Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

scuze am citit in graba si nu prea am timp sa scriu

cine vroia calnedar personalizat uitati aici un site

http://www.calendarika.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

aaa, da' pe antonoia nu o ratez..frate are fata asta mutre de reclama si de filme..eu zic sa o duci la un casting ceva..e suuuuuuuuuuuper haioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Si eu as vrea sa ma duc la culcare, dar Raul nu are nici un gand in acest sens...E in leagan , isi recapata fortele dupa baita.
Pufescu, vad ca Raducu nu se lasa mai prejos, tb sa incerce si el o cazatura. Eu de cand au inceput delfinasii cu salturile il las doar pe mijlocul patului, inconjurat de pernute...nu ma risc. Dar ma bucur ca si-a revenit asa rapid si a trecut la chiote.
Maine ma bag la poze, acum nu mai prea vad bine.
Ce slabe sunteti! Eu cu toata cura mea de slabire, am dat jos doar 2 kg in 18 zile si nu mananc decat o data pe zi!! Am un organism care tine la grasime...ii place caldut si moale
Noapte buna si linistita

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

Ceau fetelor,
am vazut ca sunt mai multi delfinasi cu suspect de rahitism, si Mihnea la fe, am fost la control si a sesizat pediatra coastele evazate (bineinteles ca doc de familie nu a vazut) si fontanela cat china:( ne-a prescris 6 picaturi de vigantol si calciu 10 zile , marti mergem iar la analize, pe langa asta eu sunt ingrijorata ca nu pune de 3 sapt daca a pus 200g , are 7 kg si 70 de cm la 4 luni jumate , mi se pare slabut
Va pupam , Oana&Mihnea

Mergi la inceput

imi spuneti si mie mailu comun, pt caam primit un fisier cu 400 de retete pt copii intre 0 si 3 ani.
cu adormitul la noi doar in brate sau la tzitzi, ma dispera dejaaaaa, am noroc ca doarme noaptea , ca in rest toata ziua vrea in brate si plimbat, afara nu iesim decat cu hamul , in carucior nu vrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mov_79

imi spuneti si mie mailu comun, pt caam primit un fisier cu 400 de retete pt copii intre 0 si 3 ani.
cu adormitul la noi doar in brate sau la tzitzi, ma dispera dejaaaaa, am noroc ca doarme noaptea , ca in rest toata ziua vrea in brate si plimbat, afara nu iesim decat cu hamul , in carucior nu vrea

mama lui Mihnea Damian

delfinasi.2010@gmail.com

eu zic ca e foarte bine MIhnea la 4 luni jumate, cu cat s-a nascut? pare slabut poate pentru ca e lungut.

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

buna seara mamici

denisa, nici Rebeca nu vrea sa inghita "medicamente". Mai nou nici bonisanul nu il mai suporta, desi marul ii place.

giorgia, e o dulcica mandra ta! Cu caciulita groasa si la bustul gol... e si mai tare. Si isi baga deja piciorutele in gura! Bravo mami!

roxana, poate ca nu ii mai place lapticul respectiv. Rebeca facea la fel cu Milumil dupa un timp, si i-am schimbat cu Humana si il bea.

btz, of! numai belele aveti.

denisa, eu am avut laptic galbejit in primele luni. Acum se aduca grasime la suprafata, dar nu ca alta data.

tina, cica indemnizatia vine la 2-3 luni de la depunerea dosarului.

denisa, te-am mai intrabat: cum ai gasit bona? recomandari sau ai facut selectie?

ena, alocatia e una, indemnizatia e alta. Nu vin cumulate.

Si lasati soacrele, ca mi se ridica tensiunea.

ochidut, eu am luat 20kg in sarcina, am dat jos 15kg, iar in ultimele 2 saptamani am mai pus 1 kg. Asa ca nu esti singura.

Cat despre diversificare, eu sunt din ce in ce mai bulversata. Habar n-am cu ce sa incep. Oricum cam pe la 5 luni ar trebui sa incep usor usor cu ceva, in speranta ca reusesc astfel sa ii dau LM cat mai mult timp, mai ales ca vine frigul si nu ii strica anticorpi de la mami.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Pufescule -am atletul cand am fost la doctor mi-a zis sa il urmaresc 72 ore daca isi schimba comportamentul, daca plange prea mult, sau doarme mai mult, daca vomita, nu mananca etc. si cel mai important e daca se linisteste repede in bratele mamei inseamna ca este ok

la cazaturi de obicei copilasii nu patesc nimic, dar exista riscul unui hematom, de asta trebuie urmariti

Alina, ce mai face Aida?

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

scuze am citit in graba si nu prea am timp sa scriu

cine vroia calnedar personalizat uitati aici un site

http://www.calendarika.com/

----------------------------------------------
my somebody....
www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

eu, mercic

ce face sotul, cum s-a recuperat dupa operatie? si Sebi, a mai luat in greutate?

9 iunie 2010

Mergi la inceput

am trimis retetele
Racusor, Mihnea s-a nascut cu 4050g ....
imi trimiteti si mie pm cu parola pt adresa de gmail?

Mergi la inceput