Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Am uitat... apropo de zgomot... aseara piticul parea sincer deranjat de sforaitul lui ta-su care era infundat si horcaia de se cutremurau peretii...

Am si eu o noua INTREBARE: cum ingrijiti fata bebelusilor? cu ce ii curatati, ce crema utilizati?

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Eu dimineata o "spal" pe fata cu dischete demachiante muiate cu ser fiziologic iar ziua o dau pe fata cu crema nivea baby cu panthenol.

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

http://picasaweb.google.com/117035164553547422644/RaisaNicoletaIonelaN?authkey=Gv1sRgCLjMgruvtpneGQ#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse
KLARISSE mami fericita de MATEI
02/10/2010

Ionela felicitari pentru crestinarea micutei. A fost frumoasa foc!

, multumim frumos la fel, Klarisse

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

http://picasaweb.google.com/117035164553547422644/RaisaNicoletaIonelaN?authkey=Gv1sRgCLjMgruvtpneGQ#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

vai de mine, cat am avut de citit.din lipsa de net ca uituca de mine a uitat sa-l plateasca si am zis ca nu am maini fara el.am citit in doua reprize asa ca raspund fara sa nominalizez.
mai3, la multe lunite lui Bogdan.tortul imi ploua in gura.
mancat LP la 1 luna?cred ca in jur de 90 cu plus minus acolo si cred ca undeva la 2 ore.parca asa.
de adormit:seara e regula dupa baita, mancat, la el in patut , isi baga nasul in perna(semn ca ii e deja somn), canta putin caruselul si mai nou ii tin mainile ca si le baga in gura si ne apuca noaptea pana adoarme.asa ca il tin de manute, suzeta in botic si in 5-10 minute ala e.ziua dormim pe unde apucam , cum apucam, desi mi-as fi dorit tot la el in patut dar nu prea vrea.
sabu, felicitari pt dintisor.oau, ce rapizi.eu tin minte ca la razvan pe la 5-6 luni avea deja doi dinti.pe o parte am avut noroc ca a mancat fara blender ci doar pasat asa la furculita.insa am facut carii de biberon si ne luptam si acum cu ele.doar ce am venit de la dentist, a vrut sa-i scoata un ciot de dinte sus ca iese ala definitiv insa nu a vrut sa stea.se misca si speram sa cada singur.
mari, am vazut filmulete pe youtube.super.
am vazut poze MINUNATE cu niste copii bijuterii, bombonici.si eu ma uit dupa fetite ca deh am 2 baieti, dar si baieteii nostri sunt unul mai frumos ca celalalt.
klarisse, ma bucur ca esti multumita si linistita.sa o tineti tot asa.
off, ma lasa memoria cate am vrut sa zic si am uitat.
tura viitoare incerc si eu pufies ca vad ca pampers incepe sa ma calce pe nervi.a inceput sa iasa din ce in ce mai des.
intreba cineva de sters fata lui bb:mie in maternitate imi spuneau ori apa fiarta si racita ori apa termala de la Avene..parca?eu insa il spal cu apa simpla, nu dau cu nimic nimic si e ok.
aaaa, nu v-am zis:amandoi copiii mei au ca ta-su gropita in barbie si urechile un pic diferite(una mai ascutita si una mai rotunjita) si un pic de tot vizibil un ochi mai mic si unul mai mare.tot ca ta-su.lumea imi spune ca si daca l-as face pe al 3 lea tot cu ta-su ar semana.deh, ce sa fac daca are gena puternica.
al meu copil este foarte serios afara si declar ca azi nu a mai plans in carut.am iesit si cu al nostru ca pana acum foloseam unul de la o prietena pe care se punea scoica, dar azi ne-am riscat cu al nostru.
alynta, imi pare rau de necazul vostru.totusi e ceva daca s-au inteles si ii asigura tot ce ii trebuie.
ana, lora, si al meu cand doarme in leagan canta ce canta si cand adoarme nu-i mai dau sa cante insa daca il opresc aia sunt.
de zgomote:pai cu fra-su in casa nici nu ar putea fi liniste, insa seara facem liniste ca sa stie ca e seara, ii inchid usa, dau drumul la baby phone si noi un dansez, un piticot, etc.
mama, cred ca m-am intins, dar mi-ati lipsit.al naibii neuron uituc sa plateasca netul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fistiq inca ma mai mulg cu pompa. Sincer nu stiu cat o sa mai reziste sfarcurile mele ca deja sunt VARZAAA!!!!Ma mulg cam la 3-4 ore. Ma dor sfarcurile de mor,dar cand vad cum creste Maia si ce falcute face,suport,ce sa fac???Intotdeauna am 2-3 portii de lapte in frigider,iar seara am si cate o cana de 250 ml,plina,pe care i-o pun in apa de baita.Dimineata scot cam 250-300 ml,asa ca ramane destul,ca nu papa ea atata.
Si da,cred ca aseara a fost deochiata,ca am fost cu ea la Metro si s-a tot uitat aia de la intrara la ea,pana a complectat sotul o declaratie pe propria raspundere. Mai nou toti parintii care intra in mag cu un copil mai mic de 7 ani,trebuie sa complecteze foaia aia. Ca i-am si zis la aia" ce credeti doamna ca se apuca fetita de o luna jumate sa strice jucariile de pe raft??" Is nebuni! Da se uita la Maia ca boul la poarta noua! si cred ca aia mi-a deochiat-o!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

tanamera probabil ca maine o sa pun niste pozici
fistiq nu ai pt ce.....oricum eu cred ca fiecare copil e diferit si mananca atat cat ii trebuie ....de ce ii pui amidon in apa de baie?

botosel fetita ta a fost linistita si al meu baiat cam agitat habar nu am de ce.Apropo de temperatura cate grade trebuie sa aibe ca sa se considere temperatura la bebei????

Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maximire

Buna mamicilor! Sunt si eu o proaspata mamica de septembrie...pe 8 septembrie s-a nascut fiul meu Andrei Marian

bine ai venit scrie repede 10-12 mesaje ca sa scapi de moderare si sa te ''vedem'' in timp real
-mai spune-ne cate ceva despre tine si puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

vanyy, eu am gasit ideea generala ca 37,6 e temperatura normala si ca ce depaseste 38 de grade,masurate rectal, se considera febra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Yupiiii!I-a luat tati carusel la fetita!!!

Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

vanyy, eu am gasit ideea generala ca 37,6 e temperatura normala si ca ce depaseste 38 de grade,masurate rectal, se considera febra...

Valentina, mami de Alexandra

multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Yupiiii!I-a luat tati carusel la fetita!!!

Poze

Cum s-a nascut Maia

felicitari e foarte dragut.....cred ca maia este foarte incantata

Mergi la inceput