nu purta sutiene prea stramte si ai grija sa nu apesi cu putere pe san atunci cand alaptezi sau cand storci sanul.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4