Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (113)
Raspunsuri - Pagina 6
luciact spune:
neata burtici
Missmj ma bucur tare k esti ok si buburuzul este bine...
Doloress cam multa agitatie pt o zi...
o zi buna tuturor
29+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
catal_ina10 spune:
Neata!
Doloress, ce bine ca ti-au dat concediu, vei fi mai linistita acum.
M-am distrat si eu teribil cu povestea lanternei.
Laura_Luiza ai niste ochi superbi si imi pari tanara, tanara. Ai 25 de ani?
Zumzu splendid patut!
Bafta multa fetelor cu ecografii in perioada asta!
30+ cu
vas spune:
neata.
m-ati zapacit cu pozele de pe cont asa ca intru doar sa va salut si plec pe PICASA!!!
REVIN
Andreea , mamica Elizei + Andrei
13.05.2007
poze2
bebelicu
ocsanica80 spune:
neata fetele, aseara am cam disparut ca magaru in ceata dar am adormit, iar in dimineata asta am apucat sa citesc ce ati scris toata seara, am vazut ca ati avut spor..
roxx nu se serbeaza Vitor/Victoria pe 9 mai era ziua victoriei cand m-am nascut eu, apoi au transpormat-o in ziua independentei iar mai nou am vazut ca este ziua europei... dar mama mea spunea mereu ca fata ei este nascuta intr-o zi important (chestii de mame); imi este asa de dor de ea acum si ii simnt atat de tare lipsa..... dar stiu ca este acolo sus si are grija de mine si de micuta mea; asa este viata.. gata nu vreau sa va intristez...
missmj ma bucur tare mult ca esti bine ..
dollores multumim de micul dejun ...
eu sunt iar la serv dar mai am doar azi si maine; abia astept...
29 + Maria-Sofia
Roxana
catal_ina10 spune:
ocsanica80, imi pare foarte rau sa aud de mama ta. Intr-adevar, in perioada asta cred ca avem multa nevoie de sprijinul mamelor, trebuie sa fie greu sa nu o ai langa tine.
Fetelor, de termometrul care ia temperatura in ureche ce ziceti?
30+ cu
angieangie spune:
neata
moama Carmen ce bebeloi mare ai tu acolobravo,felicitari
Angie +29
bebe jucaus
sunshine_rox spune:
neatza fetelor;
doloress mercic de mic dejun copios;
abia m-am trezit acu vreo juma de ora, am dormit ne-ntoarsa toata noaptea; nici macar la baie nu m-am dus deloc; a dormit buburuza mea de a rupt; inainte sa ma duc la somn facea valuri valuri in burtica si pesemne ca a obosit rau de nu m-a deranjat deloc; abia acu si-a facut simtita prezenta; cred ca ii e fomica si se agita pe acolo; pup fetele
31+Alexandra - Maria
tierry spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress TIERRY – stai calma ca nu e de speriat. Am doua prietene cu bebei nascuti frumosi si sanatosi , in pozitie pelviana, cu cezariana, nu au nimic. Dispazia asta de sold se urmareste, asa preventiv, nu e musai sa o faca. Daca Doamne fereste, o are, apoi se corecteaza foarte usor. Cum zicea si MADUTA – cu doi pampersi unul peste altul, la ghips se ajunge mai rar. |
Aha, am inteles, multumesc de incurajari Sper sa fie OK pana la sfarsit, poate totusi se intoarce..am citit ca intre sapt. 32-36 se mai poate intoarce. Asa ca mai sper . Nu ma deranjeaza sa fac cezariana, Doamne fereste, decat sa incerc mai stiu eu ce manevre ciudate pe acasa. Hai, poate aia cu lanterna, am uitat sa iti spun dar m-am distrat teribil, si azi dimineata m-am trezit si m-a pufnit rasul cand mi-am adus aminte. Vroiam sa te mai intreb daca stii ce fel de incizie se face in cazul asta, nu prea am chef de aia verticala
Tu cum te mai simti? Cand mai mergi la medic?
bb_yasmi spune:
buna dimi
catalina eu am termometru 2 in 1 si de ureche si de frunte....sincer nu sunt multumita deloc de el si a si costat vreo 2 mil...
deci acum am in casa: termometru clasic, termometru digital (asta este cel mai bun!) , termometru de fruncte si ureche, termometru de camera si termometru de apa mai imi lipseste termometru suzeta
mami x2 , de fetita cu codite si s 26
monika_bt spune:
Neata, fetele!!
Nu am mai scris de cateva zile dar v-am citit...
La mine nu s-a schimbat nimic, am aceleasi dureri de uter seara cand ma asez in pat, in rest e f bine, slava Domnului.
Felicitari fetelor care si-au vazut bebeii. Eu abia in dec o vad din nou. Dar sunt multumita ca bate saraca zi si noapte ca sa asigure ca e bine.
Aseara am visat cam uratel...ca parca am facut pipi sange si cand am sunat-o pe dr mi-a zis ca sa stau linistita ca din cauza ca tre sa nasc.. Sa fac baie si sa merg la ea...Eu in loc sa merg la ea ma plimbam pe strazi aiurea, apoi cineva m-a dus la un barbat care-mi dadea in tarot...Prostii!
Bunn...va las ca sunt la serv..
O zi frumoasa va doresc!
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 25+